Kayınvalidem bize taşınıyor

1 yıllık bi plan olduğuna göre hem kendine hem bebeğine :49:

Kabul etmeyin.İkizler zaten vaktinizi alıcak..Şu an çok küçük oldukları için fazla zorlukları olmaz.Ama büyüdükçe,hareketlendikçe zorluklar başlar....Madem hamile kaldı,ona bakacak sağlığı sıhhati de vardır inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabul etmeyin.İkizler zaten vaktinizi alıcak..Şu an çok küçük oldukları için fazla zorlukları olmaz.Ama büyüdükçe,hareketlendikçe zorluklar başlar....Madem hamile kaldı,ona bakacak sağlığı sıhhati de vardır inşallah...

Madem yaptın bakmasını da bileceksin demek geliyor insanın içinden...

öyle ya canım.yapmasını bilen bakmasını da bilir.bilmelidir.bilmezse bildirilmelidir

Madem yaptın bakmasını da bileceksin demek geliyor insanın içinden...

Aynen öyle....

(İlerde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacınız olacak..Sizin için diyorum..O zaman eve yardımcı,bakıcı,kayınvalide vs, yerine güvenebileceğiniz bir kreşin hem size hem de ikizlerinize çok çok faydası olucaktır..Naçizane tavsiyem...:) )

Eltimi aramış Burçak kendi ikiz doğurmayı bildi de kocasının anasına hürmet edip bi bakmak çok geldi demiş olay kadın ya süpersin sen :49: :111:
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96: :22:

Son düzenleme:
Aynen öyle....

(İlerde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacınız olacak..Sizin için diyorum..O zaman eve yardımcı,bakıcı,kayınvalide vs, yerine güvenebileceğiniz bir kreşin hem size hem de ikizlerinize çok çok faydası olucaktır..Naçizane tavsiyem...:) )

Büyüdüklerinde elbet ihtiyaç olacak yardıma, bence de kreş daha mantıklı, hem orda çocukların bir sürü arkadaşı da olacak, daha öğretici sanki, paylaşmayı falan öğrenirler gibi geliyor...

Eltimi aramış Burçak kendi ikiz doğurmayı bildi de kocasının anasına hürmet edip bi bakmak çok geldi demiş olay kadın ya süpersin sen :49: :111:
Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96: :22:[/QUOTE

ay kadın varyaaaaaaaaaaaa aklını hafiften sıyırıyorrrr

Ben ayarladım kızlar ikiz olmasını falan haberiniz olsun yani, ben utanmadan ikiz çocuk yaptım bu yaşta, bi de o yaşlı kadına bakamadım, ne edepsiz gelinim ben, ne vefasız, ne hayırsızım :96: :22:

Doktora ne zaman gidiyor? Belki doktor gözünü korkutur da vazgeçer. Ama bir hafta içinde gitmeli. 9 haftalıkmış gebelik.

cık cık cık
önceleri komik buluyordum olayı ama artık sinirlerim bozulmaya başladı
k validenizin telefon numarasını alabilir miyim lütfen:47:

hııı ayarlıyoruz ikizleri evet basıyoruz bi iki seçenekli bi düğmeye birinde tek birinde ikiz yazıyo biz de ikize basıyoruz ikiz çocuklarımız oluyo :36:

ya bu kadın iyiden iyiye gemi azıya almış kocası o yaştan sonra çocuk yapmayı biliyosa tutsun bi bakıcı baktırsın karısına utanmaz arlanmaz insanlar ya

Benim anlamadığım bu kadının 2 gelini var ama sana sarmış üstelik ötekisinide arıyıp senı şikayet edıyo neden eltinde kalmıyo sonuçta herkes bebekli hem senın 2 tane .
ayrıca gelip kalmakta neyin nesi hemde bukadar fıkır fıkır kahkahalar patlatarak yerleşmeye gelmek :23:

neden olacak onlar karı koca yumuşak yüzlülerdir kesin

cık cık cık
önceleri komik buluyordum olayı ama artık sinirlerim bozulmaya başladı
k validenizin telefon numarasını alabilir miyim lütfen:47:

Tabi ki tabi ki zevkle :9: Kendince benim bile isteye ikiz doğurduğum yanılgısına kapıldı neden anlam veremiyorum, ha tabi çok da memnunum ben ikiz olmalarından ayrı konu da, cahil de değilsin be annem, kendisi de hemşire emeklisi bu arada

Benim anlamadığım bu kadının 2 gelini var ama sana sarmış üstelik ötekisinide arıyıp senı şikayet edıyo neden eltinde kalmıyo sonuçta herkes bebekli hem senın 2 tane .
ayrıca gelip kalmakta neyin nesi hemde bukadar fıkır fıkır kahkahalar patlatarak yerleşmeye gelmek :23:

evet eltiye hic sarmamısss

Allahım yarabbim..Çok kolay sandı galiba aynı yaşta iki çocuk bakmayı...:53: Ne kadar sakin olurlarsa olsunlar bunlar köşede duran iki bidon değiller..Sıradaki sıradaki olayı var sürekli..Beslenmeleri,alt alınması,giydirilmesi vs vs... Kızım bir ihtiyacın var mı diye soracağına...Hadi hamileliğine birşey demiyorum,kendi bileceği iş..Ama kendini size baktırmak istemesi çok bencilce,çok düşüncesizce.....:50: Bakamazsınız zaten..Robot mu sanmış sizi.... Madem sizi edepsiz bildi devam.....Cadı görünmekten zarar gelmez..:9:

şimdi sana bir olay anlatıcam benim eşimin teyzesinin 12 yaşında bir kızı var 12 yıl boyunca başka çocuk için uğraştılar o ara ben hamile kaldım benim dr uma randevu almıştık bu arada o kadar çok dr gitti ki olmuyordu en son druma gitti drum ben hamile kalırsam (drum erkek) sende kalırsın dedi 2 ay geçti kıskançlığından hamile kaldı o kadar kıskanıyorduki beni eltim olsa o kadar olur herşeyimi kıskanıyordu ne oldu değişen bişey olmadı olan o yaşta ona oldu.

şimdi kayınvaliden çok pişman olucak olan o çucuğa olucak :((

Back
X