- Konu Sahibi crownvetch
-
Benim eşim hiç yapmaz öyle annesine babasına büyüğüne gidin demek falan hadi onu da geçtim evden kapıyı vurup gitmek... Yok adam gitti aradım aradım açmadı mesaj atmış geç gelirim diye sustum oturdum ne yapılır ne söylenir nasıl teselli edilir...
Toplanıp gelmiş bi de nasıl umut bağladıysa...
eşyalarını da mı yanında getirmiş
Bi hastalıkfalan olsa vallahi her şeyiyle en iyi şekilde ilgilenirim, başımızın üstüne ama bu ne demek ya...
ne diceksin ki :44: ben sinirlenince gülme gelir mesela düşündümde ben olsam güldüm diye büyük kavga çıkar bide
baska kardesleri var mi esinin , yoksa tek cocuk mu :26:
ay düs düs bayil , bencede hic tesadüf degil, bile isteye hamile kaldi gaygana, insan bukadar mi belli eder kiskancligini
neeeeeyyy ??? esyalarinida mi getirmisbayilazammm simdi
ama bu ona ders olmustur biyerine baka baka gitti iste
Çok bi şey getirmemiş alışverişe çıkar yeni hamile elbiseleri alırız diye :84::90:
Bir kardeşi daha var onun da eşi geçen ay doğum yaptı üstelik...
Çok bi şey getirmemiş alışverişe çıkar yeni hamile elbiseleri alırız diye :84::90:
şaka yapıyosunnherşeyi planlamış kadın resmen :26: çünkü normal biri olsa şokta olmalıydı şimdi :44: eşya felan düşünmezdi bence :26:
Bir kardeşi daha var onun da eşi geçen ay doğum yaptı üstelik...
bebek sahibi olmak tabiki utanç verici bir şey değil de
torun sahibi birinin hamilelik haberini vermeye gelmesi beni çok gerdi ya
30 yıl aradan sonra hamile kalmış şaka gibi. resmen kıskançlığından çatlamış.
yani ilk başta gülesim gelmişti de. ne kadar sinir bozucu ne kadar gurur kırıcı bir şey eşiniz açısından.
bebek sahibi olmanın yaşla ne alakası var ki..valla bağ kuramadım..kesinlikle katılıyorum. gencecik insanlar beklenmedik hamilelik karşısında şok oluyolar. resmen planlamış ya. 47 yaşında olsam torunlarım olsa bir de üstüne hamile kalsam afedersiniz ama insan içine çıkmaya utanırdım. bayan elbise alma planları içinde ya. ay sinirden kızardım ya. ben burda çileden çıktım. siz nasılsınızdır kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?