Kayınvalidem bize taşınıyor

Nasılsa etrafında çocuk büyüten iki gelin var hoş ben vefasızım ya onunki de büyür gider işte arada ne olacak

Gelinim olsaydı neler ederdim ona varya yarışiçinde olurdum ( şaka tabi)

Kızım var bir tane rabbim uzunsağlıklı ömürler versinde tüm evlatlarımıza..

Bubnu yapma şansım yokkk hava atamayacağım yarışta yapamam gelinimle

O zaman siz iyisi mi hemen bir oğlan doğurun şöye çabuk büyüyeninden, sonra evlendirin hemen bi gelin sahibi olun günah keçisi oluyorlar valla her derde deva her eve lazım bi tane

ben rahatlıkla gelinlerle yarışabilirim
50 yaşımda hamile kalıp bir kız doğursam ne güzel olurdu

Nasılsa etrafında çocuk büyüten iki gelin var hoş ben vefasızım ya onunki de büyür gider işte arada ne olacak

Tabi öyle sanıyor insan ama olmuyor işte
Annemle kardeşimin arasındaki diyalog, bizim annemle olan
diyaloğumuzdan çok farklı. Eski hoşgörüsü kalmadı ki annem
bizi vurmayı bırakın bağırmadan büyüttü... Şimdi her gün evde
şenlik var. Kuşak çatışması ortasında kalıp siperlere koşuyoruz
sürekli

Sizi hiç düşünemiyorum :)) Çocuklarınız bebeğe ' Dayı/teyze,
uslu dur, çok yaramazsın, aç ağzını bakayım mama geliyor.'
diyecekler eğlenceli olur aslında

Kayınvalidenizin bütün bu söylediklerini direk kendisinden mi duydunuz yoksa hepsi eltinizden duyduklarınız mı ? Eltiniz her şartta doğruyu söyleyen biri mi yoksa aranızda bir rekabet durumu var mı ? Çünkü her tür ihtimal var..İki gelini içinde sadece size karşı mı böyle ??

Sindirdi adamcağızı sindirdi

Seside çıkmıyordur adamın şimdi kucağına alır pişpişler çocuğunu

Evet abla, bak senden de bekliyoruz böyle bir atak Veya bekle, senin kız evlensin aynı zamanda yaparsınız

Beklersem menapoza girerim artık olsun beaaa şansımı denerim gene ebrucum kızıda everirim beraber büyütürüzz

O zaman siz iyisi mi hemen bir oğlan doğurun şöye çabuk büyüyeninden, sonra evlendirin hemen bi gelin sahibi olun günah keçisi oluyorlar valla her derde deva her eve lazım bi tane

Ömrüm yetermi acaba bunu yaşamaya

Bak şimdi hatırladım annemde ben orta okul mu lisedemıydım neydim hamile kalıp bebek aldırmıştı ama babam istememişti gezme zamanı artık ne çocuğu diye
bi kaç sene sonra annem bebek muhabbetı yapmaya başladı bende evlılık planları yapıyorum

hıııııı dedım 2 sene beklede birlikte doğuralım sakinledi ondan sonra

Eşimi aramış az evvel eltim de cadıdır falan da öyle fesat sokmaz aramıza yani yapmıyodur umarım

Ben de sadece gelip bir yokladı düşüncelerinizi sanmıştım, inatla kendine baktıracak yani.

Hani kayınvaliden yaşlı olsa bakılır ama seninki hamile kalacak kadar genç maşallah, neyine baktıracak ki.

Ben de sadece gelip bir yokladı düşüncelerinizi sanmıştım, inatla kendine baktıracak yani.

Hani kayınvaliden yaşlı olsa bakılır ama seninki hamile kalacak kadar genç maşallah, neyine baktıracak ki.

Gözlem yapmaya gelmek istedi bence, unuttu ne de olsa bebek bakmayı, gözlem yapıp, çocuğu da doğurup gidecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…