Kayınvalidem bize taşınıyor

abbbooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww ki ne abboooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww
kız kayınvaliden hamilemi nerden çıktı dün ilk sayfalarda bende vardım yorumda yapmıştım o zaman hamilelik yoktu ne zaman öğrendiniz. kaç yaşında bu kadın. elti melti diyorlar ne alaka eltiye ne oldu oda mı hamile ne oliyi yafffffffff:52::52::52::52:

gelen şoka giriyo ahahhaa kkda sağlam kalan olmicak bu topic sayesinde :9::9::9::9:

Genel bi özet geçmek gerekirse kayınvalidem dün bana ve ikizlere yardımcı olmak adına bize taşınacağı bahanesiyle evimize geldi ve hamile olduğu haberini verdi, eşim çocuklara bakmak için bile bizde kalmasını doğru bulmazken bir de hamile olduğu haberini duyunca öfkelendi ve bizde kalamayacağını söyledi ben kaynanaya yardım etmekten kaçan kötü, vicdansız gelin oldum

kız kayınvaliden hamilemi nerden çıktı dün ilk sayfalarda bende vardım yorumda yapmıştım o zaman hamilelik yoktu ne zaman öğrendiniz. kaç yaşında bu kadın. elti melti diyorlar ne alaka eltiye ne oldu oda mı hamile ne oliyi yafffffffff:52::52::52::52:

Eltimin oğlu bi aylık, ben desen yeni doğurdum :9:

valla zor bu işler ama belki umduğundan iyi olur bebeklere bakarken çok zorlanmazsın bir dene bak ama hoşuna gitmeyen bişsey olduğunda tepkini ver bence şimdilik bekle

maşallah kayınvalidenizde iyi performans varmış torun torba sahibi olurken cinso-minso muhabbetleride ihmal etmemiş. eşiniz sevinedursun kareşi geliyoooooooo

ya bu kaynana ve hatta kayınpeder şöyle düşünüyolar bence iki çocuğu bir arada büyüten gelin bizimkini de büyütür ne var ki, bunlar hamilelikten sonra hamilelik sonrası için yatırım yapıyolar.

e çocuklara mama alınırken kendilerininkine de alınır, bez alınırken ona da alınıverir, e ikizler yemişken bizim ufaklığı da biberonla besleyiverir yengesi ne olacak ki falan diye düşünüyolar çünkü her ne kadar övünseler de yemiyo küçücük çocuğa bakmak sana baktırmak istiyolar.

yani hamilelik vs. değil bunlar temelli yerleşmeye çalışıyolar

Bazen de diyorum hemen bi taneye daha hamile kalayım diye kaynana hamile de gelin boş duruyo demesinler :9:
Ayy çok fenasin yaa :-D. Bende nişanlıyım Geçen halamin kinasında görümcelerım kayinvalidem için annem hamile hemde ikiz demiştiler bende gözlerim fal taşı gibi açılmıştı kayinvalidem yok be seni kandırıyorlar dedi ben torun bakcam dedi bende ilk önce güzel olurdu hamile olsa diye hesl
Hevesleenmiştim ama hiç bu kadar sorun oolçağını düşmemistim :-D

Ayy çok fenasin yaa :-D. Bende nişanlıyım Geçen halamin kinasında görümcelerım kayinvalidem için annem hamile hemde ikiz demiştiler bende gözlerim fal taşı gibi açılmıştı kayinvalidem yok be seni kandırıyorlar dedi ben torun bakcam dedi bende ilk önce güzel olurdu hamile olsa diye hesl
Hevesleenmiştim ama hiç bu kadar sorun oolçağını düşmemistim :-D

Allah korusun de kız çabuk, düğününüzde kaynını ya da görümceni veriverirler kucağına görürsün gününü :9:

Back
X