Kayınvalidem bize taşınıyor

allah allah kime sormusta size tasiniyor :27: ne rahat bu kaynanalar ya :19: süpriz ben geldim :30::27::37:

erkek anneleriiiii ogulalrının evini kendilerinin zannediyorlar

Eşime telefon etmişler önce, o da çok şaşırmış ve bana söylerken bile mahçup oldu, defalarca kez özür diledi, istersen hemen ararım olmaz derim seni hiç karıştırmam dedi ama olmaz elbette öyle şey hem gelin adımız var bir kere nolursa olsun ben istemedim olur o ...

eşinin senin yanında olması ne güzel tatlım

Hamileliğim ilk 3ay falan çok zor geçti benim dayanamadım yemek kokusuna, bizde kalmıştı (yine) ama yemek falan yapmıştı hoş o da oğlunun hatrına ya ayy bak düşündükçe kötü anılarım canlanıyo, bizde kaldığı o zamanlarda bir gece herkes iyi geceler dedi birbirine eşimle biz de gittik odamıza bebekle ilgili konuşup gülüşüyoruz derken sen paattt aç kapıyı gir içeri çocuklar sessiz olun da uyayayım artık bakın yoruldum bütün deyip hiç bi şey olmamış gibi çıkıp gitmişti ayyy :41::95:

ŞOK ŞOK ŞOOOOKKKKKKKK

Aksiyon, trajedi, dram, komedi hepsini yaşadık vallahi :111: devreler yandııııı :111:

gülmekten yarıldım tatlım ya...

işte bu konuyu ilk sayfadan beri okudum ve bir film izlemiştim gibi oldum şşoka girrdim hem sinirden hem komediliginden güldüm. bildigin film gibi..... kayınpederinizin ve kaynananızın performansı takdire şayan :))))))))))))) kaynanızda plan yapmada oscarlık bu arada müthiş akıllıcaa plan programları yapıyor. numarasını alabilirmiyim kendisinden plan konusunda destek alayım :)))))) bugun bir yaşıma daha girdim iyiki dogdum ne diyim :))) Allahım bebişlere sağglık sıhhat versin herkes evinde büyütsün cocugunuuuu !

canım Allah sana sabır kolaylık versin

Ayyyy bide hamile kaprislerimi yapiyooooooooor.yok artik.Karnindaki evladi da oburude evladi.
Hic prim vermeyin kayinvalidenize.simarik bide ustelik:ssz:

Karnındaki evladı bizleri sokakta buldu geliniz malum da eşime üzülüyorum, demin de beni aradı azarladı azarladı azarladı ben ağzımı açamadan çat diye de kapattı, hamilelik stresine veriyorum ama ben, malum ilk aylar zorlu geçer ya :49: :84:

Son düzenleme:
Karnındaki evladı bizleri sokakta buldu geliniz malum da eşime üzülüyorum, demin de beni aradı azarladı azarladı azarladı ben ağzımı açamadan çat diye de kapattı, hamilelik stresine veriyorum ama ben, malum ilk aylar zorlu geçer ya :49: :84:

kaynanan seni mi azarladı ayyyyyyyyyyyy kadına bak yaa delirrtti beni burdaaa

erkek anneleriiiii ogulalrının evini kendilerinin zannediyorlar

eşinin senin yanında olması ne güzel tatlım

ŞOK ŞOK ŞOOOOKKKKKKKK

gülmekten yarıldım tatlım ya...

işte bu konuyu ilk sayfadan beri okudum ve bir film izlemiştim gibi oldum şşoka girrdim hem sinirden hem komediliginden güldüm. bildigin film gibi..... kayınpederinizin ve kaynananızın performansı takdire şayan :))))))))))))) kaynanızda plan yapmada oscarlık bu arada müthiş akıllıcaa plan programları yapıyor. numarasını alabilirmiyim kendisinden plan konusunda destek alayım :)))))) bugun bir yaşıma daha girdim iyiki dogdum ne diyim :))) Allahım bebişlere sağglık sıhhat versin herkes evinde büyütsün cocugunuuuu !

canım Allah sana sabır kolaylık versin

Amin canım amin, vallahi film gibi, zaman daha neler gösterir bilinmez ya tek duam Allah sağlık versin ona yani yoksa olacakları düşünmek istemiyroum :111:

Sanırım şu durumda, kaynanamın isteğine göre görümceme ya da kaynıma bakıcılık edeceğim bir de :45:

K.vakideniz hamileymiş :1: enteresan niye kendi evinde kalmıyor da sizde kalmayı düşünüyor eşide varmış destek olsun karısına işte ..

