benim kayınvalde doğuma dahi gelmedi oğlum doğdu 10gün sonra altınını alıp gelmiş el gibi sonrasındada oğlum 4 ayını bitirmişti aratıyo eltime gelecekmişte bende kalacakmışta bana destek olacakmış.benim şarteller attı....valla o sinirle dedim şimdiye kadar akılları nerdeymiş geliyosa gelsin torununu görsün ama yatıya gelmesin benim ihtiyacım kalmadı dedim..telefonda ses açıkmış konferansmı deniyo ne işte onda,herkes duymuş,kaynana ,kayınbaba,elti,görümce kimi arasan :)) epey tavır yaptılar bana .ama haklı olduğumuda bal gibi biliyolardı.kaynvaldem ben hamileyken kızım ben bakıcıların eline bırakmam torunumu gelir bakarım diyodu :))ne de baktı ya..sonrasında bu konu hiç açılmadı ,mesafeliyim 3 yıldır..geçenlerde gittik kaynvaldem benim yanıma oturdu aman nede özledim deyip beni öpüyo,saçma sapan gereksiz yalakalıklar yapıyo...bilmiyoki boşuna uğraşıyo..maymun gözünü açtı...eltilerm çocuklarını büyüttü bir benimki garip kaldı..ben baksın bile istemedim.sadece bir yakınlık istedim..o da olmadı .ev üstüne ev olmaz arkadaşım.eğer gönülsüzsen baştan kabuletme,yoksa kaynanan sizde kaldığı sürece her yaptığı gözüne batar ,huzursuz olursun.