Kayınvalidem bize taşınıyor

Tesadüftür olur, Allah bağışlasın, ne güzel işte, ama benimki fena yahu... Bi de suçlu beni bulmaz mı çıldırıyorummm

seninki çok fena canım.birde ikizi olan lohusa kadına naz,niyaz yapıyor
allah yardımcınız olsun inşallah

Allah korusun o kadına da bi şey olsa bize üzüleceğiz, bebeğe de bi şey olsa biz üzüleceğiz, insan biraz da etrafını düşünür ya, çoluğunu çocuğunu düşünür...

Alınmadım,hemşire kayınvalide deyince çağrıştırdığı için yazdım.. Ben ikizlerime 37 yaşında kavuştum....

Allah korusun o kadına da bi şey olsa bize üzüleceğiz, bebeğe de bi şey olsa biz üzüleceğiz, insan biraz da etrafını düşünür ya, çoluğunu çocuğunu düşünür...

Çok haklısın da işte sen kendi bebeklerine konsantre olmaya bak. Şimdi onlar melek gibi uyuyor ama 10., 15. günden sonra bağırsaklar çalışmaya başlayınca gazlanacaklar, uyku süreleri kısalacak. Bunu seni korkutmak için yazmıyorum. Tam tersine, hani bil bunları ki stresten oldu, bakamadım, edemedim ya da işte fesatlıktan nazar oldu vs diye üzülme. Her bebek böyledir. 15. gün civarı huyu değişir biraz. Sen o günler için güç topla. Bir hafta daha iyice dinlen. Lohusalığını yaşa. Millet de ne yaparsa yapsın. Cidden doğuracak olursa o zaman bulunur bir çaresi.

Allah kimseye böyle gelin nasip etmesin a dostlar, sen kalk ikiz doğurmasını bil ama iş hamile kayınvalideye bakmaya gelince efendim kenara çekil, kabul etme ..bunları ikizleri ayarlamadan önce düşünecektin..
bu kadın şimdi hasetinden üçüz doğurmasın da ne yapsın be arkadaş..
Allahım kınamıyorum vallahi kınamıyorum :122:

Hissetsinler ama huzursuzum inanın şuraya bir kaç bi şey yazıyorum diye de eleştirildim ama inanın patlayacağım sıkıntıdan, çok doldum ...

Sıkıntılı olmanız çok normal ama hiç bişeyi takmayın kafanıza bebeklerinize odaklanın sadece,olacaklarıda zamana bırakın bence

Alınmadım,hemşire kayınvalide deyince çağrıştırdığı için yazdım.. Ben ikizlerime 37 yaşında kavuştum....

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerine çok uzun ömürlü olsunlar inşallah

Çok teşekkür ederim, inşallah Allah sağlık versin de bakabileyim kendi çocuklarıma en iyi şekilde ...

Müstehak bana bunlar az bile utanmadan ikiz doğurdum nasıl yaparım bunuuu

Son düzenleme:
İkiz çocuk sahibi olmak,ikiz annesi olmak üzülünecek ,hayıflanacak bir şey değil tam aksine çok gurur verici,imrendirici,büyük haz veren bir şey.. iki kat mutluluk....

Kayınvalidenizin sanki kötü birşeymiş gibi algılamasına şaşırdım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani onun için çok hoş bir durum olmasa da niye özenle ben istemişim, ben karar vermişim gibi davanıyor anlayamadım

sakın arkadaşım sakkııııınnn benimde ikiz bebeklerim var tek başına daha güzel bakılıyor aman aman aranız bozulmasın.ben doğum için gittim iki ay kaldım birde doğumdan sonra on gün kaldım kaynana kaynanalığını muhakkak yapıyor tabi seste çıkartamıyorsun.hele ki kendi evinde hiç çıkartamazsın.her lafın herşeyin batar.

bırak uzaktan iyi olun daha iyi.sen açık açık söyle ileride kötü olmaktansa baştan kötü ol.hem olay olmaz hemde konu daha erken kapanır.ama yanında iken olaylar yıllar boyu sürer.lütfen en güzel günlerini bu şekilde heder etme.bak tecrübe konuşuyor.

anneciğim "ben kendim bakarım arada bir gelir torunlarını görürsün "de.açık açık söyle taşınırsa walla bu sefer okula başlayana kadar bırakmam der.ondan sonra ya kavgalı ayrılırsınız yada ömür boyu sesini çıkartmazsın.onun derdi bana göre torunlara bakmak değil.sizinle yaşamak taşınıcam dediyse.

bu arada senin annen yok mu ????

ne güzel işte birde ağzıyla söylüyormuş yaşlı kadınmış ozaman ne çocuk doğuruyor yeni doğmuş 3 tane torunu varmış otursunda onları sevsin babanneliğin tadını çıkarsın bide kendine baktırmaya uğraşıyor ya kendini sizle bir tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…