Kayınvalidem bize taşınıyor

İkiz üçüz annelerinin çoğu nete girebiliyorlar..Siz de çocuk sahibi olduğunuzda girmeye fırsatınız olur bir şekilde... :34:

Valla acaba diyorum çocuğum olunca fırsat bulabilecek miyim bir de iki tane, bir de üstüne kayınvalide elti geliyor gidiyor. Arkadaş iyi yetişiyor hepsinee:27: Umutsuz ev kadınlarının Elifi canlandı gözümde birden

Valla acaba diyorum çocuğum olunca fırsat bulabilecek miyim bir de iki tane, bir de üstüne kayınvalide elti geliyor gidiyor. Arkadaş iyi yetişiyor hepsinee:27: Umutsuz ev kadınlarının Elifi canlandı gözümde birden

Önce Allah nasib eder de çocuğunuz olursa o zaman bakarsınız girip giremediğinize... Nete giren bir sürü ikiz üçüz annesi var...Bir bakın siteye......Abes bir durum değil......

öyle bir başlığa bakayım dedim ama tüm yazıları okuyu verdim roman seninki vallahi. kocanın ailesi ne pişkin insanlarmış vallahi dehşete düştüm. Allah kolaylık versin. Allah beterinden korusun. valla cnm sen sen ol vicdan yaptırsalarda kocan sonradan üzülüp bakalım desede sakın kabul etme aman. kocan çok duygusal birine benziyor dikkatli ol vallahi 3 çocuk bi de kaynana evde baka kalırsın. pes diyorum kaynana. bu arada eltin de pek uyanıkmış çocuk hastaymış ne yani seninkiler hiç hastalanmayacak mı o zaman hamile kadına yazık değil mi ya hastalık bulaşırsa... görümcelerinde varmış madem baksınlar annelerine elleri armut toplamıyor ya. görümcelerinin hepsi evli mi? ay bi de örgü örmeye başlamışlar kardeşlerine vallahi hayret verici bi durum. ki kayınvaldenin isteyip planlayarak hamile kalması ve kayınpederinin tepkisi hayret verici. insanın ağzı açık kalıyor. bu ailenin en normal ve aklı selim ferdiyle sen evlenmişsin ama bi ömür napıcaksın bunlarla bilmeme. sen uzak ve mesafeli dur cnm. çocukların bakımı zorlaşırsa ablandan hatta ingilteredeki anneni çağır annenden yardım al ilk 1 sene çok zor olur bebekler ki senin 1 değil 2 üstelik. Allah yardımcın olsun.

İnşallah Allah hayırlısıyla nasip eder de fırsat bulursam yazarım ben de buraya.. Bana garip gelen sadece çocuklarının olması değil, eve sürekli birilerinin gidip gelmesi, bu olayların yaşanması..Ve burçağın bu arada fırsat bulabilmesi..

Son düzenleyen: Moderatör:
.................................

çocuklar özellikle ılk bir ay 16 saat uyurlar aralıklı aralıklı hatta ilk 3 ay daha doğru olur bu nedenle annenin yazabilmesi normal birkaç ay sonra onu burada daha nadir görürsünüz hem şu anda çok stresli derdini anlatmak paylaşmak istiyor. o nedenlede bilgisayarı açık bırakıp sık sık yazdığını sanıyorum. her fırsatta.

