- Konu Sahibi crownvetch
-
niye yapsın ki böyle birşeyi...
bu kadar kötülük yapmak kolay annecim gerek yok demek mi zor?
eşinizle aranız bozulmasın diye korktunuz kabul ettiniz, sonra geldi, bir tartışma oldu, cevap veremediniz hoopp en kolay eşinize bozuldunuz, kavga ettiniz, o da size sen ne kadar .... dedi...
sizde senin ananla başlayan cümlelerle adama saldırdınız...
ne oldu şimdi tablo daha mı iç açıcı oldu...
sıze katılıyorum ama butun sorumlulugu kayıvalıdenıze bırakırsanız bıkar ıkı cocuk aglıycak altları degısıcek felan oooofffff kafası sıser valla ama sızın soyle bır fedakarlıgınız olucak bu durumda bebekler aglasa bıle 5 dakıka sonra yanlarında olun once kayınvalıde baksın hatta sız dıyın anne bebekler neden aglıyor felan dersenız kendını buyuk sorumluk altında hısseder aglamalarından bıle kendını suclu hısseder sıkılır sonra sorumlulukdanve kayınvalıde gelınce ıkı bebegıde onun odasına bırakın zaten ıstedıgı bır yatak degılmıydı .
ayyy cok acımasızca oldu degılmı
ama ben esının ne dedıgını merak edıyorum aslında eve gelmeden bunu cozsenız cok ıyı olur hıc oyuna gerek kalmaz bence esıne bebeklerıne kendın bakmak ıstedıgını soyle annelıgı yasamak ıstıyorum de vicdan yap bıraz damardan gir kanına
bence bırak gelsin çünkü ne desen ya eşinle aran bozulacak annemi istemiyorsun diyecek yada kayınvaliden çok kırılacak o yüzden bırak gelsin ama tüm sorumluluğu ona yükle öyle yorulsun ki eminimki evine dönecektir kayınvalidenin yaşı kaç bilmiyorum ama birde yaş varsa kaldıramayacaktır ...
Yada şuan ilk kez anne oluyorsun oda daha toy olduğunu ve kendisi kadar iyi bakamayacağını düşünüyordur bebeklere sende ne kadar iyi baktığını gösterip onu hep devre dışında tutupta aşabilirsin .( kayınvalideni tanımadığım için 2 öneri sunuyoum )
Kırgınım kendisine. 21saat doğumda kaldım ve tam anlamıyla bittim tahmin edersiniz. Hastanede "Burçak kızın ağlıyo", "Burçak oğlun susmadı", "Burçak şu, Burçak bu" diye diye dayanamadığını belirtti kendisi de defalarca ve çıktık hastaneden, çıktığımız gibi siz evinize gidin hadi deyip, dönüp gittiler...
şimdi düşündümde ikizim olsa kesin benimkide gelmeye kalkarheralde bende çileden çıkardım ama benim bi huyum vardır keyfim yoksa suratımı öyle bi asarımki herkes herşeyi anlar .. buseferde eşim bana kızar suçsuzken suçlu duruma düşerim
kendimden biliyorum bir kere gerek yok kendini yormasın diye iyi niyetlide cevaplamış olsan erkekler bir gün bunun öcünü alacak zamnı bulur ve sen annemide şu zaman istememiştin diyecektir adınız gelin oluyor çünkü
O da iyi, bu da haklı, şuna da yazık derken yine benim canım yanacak korkuyorum ...
Eşim işten çıkınca onları alacak yani kayınvalidem öyle istemiş bu da bende ister istemez bir eşya mı taşınacak toplandı geliyor mu acaba düşüncesi oluşturdu
Her şey iyiydi güzeldi ohh bebekler de doğdu rahata erdik derken haydaaa, kayınvalidem bize taşınıyor. İyi kadın, hoş kadın severim de kendisini, faydası da olmuştur hani ama nereden çıktı şimdi bu?
4 Temmuzda ikizlerim doğdu 1haftadır iyi kötü kendimiz idare ediyoruz yanımızda olmadılar hani ilk hastane gecemiz dışında, geldik evimize bebekler çift olunca oturma odamızı da iptal ettik, birbirlerini ağlarken ederken uyandırmasınlar diye.
Kayınvalidem bebeklere bakmak için bize "taşınmaya" karar vermiş bir haftanın sonunda. Aynen bize de "taşınmak" kelimesini kullandı, çocuklar yaşına girene kadar bize taşınacakmış. Bi yatak olsa ona yetermiş hani koyacak yer de kalmadı ayrı mesele de bir sene nedir yahu, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş derler o olacak yakında hem ne gerek var şimdi böyle bir şeye ben bakıyorum bi şeylerini de eksik etmedim bugüne kadar çocuklarımın, gel gör ki bu nasıl söylenir ...
O da iyi, bu da haklı, şuna da yazık derken yine benim canım yanacak korkuyorum ...
Eşim işten çıkmıştır, gelmeleri daha bir kaç saat sürer, ayıp mı bilmem ama yapamadım bir hazırlık da soğuyuverdim bir anda ...
ikizlerin stressi güzel gelinime az gelir, ben niye eksik kaliyorum, maydonozlarimi , tasimi taragimida alip hemen biricik gelinimin basini agirtmaya kosmayiliyim diye düsünerekten hayir demene firsat vermeden ucuyor size dogru kaynananvalla hergün hergün nereden buluyorlar böyle parlak fikirler bu kaynanalar sasmamak elde degil dogrusu
kücükken uyumadan önce hep hayaller kurardim, büyüyünce söyle yapicam yada masal kahramaniymisim filan gibi sacma sapan hayaller. kaynanalarda uyumadan gelinime yarin nasil bir süpriz yaparim hayallerini kurarak uyuyorlar kesin ama onlar hayallerini hic cekinmeden gerceklestirebiliyor
niye dizini kirip kocasinin yaninda durmuyorki, düsündükce senin yerine ben cildirdim burda , hemde koskoca bir sene
Kayınvalidem bir şeyleri kurgulama konusunda çok başarılıdır, mesela ikiz olacaklarını öğrendiğimiz ilk zamanlar; ben çalıştığım için bebeklerimin onda yatılı kalması haftasonu da benim gidip onlarda görüp sevip evime gelmem gibi bir hayali vardı ki evlere şenlik bir vazgeçirme süreci yaşadık ...
ne hazirligi 2 bebisle, gelir gelmez sok kaynanayi mutfaga :117:geldigine pisman et onu
deme valla kesin gece uyumadan önce en az bir saat dönüp dönüp düsünmüyorsa karadonlu olayim
demekki a plani islemeyince b planina gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?