kayınvalidem bizim eve gelmekten ne anlıyor?

e bu konuda yakınıyorlarsa kadında tüm yükü ben alayım bakıcı gitsin die yardım etmek istiyor o zaman
İşte yanlış yapıyor. Kadın kendince elinde kendine ait parası ve geliri de yoksa, kol gücü ve emeğiyle destek olmaya çalışıyor çocuğuna.

Oğluyla gelini de kadının kendini paralamasını seyredip, üstüne de arkasından konuşuyorlar. Tez zamanda kadının gözüne inen perde kalkar da kendi için yaşamaya başlar umarım. Keşke kadını kendine getirecek dürüst bir komşu, arkadaş falan olsa.

Çocuk sahibi olmuş insanların, kendi anneleri veya eşlerinin anneleri hakkında bu kadar çirkin ve vicdansızca konuşması çok çirkin.

Bakıcı gitsin istiyorlar zaten de söyleyecek cesaretleri yok.
yeni bakıcıdan memnunum gitsin istemiyorum.
e bu konuda yakınıyorlarsa kadında tüm yükü ben alayım bakıcı gitsin die yardım etmek istiyor o zaman
yeni bakıcıdan memnunum gitsin istemiyorum.
Ben olsam o evde 1 dk bile durmam. Hiç surat filan çekemem. Gitsin eve uzatsın ayağını otursun. O kadar şey yapıyor kıymeti bile yok. Siz de inanılmaz iticisiniz.
heh ben de aynı şeyi söylüyorum yani benimle durmaya bu kadar hevesli olmasına şaşırıyorum. ben olsam durmam. lohusalığımı berbat geçirmeme sebep oldu ben aşamadım onu 1 sene oldu hala yüzünü görünce tiksiniyorum. kadın da farkında ama gideyim demiyor. öyle suratımı çekmeye hevesli.

Verin kayınvalidenizin numarasını, kendisini ikna edecek çok insan çıkar emin olun veya açın bilgisayarı, okutun konularınızı.

eşiniz demiştir para sorun oluyor sen gel bak diye. siz sorun çıkarmayın diye size söylememişlerdir
eşim bakıcıya verilen parayı sorun etmez, bakıcı tutmak da onun fikriydi zaten baştan beri. annesi ben bakarım dedikçe o bakıcı tutucaz diyordu annesine de.

eşim bakıcıya verilen parayı sorun etmez, bakıcı tutmak da onun fikriydi zaten baştan beri. annesi ben bakarım dedikçe o bakıcı tutucaz diyordu annesine de.
Adam parayı sorun etmese de siz ediyorsunuz. Daha fazla para verip, daha az hizmet aldığınız için dertlenip; evdeki işlerle ilgili eşinizle tartışan siz değil miydiniz ? Unuttuysanız 11 Haziran 2025 Benden daha ne istiyorsun diyen kocam konunuz :

Konu sahibine kızıyorsunuz ama sürekli birlikte kalmak çok yorucu psikolojik olarak bence daha zor,iş yemek vs yapması iyi tamam ama sürekli biriyle beraber yaşamaktansa ben kendi işimi kendim yapmayı tercih ederim,bence kv nin de bu kadar uzun kalması doğru değil,herkesin bir düzeni var,insan rahat edemiyor ayrıca kimisi birlikte yaşar takmaz ama kimisi de boğulur istemez. Konu sahibi de belli ki çok yıpranmış,belki uygun bir dille “ evine git” deseler ayılıp bayılıp küsecek biri , bu yüzden en azından davranışlarıyla belli etmiş ama kadın umursamıyor,ne gerek var ya,eşiniz babamı uzun süre tek bırakma düzeni bozulmasın gibi konuşsun bence

Ay bu üye o üye mi? O zaman da itici gelmişti yazdıkları şimdi de.
İyi ki oğlum yok

Bak burada çok yanlışsın; asıl beklentisiz , karşılıksız yapılan iyilik iyiliktir.Diğeri menfaattir.

Sizin de dünyada her şeye söyleniyor gibi bir haliniz var ,önceki konularınıza da bakınca.

Kendini yorma, ben hallederim de ozaman. İzin veriyorsun ki yapıyor. Ayrıca sohbet etmiyoruz dediğine göre kadın kafa dinliyor :) Söyleniyorsun, şikayet ediyorsun, surat asıyorsun, pasif agresif yaklaşıyorsun ama karşı tarafın işine geliyor. Ayrıca ev işlerini işe yaramak için yapıyordur, kimse sesini çıkarmadığı için ev işlerini hallederek evinizde kafa dinliyor kısaca.

teşekkür ederim, evine git iması yapılınca tansiyonu çıkıyor ölümden dönüyor filan. eşim konuşmaya çalışınca da tansiyonum fırladı gözlerim görmedi kör oluyordum bayıldım filan diyor. aşırı drama queen. tansiyonu 13 bu arada yüksek dediği o. 3 günlük lohusaydım benim tansiyonum da 17ye çıkmışken de gkulata yaptığım yemeği tatmadı tansiyonum fırladı bayılayazdım demişti 13 ölçmüşlerdi yine.
git deyince bayılıyor, ölümlere yatıyor. denedik daha önce.
Eee neden arkasından söylenmek yerine açık açık istemiyorum demiyorsunuz?
git deyince bayılıyor, ölümlere yatıyor. denedik daha önce.
Senden olan da sana aynısını yapsin derler....
valla gelinime kötü davranmışsam beni kapıdan koymasınlar zaten ya. benim de oğlum var çok ciddi söylüyorum yani elin kızına böyle davranırsam yüzüme de bakmasın kapısını da açmasın. ben yine açtım kapımı :)
Bak burada çok yanlışsın; asıl beklentisiz , karşılıksız yapılan iyilik iyiliktir.Diğeri menfaattir.

Sizin de dünyada her şeye söyleniyor gibi bir haliniz var ,önceki konularınıza da bakınca.
beklentili yapsın demiyorum. istemediğim şeyi iyilik adı altında yapmasına laf ediyorum. size sormadan sürekli mutfak düzeninizi değiştirip buzluğunuza konacak malzemelere kadar kayınvalidenşiz karar verse, her gün yiyeceğiniz yemeği o düşünse memnun olacaksınız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…