- 16 Haziran 2011
- 16.603
- 73.645
- 798
Bakıcı gitsin istiyorlar zaten de söyleyecek cesaretleri yok.Bakıcıyla tartışmasına müsade etmeyin bakıcı kaçarsa olan size olur
e bu konuda yakınıyorlarsa kadında tüm yükü ben alayım bakıcı gitsin die yardım etmek istiyor o zamanBakıcı gitsin istiyorlar zaten de söyleyecek cesaretleri yok.
İşte yanlış yapıyor. Kadın kendince elinde kendine ait parası ve geliri de yoksa, kol gücü ve emeğiyle destek olmaya çalışıyor çocuğuna.e bu konuda yakınıyorlarsa kadında tüm yükü ben alayım bakıcı gitsin die yardım etmek istiyor o zaman
yeni bakıcıdan memnunum gitsin istemiyorum.Bakıcı gitsin istiyorlar zaten de söyleyecek cesaretleri yok.
yeni bakıcıdan memnunum gitsin istemiyorum.e bu konuda yakınıyorlarsa kadında tüm yükü ben alayım bakıcı gitsin die yardım etmek istiyor o zaman
heh ben de aynı şeyi söylüyorum yani benimle durmaya bu kadar hevesli olmasına şaşırıyorum. ben olsam durmam. lohusalığımı berbat geçirmeme sebep oldu ben aşamadım onu 1 sene oldu hala yüzünü görünce tiksiniyorum. kadın da farkında ama gideyim demiyor. öyle suratımı çekmeye hevesli.Ben olsam o evde 1 dk bile durmam. Hiç surat filan çekemem. Gitsin eve uzatsın ayağını otursun. O kadar şey yapıyor kıymeti bile yok. Siz de inanılmaz iticisiniz.
Verin kayınvalidenizin numarasını, kendisini ikna edecek çok insan çıkar emin olun veya açın bilgisayarı, okutun konularınızı.yeni bakıcıdan memnunum gitsin istemiyorum.
yeni bakıcıdan memnunum gitsin istemiyorum.
heh ben de aynı şeyi söylüyorum yani benimle durmaya bu kadar hevesli olmasına şaşırıyorum. ben olsam durmam. lohusalığımı berbat geçirmeme sebep oldu ben aşamadım onu 1 sene oldu hala yüzünü görünce tiksiniyorum. kadın da farkında ama gideyim demiyor. öyle suratımı çekmeye hevesli.
eşiniz demiştir para sorun oluyor sen gel bak diye. siz sorun çıkarmayın diye size söylememişlerdirBakıcı gitsin istiyorlar zaten de söyleyecek cesaretleri yok.
eşim bakıcıya verilen parayı sorun etmez, bakıcı tutmak da onun fikriydi zaten baştan beri. annesi ben bakarım dedikçe o bakıcı tutucaz diyordu annesine de.eşiniz demiştir para sorun oluyor sen gel bak diye. siz sorun çıkarmayın diye size söylememişlerdir
Adam parayı sorun etmese de siz ediyorsunuz. Daha fazla para verip, daha az hizmet aldığınız için dertlenip; evdeki işlerle ilgili eşinizle tartışan siz değil miydiniz ? Unuttuysanız 11 Haziran 2025 Benden daha ne istiyorsun diyen kocam konunuz :eşim bakıcıya verilen parayı sorun etmez, bakıcı tutmak da onun fikriydi zaten baştan beri. annesi ben bakarım dedikçe o bakıcı tutucaz diyordu annesine de.
Az önce kavga ettik. Uzun zamandır etmemiştik, çok da kırıcı konuştuk.
10 ay önce doğum yaptım ve sanırım lohusa depresyonum devam ediyor. 3 aylıktan beri çalışıyorum ve bir bakıcı geliyordu ama onu beğenmiyordum güzel davranmıyor bebeğime diye bayramda değiştirdik başkasını bulduk. Eski bakıcı ev işleri de yapıyordu ben arada bebeği oyalarken(ben evden çalışıyorum) ama yeni gelen bakıcıyla ev işi olmayacak diye anlaştık ve eskisine göre 20k daha fazla maaş veriyoruz sigorta vs dahil edince. bu da canımı sıktı evet bilerek kabul ettik ama başladıktan sonra hem çok para veriyoruz hem işler bize kalıyor vs.
Şimdi ev işleri bize kaldı bir yandan çocuk bir yandan kendi çalışma hayatım bana ağır geldi.
Eşim yardım ediyor ama gece bir iki kez mama yapmak için kalkıyor, sabahları mutfağı temizliyor, mümkün olduğunca evi toparlayıp işten gelince çocuğa bakıyor, fırsat olursa yemek yapıyor. Evet düşününce onun da hiç boş vakti olmuyor. Ama ben de çok yoruluyorum sürekli bir şeylerin stresi içindeyim yemek ev işi vs. Yetişemiyorum hiç bir şeye.