Birde 47 yaşındaymış maşallah diyeyyimmm :nazar: nasıl cesaret var kadında da hamile kalıyor :30::30:

kaynanan seni mi azarladı ayyyyyyyyyyyy kadına bak yaa delirrtti beni burdaaa

Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınmış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:

Son düzenleme:

Ne demek azarladı, neler söyledi???
O hamileyse, siz de loğusasınız....
Onun nazları olacaksa sizin de olacak....
Tövbe tövbe....
Cuma cuma söyletirler insanı....
Demek sizden bilecekmiş bebeğine bir şey olursa....
Ayıp yahu, işlerine gelince elin kızı olan gelin şimdi ne diye 1 haftalık bebekleriyle ilgilenmek dururken sana baksın....
ne yüz verin ne alttan alın, siz de loğusasınız, o size sayıyorsa siz de ona sayın....
Siz de evlat dünyaya getirdiniz, siz de bir anne-babanın evladısınız....

ne dedi kaynanan:34:
hadi bebişleri üçledin canım,hayırlı olsun:1:

ilk defa anne olunca bebeklerini bakımını kimseye bırakmak istemeyiz.heyecanınız normal isteklerinizde aynı şekilde gel görki ikiz bakımı çok zor.şimdi kolay geliyor daha 1 hafta bakmışsınız inanın banyo yapmak için zaman bulamayacaksınız .temizlik, yemek daha bir sürü şey

biraz misafir edin bakarsınız üstesinden geliyorsunuz zaten o da gider .tam tersi olursa emin olun kalmasını siz isteyeceksiniz

Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:

bildiğin şaakaa resmen şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yani türünün tek örneğiii

ilk defa anne olunca bebeklerini bakımını kimseye bırakmak istemeyiz.heyecanınız normal isteklerinizde aynı şekilde gel görki ikiz bakımı çok zor.şimdi kolay geliyor daha 1 hafta bakmışsınız inanın banyo yapmak için zaman bulamayacaksınız .temizlik, yemek daha bir sürü şey

biraz misafir edin bakarsınız üstesinden geliyorsunuz zaten o da gider .tam tersi olursa emin olun kalmasını siz isteyeceksiniz

canım kaynanası hamileeee konunun yönü değişti :))))

Evet ya ben de yeni doğurmuşun üstelik bir değil iki taneymiş (ben ayarlıyorum ya zaten kaç tane olsun, yaramaz olsun, efendim kız olsun, erkek olsun tövbe tövbe...) onlar benim hamilelik haberimi alınca böyle mi tepki vermiş, baş tacı etmişler bizi ama benim eşim onları terslemiş, kovmaktan beter etmiş, yaşlı kadınış o, nolurmuş bizde kalıverse hamileliği boyunca ... :111:

Yok devenin hörgücü, kalamazsınız, beni ilgilendirmez sizin hamileliğiniz....
Ben size 2 torun dünyaya getirdim, sizin bebeğiniz benim neyim olur ki deseydiniz, ağzınızı kedi mi yedi???
Alttan alın siz, eşinize duygu sömürüsü yapıp size yerleşmesi için 2-3 ay tanıyorum...
Siz bebeklerle düzen oturtmuş olursunuz, o da kıyamaz yaşlı v e hamile annesine, gül gibi 3 çocuk büyütürsünüz artık...

Kadın çocuk baktırmaya geliyomuş anacım, hamileymiş hamile :49:

Yok devenin hörgücü, kalamazsınız, beni ilgilendirmez sizin hamileliğiniz....
Ben size 2 torun dünyaya getirdim, sizin bebeğiniz benim neyim olur ki deseydiniz, ağzınızı kedi mi yedi???
Alttan alın siz, eşinize duygu sömürüsü yapıp size yerleşmesi için 2-3 ay tanıyorum...
Siz bebeklerle düzen oturtmuş olursunuz, o da kıyamaz yaşlı v e hamile annesine, gül gibi 3 çocuk büyütürsünüz artık...

Soluksuz sıraladı inanın düşüncelerini, böyle bi suçlamayla da ilk kez karşı karşıya kaldım hani neden ikiz doğurdun gibi, şaşkınım :111:

Back
X