Kayınvalidem bize taşınıyor

yuhh diyesim var kaynvalden hamile haaa....hey Allahım akıllara zarar birde sana baktırcak ...Allah sabır versin sana

al bendende o kadar birde geline kızıyor bakmıyor diye ya kadın iki minik bebekle mi uğraşacak senlemi :50::50::50: gelinleremi güvenip hamile kalmış anlamadım:50:üstelik daha iki aylıkmış bu doğurana kadar yandınızzzz doğuruncada çocuğu size atar hep beraber büyüsünlar der:1::1::1::1:

Allah'a şükür tek bebek geliyo ama, doktorum çok kızmış teyzecim deyip duruyomuş sürekli bi de doktoru azarlamış, aradık sorduk nasılsın anne diye kimselere ihtiyacım yok çok iyiym dedi çat kapattı, sağol anne biz de seni seviyoruz dedik :9: sonra doktorumu aradım onunla konuştum bütün riskleri tek tek bana da anlattı, eltim de beni azarlamaya gelmiş bu arada bağırdı bağırdı gitti ... :41:

kendine kalıcak diye korktu zahar eltin :9: sen ne yapmışsın ki eşin çıkın gidin evden demedimi.. ona bağırsın bide bakayım :33:

gözlerim yaşardı ne yüce gönüllü ne düşünceli bi eltin varr aman da kaynanasına kıyamazmış da canımm benim yaa:5:

akşamları oğlunu kocasına bıraksın gitsin kaynanasının evini temizleyip yemeklerini yapsın o zaman demokrasilerde çareler tükenmez

Ben vefasızım işte bak kızcağız neleri düşünüyo ... Ben de hasta evine hamile kadın gönderiyorum :22:

Ben vefasızım işte bak kızcağız neleri düşünüyo ... Ben de hasta evine hamile kadın gönderiyorum :22:

yaaa utanmıyosun da:50:

ya bu arada bu kaynananın görümcesi falan ne bilim eltisi falan yok mu hiç ? varsa onların bu durumdan haberleri var mı acaba onlardan birine emanet etsek kaynanayı

gözlerim yaşardı ne yüce gönüllü ne düşünceli bi eltin varr aman da kaynanasına kıyamazmış da canımm benim yaa:5:

akşamları oğlunu kocasına bıraksın gitsin kaynanasının evini temizleyip yemeklerini yapsın o zaman demokrasilerde çareler tükenmez

vallahi süper ötesi bir cevap
bu söze de bir bahane bulabilirlerse pes derim yani

yaaa utanmıyosun da:50:

ya bu arada bu kaynananın görümcesi falan ne bilim eltisi falan yok mu hiç ? varsa onların bu durumdan haberleri var mı acaba onlardan birine emanet etsek kaynanayı

olmadı bize gelsinler ben alışkınım ne de olsa

Biliyomuş zaten görümceler birlikte test yaptırmaya gitmişler sonra da ip almışlar çocuğa kazak örmeye :9: bi de diyomuş ki beyaz falan alalım da oğlana da kıza da giydiririz :9:

alla alla ne de çabuk kanıksamışlar valla hayret:27: öyle kazak örmeyle olacak iş değil kazağı sen de örersin gidip baksınlar yengelerine

Annemi aradım, anlattım, İngiltere'de şimdi onlar; iyi seninkiler azıcık bekleyedursun da biz kayınvaliden doğurunca gelelim hepsini bir aradan çıkarırız var mı başka eltide falan bi hareket diyo :49:

Son düzenleme:
Sülalede var anacım birinin de daha yeni çocuğu oldu da gerçi o kırklı yaşlarına yeni girdi

hıı ondan demek. ya sen böyle hani hamaratlığını falan bunlara çok gösterdiysen bunlar ona da güveniyodur, olsun ikizleri de olsa o kotarır yapar pişirir eder bakar falan diye düşündüklerine göre.

direkt tembele bağlamışsın gibi bi imaj çizsen de bu kadın temelli umudunu kesse

Back
X