Kayınvalidem bize taşınıyor

kendimden biliyorum bir kere gerek yok kendini yormasın diye iyi niyetlide cevaplamış olsan erkekler bir gün bunun öcünü alacak zamnı bulur ve sen annemide şu zaman istememiştin diyecektir adınız gelin oluyor çünkü

Eşim işten çıkınca onları alacak yani kayınvalidem öyle istemiş bu da bende ister istemez bir eşya mı taşınacak toplandı geliyor mu acaba düşüncesi oluşturdu

sıze katılıyorum ama butun sorumlulugu kayıvalıdenıze bırakırsanız bıkar ıkı cocuk aglıycak altları degısıcek felan oooofffff kafası sıser valla ama sızın soyle bır fedakarlıgınız olucak bu durumda bebekler aglasa bıle 5 dakıka sonra yanlarında olun once kayınvalıde baksın hatta sız dıyın anne bebekler neden aglıyor felan dersenız kendını buyuk sorumluk altında hısseder aglamalarından bıle kendını suclu hısseder sıkılır sonra sorumlulukdan ve kayınvalıde gelınce ıkı bebegıde onun odasına bırakın zaten ıstedıgı bır yatak degılmıydı .

ayyy cok acımasızca oldu degılmı

ama ben esının ne dedıgını merak edıyorum aslında eve gelmeden bunu cozsenız cok ıyı olur hıc oyuna gerek kalmaz bence esıne bebeklerıne kendın bakmak ıstedıgını soyle annelıgı yasamak ıstıyorum de vicdan yap bıraz damardan gir kanına

şimdi düşündümde ikizim olsa kesin benimkide gelmeye kalkar heralde bende çileden çıkardım ama benim bi huyum vardır keyfim yoksa suratımı öyle bi asarımki herkes herşeyi anlar .. buseferde eşim bana kızar suçsuzken suçlu duruma düşerim

Eşime de kıyamadım o da çok mahçup oldu, o kendini suçlu hissediyor ona da bir şey diyemedim bu yüzden, surat assam da hepimiz gerileceğiz

Çok enteresan bir davranış gerçekten....
Sana yardım etmek istiyorum değil, destek olmak istiyorum değil, bebeklerin 40 ı çıkana kadar kalayım mı değil???
1 sene size taşınacağım....
Ne kadar rahat bir tavır ve emrivaki....
İşiniz zor, eşinizin konuşmasına izin verecektiniz, şimdi akşam geldikerinde eşinizle yok dediğinizde gelin öğütledi oğlanı olacak...
Eşiniz ilk duyduğunda arayıp olur mu öyle şey, herkes yerinde iyi deseydi daha iyi olurdu....

adınıza siz sahip çıkacaksınız önce...
hem sizin takdik bir işe yaramamış zaten...
gerek yok kendi yormasın derseniz bu iyi niyetli olmaz alt yazısı ananı istemiyorumdur zaten...
yardıma ihtiyacınız olmadığını söyleyeceksiniz önce..
adı üzerinde yardım talep üzerine yapılır...
görev bellemişse de kendi göreviniz olduğunu hatırlatacaksınız...
dört ya da üç kişilik düzen oturtmaya çalıştığınızı...
ve eşinize de hiç kimseyi istemediğinizi...
senin anan gelmesin ama çocuk benim anamdan çıkmasın derseniz tabi olmaz...
tabi öc alır, ailesini dışladığınızı düşünür çünkü..

O da iyi, bu da haklı, şuna da yazık derken yine benim canım yanacak korkuyorum ...

Ozaman kendinizi siz koruyacaksınız, madem eşiniz de olayın çok absürt olduğunun farkında, ozaman cümleleri kafanızda toplayıp eşinize annene bunları söyleyeceğim senin de fikrin aynıysa senin de benzer şeyleri söylemeni beklerim diyeceksiniz....
Yoksa elinde bavullar kayınvalidenizi kapıda karşılama seramonisine hazır olun....

