- Konu Sahibi crownvetch
-
kardes gelıyor deyınce bende esının kardeslerınden bırı yanına yerlesıcek sandım ama olay degısmıs
buda sana fırsat canım
dogursun dedın sahıden hemde bır kac saat once baska sey dıleseydın cıkıcakmıs
adamda sokda ne yapsın
ınanılır gıbı degıl yaaa
konu degıstı arkadasım kayınvalıde hamıle cıktı
foruma gırerken bı yandan bu konuyu merak edıyordum ama sız sabah yazarım dedıgınız ıcın haber alıcagımdan pek umutlu degıldım acıkcası ama keske daha erken gelseydım baya bı aksıyon varmıs
ne demelıyım bılmıyorum dogurucakmı acaba sahıden
bırde esın ne dusunuyor ay nasıl bır duygu acaba gelısmelerı yazarsan sevınırım aksıyonlu konularda bıraz meraklıyımda
Bu arada benim de annem 40ından sonra 2 çocuk doğurdu, Allaha şükür zeka geriliğimiz yok ya da şu ana dek farkeden çıkmadı
Hamileliği de zor geçmedi, yalnızca bünyesi zayıf olduğundan bazı besin gruplarının ekstra takviyesine ihtiyaç duymuştu bildiğim kadarıyla.
Bir şey diyecegim :)
Ben ikiz tekiyim.
Ve bizden 1 yaş küçük halamız var
Yani biz dogdugumuzda sanırım babaannem hamileymiş
Olmuyor degil yani
Bir şey diyecegim :)
Ben ikiz tekiyim.
Ve bizden 1 yaş küçük halamız var
Yani biz dogdugumuzda sanırım babaannem hamileymiş
Olmuyor degil yani
Benimde bir tanıdığım dayısıyla aynı yaştaydı, beraber aynı liseye gidiyorlardı ben ilkokuldayken
Ne oldu, sen bir şeyler mi farkettin yoksam?
Ama sizin kayınvalidenin yine 2 oglu varmış.
Babaannem bizden 1 yaş küçük olan halamı 6. çocugu olarak dogurdu
Çok var aslında böyle olan kınadık mı naptık vakti zamanında bak başımıza geldi...
Benimde bir tanıdığım dayısıyla aynı yaştaydı, beraber aynı liseye gidiyorlardı ben ilkokuldayken
Eltim doğuralı oldu bi ay ben desen bi hafta sen de neyin nesisin be kadın diyo insan...
ikizlerinizi allah bağışlasın,analı babalı büyüsünler inşallah
ikizlerinize de maaşallah,çok sakinler demekki
Çok teşekkür ederim, nazar değmesin uyutana kadar zorluk çekiyoruz bi uyudular mu rahat bi üç dört saati buluyo ya acıkacaklar ya altlarını kirletecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?