Kayınvalidem bize taşınıyor

yalnız en başta siz "eşime kardeş geliyo kardeş" yazdınız ya. ben o sırada derin bir düşünceye daldım
-kaynana kızını yolluyo onlarda kalsın diye?
-acaba ailecek mi taşınmaya karar verdiler?

hiç de aklıma gelmedi hamile olduğu.
kimseyi yargılamak istemem ama annemin kuzeninin kayınvalidesi de torunu doğduktan hemen sonra hamile kalmıştı. tüm akrabaların maskarası olmuştu.
bunun tesadüf olduğuna kesinlikle inanmıyorum kıskançlığından hamile kalmış sizinkisi...

Son düzenleme:

ne diceksin ki :44: ben sinirlenince gülme gelir mesela düşündümde ben olsam güldüm diye büyük kavga çıkar bide

baska kardesleri var mi esinin , yoksa tek cocuk mu :26:

ay düs düs bayil , bencede hic tesadüf degil, bile isteye hamile kaldi gaygana, insan bukadar mi belli eder kiskancligini

Bi hastalıkfalan olsa vallahi her şeyiyle en iyi şekilde ilgilenirim, başımızın üstüne ama bu ne demek ya...

Bu resmen abartmış canım bizde yazık kadın yardım etmeye gelmek istiyor
sanıyoruz.

Hasta değilde, yaşı ilerlemiş birinin hamileligini
düşünemiyorum.
İyice nazlanır falan.
Allah onunda Bebegini sag salim kucağına almayı nasip etsin.

şaka yapıyosunn herşeyi planlamış kadın resmen :26: çünkü normal biri olsa şokta olmalıydı şimdi :44: eşya felan düşünmezdi bence :26:

kesinlikle katılıyorum. gencecik insanlar beklenmedik hamilelik karşısında şok oluyolar. resmen planlamış ya. 47 yaşında olsam torunlarım olsa bir de üstüne hamile kalsam afedersiniz ama insan içine çıkmaya utanırdım. bayan elbise alma planları içinde ya. ay sinirden kızardım ya. ben burda çileden çıktım. siz nasılsınızdır kim bilir

eşi için neden gurur kırıcı olacakmış anlamadım.istemiş bebeği,kimseden izin alması da gerekmiyor.buna kızmak bencillik resmen..

bebek sahibi olmanın yaşla ne alakası var ki..valla bağ kuramadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…