Kayınvalidem bize taşınıyor

aman cnm olan olmuş yaaa...
aksam kaynanam bızde kalacak istemıyorum dıyordun..
şimdi kadının hamılleliğine taktın
sen neden bu kadar taktın ki cnm??

sen bakmayacaksın yaa bu çocuğa!.

boşver naparlarsa yapsınlar

dua et sende kalmayacaklar...

Yavrum şok yaşadık resmen şok, hani kalmamasına sebep böyle bir şey olacağını bilsem bi daha düşünürdüm vallaha

yoo imkansiz degil hamile kalmasi
menapoz bile olmamis

bence kayinvalideniz
hamile kaldi
kayinbabaniz buna tepki gostertti goze alamadi
tartistilar kavga ettiler
dogurmakta israrli kayinvalide kendini garantiye almak icin
yada en azindan kocasinin tepkilerinden kurtulmak icin
oglunun gelininin yanina kacti
ve nasil bir hevestirki hamilelik elbiselilerine kadar dusundu
bencil ama sempatik bir kadin imaji yaratti ister istemez :)
ama tabii ben gelini olsaydim sizden beter tepki verirdim orasi kesin

Yani kendi yaşında herkesin torunları büyüdü neredeyse, benimki gitti çocuk yaptı üçücüye bi de...

Yavrum şok yaşadık resmen şok, hani kalmamasına sebep böyle bir şey olacağını bilsem bi daha düşünürdüm vallaha

bence gerçekten şanslısın :1::1::1:

kaynanan doğumdan sonra çocuğuyla ılgılenmekten senle ugrasmaz artık :1::1:

çocuğunu alıpta sende kalacak değil ya??
öyle bir imkan yoktur umarım...

ara sıra şok olmak güzeldir, hele ki konu eşin ve senın dışındaysa :27::27::27:

Kaynanama da önercem bu siteyi bi hesap açsın kendine dur bakim ne zaman oluyo işte şimdi 2 aylıksa... 2013 Şubat annelerine bi yenisi daha eklendi görüyo musunuz şenliği :111:

Son düzenleme:
Gelin kaynana doğum hikayemizi hamilelikte yaşadığımız sıkıntıları falan paylaşırız artık :111: :49:

Son düzenleme:
saglik sorunu yasamadigi muddetce
ve size kendisine baktirmadigi muddetce
bence guzel olur
"bunun sorumlulugunu alabilecekmisiniz
bizim ikizlerimiz var size destek olamayiz ona gore!"
mesajini vereceksiniz sonuna kadar

benim kayınvalde doğuma dahi gelmedi oğlum doğdu 10gün sonra altınını alıp gelmiş el gibi sonrasındada oğlum 4 ayını bitirmişti aratıyo eltime gelecekmişte bende kalacakmışta bana destek olacakmış.benim şarteller attı....valla o sinirle dedim şimdiye kadar akılları nerdeymiş geliyosa gelsin torununu görsün ama yatıya gelmesin benim ihtiyacım kalmadı dedim..telefonda ses açıkmış konferansmı deniyo ne işte onda,herkes duymuş,kaynana ,kayınbaba,elti,görümce kimi arasan :)) epey tavır yaptılar bana .ama haklı olduğumuda bal gibi biliyolardı.kaynvaldem ben hamileyken kızım ben bakıcıların eline bırakmam torunumu gelir bakarım diyodu :))ne de baktı ya..sonrasında bu konu hiç açılmadı ,mesafeliyim 3 yıldır..geçenlerde gittik kaynvaldem benim yanıma oturdu aman nede özledim deyip beni öpüyo,saçma sapan gereksiz yalakalıklar yapıyo...bilmiyoki boşuna uğraşıyo..maymun gözünü açtı...eltilerm çocuklarını büyüttü bir benimki garip kaldı..ben baksın bile istemedim.sadece bir yakınlık istedim..o da olmadı .ev üstüne ev olmaz arkadaşım.eğer gönülsüzsen baştan kabuletme,yoksa kaynanan sizde kaldığı sürece her yaptığı gözüne batar ,huzursuz olursun.

benim kayınvalde doğuma dahi gelmedi oğlum doğdu 10gün sonra altınını alıp gelmiş el gibi sonrasındada oğlum 4 ayını bitirmişti aratıyo eltime gelecekmişte bende kalacakmışta bana destek olacakmış.benim şarteller attı....valla o sinirle dedim şimdiye kadar akılları nerdeymiş geliyosa gelsin torununu görsün ama yatıya gelmesin benim ihtiyacım kalmadı dedim..telefonda ses açıkmış konferansmı deniyo ne işte onda,herkes duymuş,kaynana ,kayınbaba,elti,görümce kimi arasan :)) epey tavır yaptılar bana .ama haklı olduğumuda bal gibi biliyolardı.kaynvaldem ben hamileyken kızım ben bakıcıların eline bırakmam torunumu gelir bakarım diyodu :))ne de baktı ya..sonrasında bu konu hiç açılmadı ,mesafeliyim 3 yıldır..geçenlerde gittik kaynvaldem benim yanıma oturdu aman nede özledim deyip beni öpüyo,saçma sapan gereksiz yalakalıklar yapıyo...bilmiyoki boşuna uğraşıyo..maymun gözünü açtı...eltilerm çocuklarını büyüttü bir benimki garip kaldı..ben baksın bile istemedim.sadece bir yakınlık istedim..o da olmadı .ev üstüne ev olmaz arkadaşım.eğer gönülsüzsen baştan kabuletme,yoksa kaynanan sizde kaldığı sürece her yaptığı gözüne batar ,huzursuz olursun.

Anacım benimki hamile çıktı sen duymamışın, niyeti kendine baktırmak :111:

konunuzun başını okumuştum kayınvalidenin sonradan aklına gelmiş torunlarına bakmak diyordum. son durum ne diye sona geldim şok oldum ya. yani be kadın hadi hamile kaldın utanmadan nasıl yeni doğum yapmış hemde ikizleri olan gelinine gelip dalga geçer gibi bana bakıcaksın dersin off akıllara zarar. madem hamile kaldın uslubunca anlat hayret bişi. benim teyzemde 40 dan sonra doğum yaptı ama onun engelli iki çocuğu var onlara bakar diye düşünmüş kendi baktı büyüttü. kayınvalideniz ne rahat insanmış.

Ayol ailem dağıldı, kocam çekti gitti, kaynana, kayınpeder desen öyle arıyorum herkes meşgule veriyo benim kabahatim ne ki...

eşin niye çekip gitti?
sanki senın suçun varmıs gibi??

sinirlendiyse yanında kalıp konusması gerekıyordu..

anladık sinirli
ama
niye gitti, sonuçta sana sinirli değil ki??

konunuzun başını okumuştum kayınvalidenin sonradan aklına gelmiş torunlarına bakmak diyordum. son durum ne diye sona geldim şok oldum ya. yani be kadın hadi hamile kaldın utanmadan nasıl yeni doğum yapmış hemde ikizleri olan gelinine gelip dalga geçer gibi bana bakıcaksın dersin off akıllara zarar. madem hamile kaldın uslubunca anlat hayret bişi. benim teyzemde 40 dan sonra doğum yaptı ama onun engelli iki çocuğu var onlara bakar diye düşünmüş kendi baktı büyüttü. kayınvalideniz ne rahat insanmış.

40'ından sonra da olur elbet de her şeyin bir usulü vardır kadının yaptıkları dokundu bana...

Back
X