Eşim işten çıkınca onları alacak yani kayınvalidem öyle istemiş bu da bende ister istemez bir eşya mı taşınacak toplandı geliyor mu acaba düşüncesi oluşturdu

bence kayınvalıde esınızle durumu cozmenızı ıstemedıgı ıcın olabılırmı kac gundur bu tasınma olayı var eger esyalı gelırlerse esyasızda gelseler gercı ıtıraz etme sansı cok az gıbı gorunuyor ama sız kıbarca ıkızler sızı yorar felan desenız olmazmı .
daha once ıs hayatınız varmı varsa eger aaa anne cok ıyı olur bende bebekler kendını toplayınca ıse baslarım felan ne denırkı hayatınız nasıldı bılmıyorum gozunu korkutsanız oturma odasını ıptal etmeyın kayın valıdeye odasını gosterın bebeklerıde aynı odaya yerlestırın .
nasıl olsa sen varsın anne odayı ıptal etmeyelım gelenımız olur bebek yatıramayız gecede yanlız kalmaz bebekler felan yapın zorlukları sımdı anlamaz ama bır kac haftaya farkına varır.
esınızıde bastan uyarın bence ıyı anlasıyoruz tamam ama tatsızlıklar cıkabılır ,herkesın bebek bakımı farklı bende memnunum cocuklarla ılgılenır ama mudahale ederse bunlar olabılır dıyın.
sız cok ıyı anlastıgınız ıcın belkı esınız fazla dusunmedı bu durumu ..

cnmm sen hic olaya girme derim bennn esinle konus paylass ve cekirdek aile olmak istedigini soylee at topu kocisinee o cozsun annesi ile meselesini :))

Eşim işten çıkmıştır, gelmeleri daha bir kaç saat sürer, ayıp mı bilmem ama yapamadım bir hazırlık da soğuyuverdim bir anda ...

O da iyi, bu da haklı, şuna da yazık derken yine benim canım yanacak korkuyorum ...

ikizlerin stressi güzel gelinime az gelir, ben niye eksik kaliyorum, maydonozlarimi , tasimi taragimida alip hemen biricik gelinimin basini agirtmaya kosmayiliyim diye düsünerekten hayir demene firsat vermeden ucuyor size dogru kaynanan valla hergün hergün nereden buluyorlar böyle parlak fikirler bu kaynanalar sasmamak elde degil dogrusu

kücükken uyumadan önce hep hayaller kurardim, büyüyünce söyle yapicam yada masal kahramaniymisim filan gibi sacma sapan hayaller. kaynanalarda uyumadan gelinime yarin nasil bir süpriz yaparim hayallerini kurarak uyuyorlar kesin ama onlar hayallerini hic cekinmeden gerceklestirebiliyor

niye dizini kirip kocasinin yaninda durmuyorki, düsündükce senin yerine ben cildirdim burda , hemde koskoca bir sene

2çocuk bile hayatımızda o kadar çok şey değiştirdi ki daha çok da dertleri yokken, bir yıllık da olsa böyle bir değişim fazla, zahmet etme, youlma'dan çok daha okkalı olacak belki ama bu söylenmeli yani söylemek istiyorum ...

Son düzenleme:

Kayınvalidem bir şeyleri kurgulama konusunda çok başarılıdır, mesela ikiz olacaklarını öğrendiğimiz ilk zamanlar; ben çalıştığım için bebeklerimin onda yatılı kalması haftasonu da benim gidip onlarda görüp sevip evime gelmem gibi bir hayali vardı ki evlere şenlik bir vazgeçirme süreci yaşadık ...

Son düzenleme:

deme valla kesin gece uyumadan önce en az bir saat dönüp dönüp düsünmüyorsa karadonlu olayim

demekki a plani islemeyince b planina gecti

ne hazirligi 2 bebisle, gelir gelmez sok kaynanayi mutfaga :117: geldigine pisman et onu

Ayakları uzatıp yatayım bari salona, geldiklerinde "Anne Devin ağlıyo", "Anne Doruk acıktı", "Anne Levent karnı aç geldi", "Anne ilaçlarımı getirir misin" e madem yardım etmek istiyo ... tıpkı onun bana doğum sonrası hastanede yaptığı gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…