- Konu Sahibi crownvetch
Sanırım şu durumda, kaynanamın isteğine göre görümceme ya da kaynıma bakıcılık edeceğim bir de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah kime sormusta size tasiniyorne rahat bu kaynanalar ya
süpriz ben geldim
![]()
Eşime telefon etmişler önce, o da çok şaşırmış ve bana söylerken bile mahçup oldu, defalarca kez özür diledi, istersen hemen ararım olmaz derim seni hiç karıştırmam dedi ama olmaz elbette öyle şey hem gelin adımız var bir kere nolursa olsun ben istemedim olur o ...
Hamileliğim ilk 3ay falan çok zor geçti benim dayanamadım yemek kokusuna, bizde kalmıştı (yine) ama yemek falan yapmıştı hoş o da oğlunun hatrına ya ayy bak düşündükçe kötü anılarım canlanıyo, bizde kaldığı o zamanlarda bir gece herkes iyi geceler dedi birbirine eşimle biz de gittik odamıza bebekle ilgili konuşup gülüşüyoruz derken sen paattt aç kapıyı gir içeri çocuklar sessiz olun da uyayayım artık bakın yoruldum bütün deyip hiç bi şey olmamış gibi çıkıp gitmişti ayyy:95:
Aksiyon, trajedi, dram, komedi hepsini yaşadık vallahi :111: devreler yandııııı :111:
Ayyyy bide hamile kaprislerimi yapiyooooooooor.yok artik.Karnindaki evladi da oburude evladi.
Hic prim vermeyin kayinvalidenize.simarik bide ustelik![]()
Karnındaki evladı bizleri sokakta buldu geliniz malum da eşime üzülüyorum, demin de beni aradı azarladı azarladı azarladı ben ağzımı açamadan çat diye de kapattı, hamilelik stresine veriyorum ama ben, malum ilk aylar zorlu geçer ya:84:
erkek anneleriiiii ogulalrının evini kendilerinin zannediyorlar
eşinin senin yanında olması ne güzel tatlım
ŞOK ŞOK ŞOOOOKKKKKKKK
gülmekten yarıldım tatlım ya...
işte bu konuyu ilk sayfadan beri okudum ve bir film izlemiştim gibi oldum şşoka girrdim hem sinirden hem komediliginden güldüm. bildigin film gibi..... kayınpederinizin ve kaynananızın performansı takdire şayan :))))))))))))) kaynanızda plan yapmada oscarlık bu arada müthiş akıllıcaa plan programları yapıyor. numarasını alabilirmiyim kendisinden plan konusunda destek alayım :)))))) bugun bir yaşıma daha girdim iyiki dogdum ne diyim :))) Allahım bebişlere sağglık sıhhat versin herkes evinde büyütsün cocugunuuuu !
canım Allah sana sabır kolaylık versin
Sanırım şu durumda, kaynanamın isteğine göre görümceme ya da kaynıma bakıcılık edeceğim bir de![]()
kaynanan seni mi azarladı ayyyyyyyyyyyy kadına bak yaa delirrtti beni burdaaa
Karnındaki evladı bizleri sokakta buldu geliniz malum da eşime üzülüyorum, demin de beni aradı azarladı azarladı azarladı ben ağzımı açamadan çat diye de kapattı, hamilelik stresine veriyorum ama ben, malum ilk aylar zorlu geçer ya:84:
K.vakideniz hamileymişenteresan niye kendi evinde kalmıyor da sizde kalmayı düşünüyor eşide varmış destek olsun karısına işte ..
Birde 47 yaşındaymış maşallah diyeyyimmmnasıl cesaret var kadında da hamile kalıyor
![]()
Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:
ilk defa anne olunca bebeklerini bakımını kimseye bırakmak istemeyiz.heyecanınız normal isteklerinizde aynı şekilde gel görki ikiz bakımı çok zor.şimdi kolay geliyor daha 1 hafta bakmışsınız inanın banyo yapmak için zaman bulamayacaksınız .temizlik, yemek daha bir sürü şey
biraz misafir edin bakarsınız üstesinden geliyorsunuz zaten o da gider .tam tersi olursa emin olun kalmasını siz isteyeceksiniz
bildiğin şaakaa resmen şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yani türünün tek örneğiii
Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:
ilk defa anne olunca bebeklerini bakımını kimseye bırakmak istemeyiz.heyecanınız normal isteklerinizde aynı şekilde gel görki ikiz bakımı çok zor.şimdi kolay geliyor daha 1 hafta bakmışsınız inanın banyo yapmak için zaman bulamayacaksınız .temizlik, yemek daha bir sürü şey
biraz misafir edin bakarsınız üstesinden geliyorsunuz zaten o da gider .tam tersi olursa emin olun kalmasını siz isteyeceksiniz
Yok devenin hörgücü, kalamazsınız, beni ilgilendirmez sizin hamileliğiniz....
Ben size 2 torun dünyaya getirdim, sizin bebeğiniz benim neyim olur ki deseydiniz, ağzınızı kedi mi yedi???
Alttan alın siz, eşinize duygu sömürüsü yapıp size yerleşmesi için 2-3 ay tanıyorum...
Siz bebeklerle düzen oturtmuş olursunuz, o da kıyamaz yaşlı v e hamile annesine, gül gibi 3 çocuk büyütürsünüz artık...
Cesaret değil haset var, kıskançlık var, çekememezlik var![]()
Hamile kalmam da benim kabahatim oldu, ikiz olmaları da benim kabahatim oldu oh evlere şenlik kadın![]()
Bu yaştada hangi akla hürmet doğurmaya kalkarki bir kadınne kadar sağlıklı bir hamilelik yaşarki..
Tam sopalıkmış k.validedebenden 1 yaşta küçükmüş hatta ..
K.peder ne diyor bu işe peki![]()