- Konu Sahibi crownvetch
-
Hadi gelin der falan riske girmeyelimdüşünüyorum da kaybedecek pek de bir şey yok aslında şu güne kadar evet yanımızda da oldular ama zararları da olmadı değil hani ... Kibar bir dille reddebileceğime inandırdınız beni teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, ben derin bir nefes alıp gelişlerini beklemek üzere aranızdan ayrılıyorum, dua edin ki ikna olsun, şans bizden yana olursa ve "taşınmama" kararı çıkartabilirsek ben onlar gider gitmez yazarım sizlere, tekrar teşekkürler, sevgilerle
Kırgınım kendisine. 21saat doğumda kaldım ve tam anlamıyla bittim tahmin edersiniz. Hastanede "Burçak kızın ağlıyo", "Burçak oğlun susmadı", "Burçak şu, Burçak bu" diye diye dayanamadığını belirtti kendisi de defalarca ve çıktık hastaneden, çıktığımız gibi siz evinize gidin hadi deyip, dönüp gittiler...
Kocama kardeş geliyooo kardeşşşş :95:
Seni o dikişli halinle 2 bebekle evine gönderip
kendi evine gidiyor ve 1 hafta sonra arayıp
size taşınıyorum 1 yıl kalacagım diyor.
Yazıklar olsun böyle vicdansız insanlara!
Bak ben sana söyleyeyim.
Kararı neden degişmiştir biliyor musun?
O bir hafta içinde eş, dost akraba, arkadaşları,
kısacası çevresi onu kınamıştır.
Gelin iki çocukla yeni dogum yaptı,
sen neden burdasın diye!
Belki direkt yüzüne dememişlerdir,
kulagına gelmiştir ama o bile yetmiştir ona.
Şimdi gelip çevreye iyi kayınvalide gözükme derdinde.
Emin ol gaye çocuklara bakmak falan degil!
Ay çok sinirlendim ya
Bence siz hiç muhattap olmayıp eşinizle söyletin,
olmadı kendiniz söyleyin...
Nasıl öfkeliyiz nasıl şaşkınız anlatamam 47yaşında kadın hamileee!
Konuşuyorduk güzel güzel eşim dedi ki anne sen yorulma bak gelinin de iyi bakıma ihtiyacı yok falan, gülüşürken ben ona bakmayacağım Levent gelinim bana bakacak demesin mi Allah Allah diyoruz dedik anne neyin var Allah var ya aklımıza hastalık falan geldi derken kayınpeder bi sıkıldı kalktı gitti derken kaynanam olanlar oldu dedi ...
Konuşuyorduk güzel güzel eşim dedi ki anne sen yorulma bak gelinin de iyi bakıma ihtiyacı yok falan, gülüşürken ben ona bakmayacağım Levent gelinim bana bakacak demesin mi Allah Allah diyoruz dedik anne neyin var Allah var ya aklımıza hastalık falan geldi derken kayınpeder bi sıkıldı kalktı gitti derken kaynanam olanlar oldu dedi ...
30 yaşındaki adama kardeş geliyo iyi mi
eşiniz için ne kadar kötü bir durumdur ya...
kaç yaşında kadın ya yani haber vermeye gelmeleri bile ilginç...
eşiniz öfkelenince tepkileri ne oldu?
30 yaşındaki adama kardeş geliyo iyi mi
Anne bizi yalnız bırakın çıkın nolur evimizden dedi kovmaktan beter etti kadınla adamı hak etmedi de değiller ya neyse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?