öyle bir başlığa bakayım dedim ama tüm yazıları okuyu verdim roman seninki vallahi. kocanın ailesi ne pişkin insanlarmış vallahi dehşete düştüm. Allah kolaylık versin. Allah beterinden korusun. valla cnm sen sen ol vicdan yaptırsalarda kocan sonradan üzülüp bakalım desede sakın kabul etme aman. kocan çok duygusal birine benziyor dikkatli ol vallahi 3 çocuk bi de kaynana evde baka kalırsın. pes diyorum kaynana. bu arada eltin de pek uyanıkmış çocuk hastaymış ne yani seninkiler hiç hastalanmayacak mı o zaman hamile kadına yazık değil mi ya hastalık bulaşırsa... görümcelerinde varmış madem baksınlar annelerine elleri armut toplamıyor ya. görümcelerinin hepsi evli mi? ay bi de örgü örmeye başlamışlar kardeşlerine vallahi hayret verici bi durum. ki kayınvaldenin isteyip planlayarak hamile kalması ve kayınpederinin tepkisi hayret verici. insanın ağzı açık kalıyor. bu ailenin en normal ve aklı selim ferdiyle sen evlenmişsin ama bi ömür napıcaksın bunlarla bilmeme. sen uzak ve mesafeli dur cnm. çocukların bakımı zorlaşırsa ablandan hatta ingilteredeki anneni çağır annenden yardım al ilk 1 sene çok zor olur bebekler ki senin 1 değil 2 üstelik. Allah yardımcın olsun.

örgü örmeye başlayanlar kayınvalidenin görümceleri

Olabilir ben arkadaşın bütün bunların içinde buraya girecek zaman bulmasını gözümde canlandırdım o kadar şimdi bana çocukların gelişim sürecinden falan bahsetmeye kalkışmayın tecrübeli arkadaşlar çocuk sahibi olmak bana çok zor göründüğü için böyle dedim..Yoksa benim arkadaşın konusuna falan söz ettiğim yok:ssz:

Bu Kadın ne yapıp edip duygusömürüleriyle oğlunu
Yıldıracağa benziyor.
Sen eşine kesin ve kesin böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyle.
Ama Kaynanan vazgeçeceğe benzemiyor.

bence enişte fikrini değiştirmez. çok tepki göstermiş. geri adım atacağını sanmıyorum. bir de seni savunması da çok hoşuma gitti. enişte çok aklı selim birisine benziyor maşallah. :nazar:

Her şey iyiydi güzeldi ohh bebekler de doğdu rahata erdik derken haydaaa, kayınvalidem bize taşınıyor. İyi kadın, hoş kadın severim de kendisini, faydası da olmuştur hani ama nereden çıktı şimdi bu?
4 Temmuzda ikizlerim doğdu 1haftadır iyi kötü kendimiz idare ediyoruz yanımızda olmadılar hani ilk hastane gecemiz dışında, geldik evimize bebekler çift olunca oturma odamızı da iptal ettik, birbirlerini ağlarken ederken uyandırmasınlar diye.
Kayınvalidem bebeklere bakmak için bize "taşınmaya" karar vermiş bir haftanın sonunda. Aynen bize de "taşınmak" kelimesini kullandı, çocuklar yaşına girene kadar bize taşınacakmış. Bi yatak olsa ona yetermiş hani koyacak yer de kalmadı ayrı mesele de bir sene nedir yahu, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş derler o olacak yakında hem ne gerek var şimdi böyle bir şeye ben bakıyorum bi şeylerini de eksik etmedim bugüne kadar çocuklarımın, gel gör ki bu nasıl söylenir ...

SONUÇ: Kaynanam çok hoş bir sürprizle hamile olduğunu ve kendisine baktırma niyetinde olduğunu açıkladı.[/QUOTE

CNM ANLAMADIM KAYINVALİDEN HAMİLEYMİŞ ÖLEMİ SONUÇ OLARAK BUNUMU YAZDIN

YALNIŞMI OKUDUM AYRICA NE İŞİ VAR OTURSUN EVİNDE GELECEKSE GENE GELİR

HEY ALLAHIM YAA NE BU DÜŞÜNCESİZLİK KOCA İNSANLARDA

evet pis7li kayınvalidesi hamileymiş. hem de bilerek ve isteyerek hamile kalmış. kayınbaba öyle demiş. enişte resti çekmiş. nasıl yaptıysanız öyle bakın biz karışmıyoruz tarzı şeyler söylemiş. kayınvalide ağlamış.

