- Konu Sahibi crownvetch
canim ya hala beni gulumsetiyo kadin tam planlar kurmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani cidden kaynanamı hamile olan ben gelin sanıyordum
1 yıllık bi plan olduğuna göre hem kendine hem bebeğine![]()
Kabul etmeyin.İkizler zaten vaktinizi alıcak..Şu an çok küçük oldukları için fazla zorlukları olmaz.Ama büyüdükçe,hareketlendikçe zorluklar başlar....Madem hamile kaldı,ona bakacak sağlığı sıhhati de vardır inşallah...
Madem yaptın bakmasını da bileceksin demek geliyor insanın içinden...
Aynen öyle....
(İlerde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacınız olacak..Sizin için diyorum..O zaman eve yardımcı,bakıcı,kayınvalide vs, yerine güvenebileceğiniz bir kreşin hem size hem de ikizlerinize çok çok faydası olucaktır..Naçizane tavsiyem...:) )
Eltimi aramış Burçak kendi ikiz doğurmayı bildi de kocasının anasına hürmet edip bi bakmak çok geldi demiş olay kadın ya süpersin sen:111:
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96:[/QUOTE
ay kadın varyaaaaaaaaaaaa aklını hafiften sıyırıyorrrr
Eltimi aramış Burçak kendi ikiz doğurmayı bildi de kocasının anasına hürmet edip bi bakmak çok geldi demiş olay kadın ya süpersin sen:111:
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96:![]()
Doktora ne zaman gidiyor? Belki doktor gözünü korkutur da vazgeçer. Ama bir hafta içinde gitmeli. 9 haftalıkmış gebelik.
cık cık cık
önceleri komik buluyordum olayı ama artık sinirlerim bozulmaya başladı
k validenizin telefon numarasını alabilir miyim lütfen![]()
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96:![]()
Benim anlamadığım bu kadının 2 gelini var ama sana sarmış üstelik ötekisinide arıyıp senı şikayet edıyo neden eltinde kalmıyo sonuçta herkes bebekli hem senın 2 tane .
ayrıca gelip kalmakta neyin nesi hemde bukadar fıkır fıkır kahkahalar patlatarak yerleşmeye gelmek![]()
cık cık cık
önceleri komik buluyordum olayı ama artık sinirlerim bozulmaya başladı
k validenizin telefon numarasını alabilir miyim lütfen![]()
Benim anlamadığım bu kadının 2 gelini var ama sana sarmış üstelik ötekisinide arıyıp senı şikayet edıyo neden eltinde kalmıyo sonuçta herkes bebekli hem senın 2 tane .
ayrıca gelip kalmakta neyin nesi hemde bukadar fıkır fıkır kahkahalar patlatarak yerleşmeye gelmek![]()