Kayınvalidem bize taşınıyor

Eşim aradı özür dilerim çıkmak zorunda kaldım. Elbette her insan isediği yaşta bebek sahibi olabilir, lakin sizin yeni torunlarınız olmuş ve siz onlarla ilgilenme adı altında oğlunuzun evine yerleşme niyetine giriyorsunuz geldiğiniz gün de hamileyim diyorsunuz üstelik yeni doğum yapmış kadına bana bakacaksın diyorsunuz bu işte zerre mantık yok...

Son düzenleme:
Annesi işte kıyamıyor eşim de doktorunu ara lütfen yarın 47yaşında bir kadının hamileleliğindeki riskleri öğrenelim diyor... Evlat işte, o da annesi ne kadar kızsa da olmuyor...

Bayanlar varsa böyle bir durum yaşayan, bu yaşlarda hamile kalan ya da yakınlarında olan ne olur, ne biter, başımıza ne gelir ,nedir bunun hal çaresi, yardım edin nolur...

ben kendimden pay biçerek sizin için üzülürken
ve de sonucu merakla beklerken
yaşadığım şey tek kelimeyle ŞŞŞŞOOOOOOOKKKK
çok özür dileyerek yazıyorum ama gülmekten kendimi alamadım
anlatım tarzınız da o kadar güzel ki
gerçekten hayret edilecek bir olay
kimsenin günahını almak istemem ama tavırlara bakılırsa bana göre de işin içinde kıskançlık var sanki
allah yardımcınız olsun

Ah güzelim bi evimizin içinde olsaydın da görseydin halimizi, kadın o kadar rahat ki...

Son düzenleme:
Şu an benim bebeklerimin gaz sancılarına ne iyi gelir efendim işte sütümü ne artırır derdine düşmem gerekirken ben kaynanam nasıl doğurur diye araştırma yapıyorum ya Allah sonumuzu hayretsin :111:

Kimsenin günahını almak istemem ama eşyalarını toplayıp size yerleşmesi söyleme tarzı gülmeleri
olanlar oldu, oğluma kardeş geliyor diye söylemleri bana planlı bişeymiş gibi geldi kadın baktı 2 gelinde peşpeşe doğurdu 'ayol benim olnlardan neyim eksik '' demiştir
Birde ikizleri olan yeni doğum yapmış kadına utanmadan bana bakıcaksın demek sen onu doğum yaptığı gece bırak git sonrada sen bana bakacaksın de inanılır gibi değil...

Neredeyse 50yaşındaki kadının tesadüfen hamile kalması yok inanılır gibi değil...

Bak gün intikam günüdür sen de doğumunda onu hastaneden eve uğurlayıverirsin
Şaka bir yana 47 yaşında doğumun elbette sakıncaları vardır ama doktor kontrolünde olduktan sonra birşey olmaz endişe etmeyin şekeri tansiyonu yoksa..
Benim annem de 40 yaşından sonra doğurdu sorunsuzca oldu çok şükür..

Bak gün intikam günüdür sen de doğumunda onu hastaneden eve uğurlayıverirsin
Şaka bir yana 47 yaşında doğumun elbette sakıncaları vardır ama doktor kontrolünde olduktan sonra birşey olmaz endişe etmeyin şekeri tansiyonu yoksa..
Benim annem de 40 yaşından sonra doğurdu sorunsuzca oldu çok şükür..

Ne güzel büyüyüp gidecekler dayı yeğen ya da teyze yeğen her ne cehennemse :83:

Kaynanamla karşılıklı gülerdiniz anacım o da bi gülüverdi bi gülüverdi... :95:

aman cnm olan olmuş yaaa...
aksam kaynanam bızde kalacak istemıyorum dıyordun..
şimdi kadının hamılleliğine taktın
sen neden bu kadar taktın ki cnm??

sen bakmayacaksın yaa bu çocuğa!.

boşver naparlarsa yapsınlar

dua et sende kalmayacaklar...

yoo imkansiz degil hamile kalmasi
menapoz bile olmamis

bence kayinvalideniz
hamile kaldi
kayinbabaniz buna tepki gostertti goze alamadi
tartistilar kavga ettiler
dogurmakta israrli kayinvalide kendini garantiye almak icin
yada en azindan kocasinin tepkilerinden kurtulmak icin
oglunun gelininin yanina kacti
ve nasil bir hevestirki hamilelik elbiselilerine kadar dusundu
bencil ama sempatik bir kadin imaji yaratti ister istemez :)
ama tabii ben gelini olsaydim sizden beter tepki verirdim orasi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…