öyle işte. :37:

Bütün aile bizde toplandık ama sizinkileri göreceksiniz yemekler falan yapıp gelmişler, eltim çiçek almış, kusura bakm abla, haddimi aştım dedi, olur böyle şeyler dedim buyur ettim, yemek yedik sonra çay koydum ben bunlara çay içerken kaynanam birden ağlamayı koyverdi, başlıyoruz dedim, vay efendim onlar bu çocuğu ne kadar istemişler de, ne zamandır düşünüyolarmış da şimdi kaynana gelinlere özenir gibi olmuş da ben hamileyim diye söyleyemememişler bu isteklerini de... Derken benim eşimin devreler attı; anne ayıp yaptığınız, bari kılıf uydurmayın dedi, 50 yaşına geldin ne bebeği, niye istiyosun hadi çocuğun olmasa neyse , bize bile bazen katlanamıyosun dedi ki kendisi haklı kadın hep serzenişte bulunur ben ne zorluklar çektim sizi büyütürken, keşke bi tane olsaydınız vs vs gibi. Kayınpeder atıldı o eskidendi şimdi halimiz vaktimiz yerinde, bakarız da büyüytürüz de "sizi ilgilendirmez" dedi. Eşim de madem bizi ilgilendirmez annem gelmeyecekti ben burda kalacağım diye dedi, kızcağız ağzını açmadığı halde bi de kardeşimin karısını eve kadar yollamış ayıplatmaya, yazık dedi. Madem haliniz vaktiniz yerinde bakacaksınız bu çocuğa baba ama kendi çabalarınızla bizden yardım da beklemeyin bu saatten sonra madem bizi ilgilendirmez dedi, kayınpeder öfkelendi çıktı gitti. Eşimle kardeşi gitti ardından da...

wooooooowwwww helal olsun enişteye bacım bu konuda böylece kapanır inşallah daha kimse gelelim gel bak diyemez sevindim adına konu aydınlığa kavuşmuş.. Günaydınlar herkese bu arada uyanır uyanmaz neler olmuş diye pc başına koşa koşa geldim :9::9::9::9::9:

Sonunda aydınlığa kavuştu bu konu da böylece :) dün gece eşimle de uzun uzun konuştuk, kararımız kesin; bu evde sadece bizim ailemiz var, minik bebeklerimiz ve biz :16:

Sonunda aydınlığa kavuştu bu konu da böylece :) dün gece eşimle de uzun uzun konuştuk, kararımız kesin; bu evde sadece bizim ailemiz var, minik bebeklerimiz ve biz :16:

işte tam hayallerimdeki eş tipi.helal olsun eşinize.benimki olsa ne yapalım hanım gelene gelme denmez , anne hakkı ödenmez,idare ediver der baktı olmuyor ağlar zırlar hastalanır sonra günlerce surat asardı.bu arada da gelen zaten fikir sormaz çoktaaaan yerleşmiş olurdu.e kucağına alıp kapıya koyamayacağıma göre ben hemkötü olurdum hem onların dediğini eşşş........gibi yapmış olurdum.tecrübeyle sabittir

esinin tebkileri cok yerinde ve dozunda olmuş canım senide ezdirmemiş:46: eltin bakıversin bi zahmet ay su eltilik olayinada hastayim bana kalmasında arka cıkıp eltiye kışkırtmak :47::47::47:

işte tam hayallerimdeki eş tipi.helal olsun eşinize.benimki olsa ne yapalım hanım gelene gelme denmez , anne hakkı ödenmez,idare ediver der baktı olmuyor ağlar zırlar hastalanır sonra günlerce surat asardı.bu arada da gelen zaten fikir sormaz çoktaaaan yerleşmiş olurdu.e kucağına alıp kapıya koyamayacağıma göre ben hemkötü olurdum hem onların dediğini eşşş........gibi yapmış olurdum.tecrübeyle sabittir

al bendende o kadar,bende fesat ,kıskanç,kötü kalpli, olurdum, benim çocuğuma yaptığının mislisini birde gözümün içine baka baka yapar, daha çok yaranmanın peşine düşerdi, evde el birliğince beni sindirir, bir arada mutlu mutlu yaşarlardı. fikrimi soran olmazdı bile.

Back
X