Bugün böyle dedi işte. Daha ne istiyorsun benden her şeyi yapıyorum yine de mutlu olmuyorsun, bakıcı değiştirmek istedin değiştirdik yine mutlu değilsin, seni tatmin etmek imkansız filan. Haklı mı bilmiyorum. Çünkü ne istiyorum da kocam yapmıyor cidden bilmiyorum. Ama neden mutsuzum? Yorgunum? Stresliyim. Neyin eksik olduğunu bilmiyorum. Uzamış lohusa depresyonu olabilir mi bu? Yoksa cidden kendime çok mu yükleniyorum?
Mesela bugün bağırdım kaç kez çocuğun kıyafetlerini dolaba yerleştirdin ki ben yapıyorum hep diye. O da tamam ben yaparım 3 parça için laf ediyorsun dedi. Mesela üç parça kıyafet değil aslında çok şey yapıyorum kimse görmüyor gibi. Kocam da aynı şeyi kendi için diyor çok şey yapıyorum mutsuzsun diyor ama ben ona teşekkür ediyorum. O bana edemiyor çünkü hiç bugün şu işleri yaptım diye sıralamıyorum.
Ay bu üye o üye mi? O zaman da itici gelmişti yazdıkları şimdi de.Adam parayı sorun etmese de siz ediyorsunuz. Daha fazla para verip, daha az hizmet aldığınız için dertlenip; evdeki işlerle ilgili eşinizle tartışan siz değil miydiniz ? Unuttuysanız 11 Haziran 2025 Benden daha ne istiyorsun diyen kocam konunuz :
Bak burada çok yanlışsın; asıl beklentisiz , karşılıksız yapılan iyilik iyiliktir.Diğeri menfaattir.her gün kahvaltı hazırlasın diye kadın mı tutayım :) benim sabahları toplantım oluyor, bir çıkıyorum toplantıdan kahvaltı hazırlanmış ev toplanıyor filan. istedik mi yani. eline sağlık teşekkürler ama gerek yok yapma bana kahvaltı diyorum. sabah yine masada kahvaltı. öf.
kimse ondan böyle bir destek istemedi. istenmeden yapılan iyilik, iyilik olmuyor.
teşekkür ederim, evine git iması yapılınca tansiyonu çıkıyor ölümden dönüyor filan. eşim konuşmaya çalışınca da tansiyonum fırladı gözlerim görmedi kör oluyordum bayıldım filan diyor. aşırı drama queen. tansiyonu 13 bu arada yüksek dediği o. 3 günlük lohusaydım benim tansiyonum da 17ye çıkmışken de gkulata yaptığım yemeği tatmadı tansiyonum fırladı bayılayazdım demişti 13 ölçmüşlerdi yine.Konu sahibine kızıyorsunuz ama sürekli birlikte kalmak çok yorucu psikolojik olarak bence daha zor,iş yemek vs yapması iyi tamam ama sürekli biriyle beraber yaşamaktansa ben kendi işimi kendim yapmayı tercih ederim,bence kv nin de bu kadar uzun kalması doğru değil,herkesin bir düzeni var,insan rahat edemiyor ayrıca kimisi birlikte yaşar takmaz ama kimisi de boğulur istemez. Konu sahibi de belli ki çok yıpranmış,belki uygun bir dille “ evine git” deseler ayılıp bayılıp küsecek biri , bu yüzden en azından davranışlarıyla belli etmiş ama kadın umursamıyor,ne gerek var ya,eşiniz babamı uzun süre tek bırakma düzeni bozulmasın gibi konuşsun bence
git deyince bayılıyor, ölümlere yatıyor. denedik daha önce.Evine git diyemiyorsunuz. Yaşlı Kadını iliğine kadara sömürüyorsunuz. Ne kadar itici birisiniz. Görmek istemiyorsan ayaklarının altında da ezdirme göndert kadını. En azından kendi pisliğini temizlesin seninkini değil
git deyince bayılıyor, ölümlere yatıyor. denedik daha önce.Eee neden arkasından söylenmek yerine açık açık istemiyorum demiyorsunuz?
valla gelinime kötü davranmışsam beni kapıdan koymasınlar zaten ya. benim de oğlum var çok ciddi söylüyorum yani elin kızına böyle davranırsam yüzüme de bakmasın kapısını da açmasın. ben yine açtım kapımı :)Senden olan da sana aynısını yapsin derler....
beklentili yapsın demiyorum. istemediğim şeyi iyilik adı altında yapmasına laf ediyorum. size sormadan sürekli mutfak düzeninizi değiştirip buzluğunuza konacak malzemelere kadar kayınvalidenşiz karar verse, her gün yiyeceğiniz yemeği o düşünse memnun olacaksınız herhalde.Bak burada çok yanlışsın; asıl beklentisiz , karşılıksız yapılan iyilik iyiliktir.Diğeri menfaattir.
Sizin de dünyada her şeye söyleniyor gibi bir haliniz var ,önceki konularınıza da bakınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?