- Konu Sahibi crownvetch
-
gelirse gitmez...
ya da baştan kabul etmediğiniz bir durum ise size sonrasında daha pahalıya patlar...
ister istemez karışacak ya da iyilikle bir şey söyleyecek siz yanlış anlayacaksınız...
baştan konuşmak en güzeli...
kayınvalide olduğu için demiyorum bunu, sizin anneniz olsa gelmek istemeyen aynı şeyi söylerim...
çok iyi bir kadın olabilir o ayrı dünya tatlısı bile olsa kendiniz büyütün çocuklarınızı...
kendi çocuklarınızın sorumluluğu sizde olsun...
bence kocasıyla problemleri var (sağsa)Yardım etmeye çalıştığına inanmak istiyorum ama kırgınım da açıkçası el gibi bizi hastaneden çıkartıp gönderiverdiler evimize, asıl zorluğu o ilk günlerde yaşadık niye o vakit değil de şimdi ...
bence kocasıyla problemleri var (sağsa)
o bahaneyle size kaçıyor belki de.kesinlikle uygun bir dille söyleyerek bu durumu kabul etmeyin.
herşeyinize karışır deli eder sizi.evde kavgalar olur, eşinizlede aranız bozulur...
iki kadın aynı evde olamaz olmamalı.
Kesinlikle, dediğim gibi eşimle minik bir dünyamız vardı ve şimdi bi adım attık, büyüdük ikimiz de bu sorumluluğu taşıyabileceğimize inandık, elbette zorluklar olacak ama yanlış anlaşılmaktan da çok korkuyoruz, git dermişiz gibi olacak sanki kendisine ...
Yardım etmeye çalıştığına inanmak istiyorum ama kırgınım da açıkçası el gibi bizi hastaneden çıkartıp gönderiverdiler evimize, asıl zorluğu o ilk günlerde yaşadık niye o vakit değil de şimdi ...
Yardımcı olma çabasından daha farklı bir neden var sanki ama bilemedim, biraz değişik bir kadındır, iyidir hani hakkını yiyemem de kafasında bi şeyler kurdu mu da yapmadan rahat etmez birden böyle parlayıvermesi ilginç geldi ...
Peki eşin ne diyor bu duruma ?
bence bırak gelsin çünkü ne desen ya eşinle aran bozulacak annemi istemiyorsun diyecek yada kayınvaliden çok kırılacak o yüzden bırak gelsin ama tüm sorumluluğu ona yükle öyle yorulsun ki eminimki evine dönecektir kayınvalidenin yaşı kaç bilmiyorum ama birde yaş varsa kaldıramayacaktır ...
Yada şuan ilk kez anne oluyorsun oda daha toy olduğunu ve kendisi kadar iyi bakamayacağını düşünüyordur bebeklere sende ne kadar iyi baktığını gösterip onu hep devre dışında tutupta aşabilirsin .( kayınvalideni tanımadığım için 2 öneri sunuyoum )
senin haberin olmadan eşin çağırmış olabilirmi.. çok yoruldğunu düşünerek belkide yardımcı olmak istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?