Kayınvalidem bu bebeği istiyormu istemiyormu?

jawas41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
78
0
36
Kocaeli
slm kızlarr size bi konuda danışmak istedim . fikirlerinize ihtiyacım var . benmi vesvese kuruntu yapıyorum yoksa bu kadın bebeğimi istemiyormu ? 5 yıllık evliyim 7 aylık hamileyim çok zor dönemleren geçtik boşanmanın eşiğinden döndük 2 aydır eşimle herşey çok güzell ... ama gözlemlediğim kadarıyla eşim bebeği çok seviyor ismi çağan olacakk gitti koluna dövme bile yaptırdı ismini kocaman .. hadi gel birşeyler alalım alış veriş yapalım dediğimde çok isteksizz yanaşmıyor erken erken diyorr bense istiyorumki oda benim kadar heyecanlı olsun istekli olsun ama yok eksikleri konusunda isteksiz.. ben kendim gittim battaniye hastane çıkışı vs vs doldurdum evi hep tek aldım kayınvalideme gösterdiğim zaman güzelmiş deyip geçiştirdi ondada istek yok yani tüp bebek yaptık ve sülalesinde tek erkek torun bizimki olacak.. kendine yelek örüyo ama bizim için kılını kıpırdatmıyo benmi çok alınganım bilmiyorum .. neyse kıyafetleri gösterdikten bikaç gün sonra dışarda konu açıldı daha erken ne olacağı belli olmaz gibisindenn konuşmaya başladı teyzesinin oğlu hemen kayınvalidem atladı ordaan evet bencede erken ne olaağı belli olma .. bilmem kimindoğuma 3 gün kala tekmelememiş ölmüş çocuğuu bunu anlatıyo ve ekliyo ben kıyafetlerine hemen başlanmasınada karşıyım ne olacağı belli değilken hele bi doğsun görelimm herşeyy zaten hurra alınır dedi çıldırdımm ama görümcem yelek örüyo dedim sustu kaldı bişe diyemedi .. ben heves ediyorum alıcam ölürse ölsün ben o heyecanı yaşıyorum ya dedim .. ee o aldıkların ne olacak diyo bende veririm birine dedim.. benmi FESATIM YOKSA BU KADINDAMI VAR BİRŞEYLER ÇÖZEMEDİM AMACI BENİ ÜZMEKSE GAYET BAŞARILI EŞİMDE BİR ŞEY DEMİYOR .. ONUNDA HİÇ BİRŞEY ALMAMASINI BUNA BAĞLIYORUMM İSTEKSİZLİĞİNİ SİZCE BU KADININ AMACI NE ??????

öncelikle sana kızıyorum hem çok zor sahip oldum diyorsun hepde ölecekse ölsün diyosun hissettim ya diyosun seni anlarım bende evlat hasreti çekiyorm belki korkuyo olabilr kayınvaliden zor buldunuz bebeği diye :18:

ayy cnm snnki yelek bişey örmüyormuş
bnm kaynanam naptı biliyomusun erkek olucak dedikk
gitti pembe yelek ördü.
vee apartmanda başkasına verdi hemde çocuğu olmayan birine hediye etti yani.
banada evde eskiden kim örmüş bilmem 2 3 yelek getirdi o kadarrr.
ama hiç mi hiç umursama.
bnde hep alışverişi tek yaptım.
canın ney istiyosa al.
rabbimde kucağına sağlıkla almayı nasip etsn.

hayatım sen bebegine odaklan bırak kaynananı falan çok ta tın istiyo istemiyo sen bu bebegi kendin için istedigin için yapıyosun öle densiz konuşan bi kadına gösterme bile aldıklarını yelege gelince örmesin kusur kalsın onun yelegi yaa bilmiyosan yolla bilgilerini ben örer yollarım sana cidden üzme kendini böleleri için eşine gelince erkekler geç algılıyo biz taşıyoruz hissediyoruz ama onlar öle degil kucagına alıcak koklucak sonra dang edicek bu benim diye sevinecek erken degil aldıkların içinde bende 4 buçuk aylık hamileyim alıyorum bebegime begendiklerimi Allah kucagına saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin cnm kimsenin seni üzmesine izin verme unutma sen annesin degerlisin

:))) evetttt sen fesatsın için rahat olsun herkesss bebişini çok istiyor :))))ayrıca ne olursa olsun bi daha ölürse ölsün deme ((45:

Ay istemesse istemesin kayınvalidenizin pasa gönlüne göre mi hareket ediceksiniz?
Bosver, üzülme herkes aynı olmuyor iste..

öncelikle sana kızıyorum hem çok zor sahip oldum diyorsun hepde ölecekse ölsün diyosun hissettim ya diyosun seni anlarım bende evlat hasreti çekiyorm belki korkuyo olabilr kayınvaliden zor buldunuz bebeği diye :18:

canım ben kızdım ona ondan öyle söyledim allah korusun ölsün istermiyim ogece nekadr dua ettim inş bişe olmaz diye neden benim aklıma sokuyolar zaten ben yeterince gergin ve hassasım gelmiş ölümden bahsediyo bu kabullenilir biirşey değil benim için ölcek diye doğuma kadar bunu düşünüp iğne dahi almayayımmı çok kızdım ona ama bişe diyemedim ölürse ölsün başkasına veririm demekle yetindim çok kalabalıktı ortamm ssen gel bide benim içime sor o günden beri hep stresliyim bi kaç saat tekme atmasa telaşlanıyorum acaba dedikleri gibimi olacak diye (((

önecelikle bu tip insanları kınıyorum.ya normal zaman her lafı sokuyorsunuz da bari hamileye yapmayın.ne demek falancanın çocuğu bilmem ne olmuş.bir çocuk ölü doğuyorsa bin tanesi de hayatta kalıyor.onu mu söylemek lazım.
sen hiiiç canını sıkma canım istediğin herşeyi al.lohusa halinle mi çarşı gezeceksin de apar topar bir şeyler alacaksın.
bunu yaşamak senin hakkın yavaş yavaş istediğin gibi ne gerekiyorsa al.odasını süsle,beşik,kıyafet ben öyle yaptım.iyi ki de yapmışım içimde kalmadı diyorum.o heyecan bir hamilelikte yaşanıyor çünkü.doğunca bebekle uğraşmaktan başka hiç bir şeye vaktin kalmayak.
boşver kaynananı çetin olacak anlaşılan.şimdiden onla aranı soğut biraz derim.çünkü bu tipler lohusayken gelinleri canından bezdirir.sen de heyecanını senin anlayan bir akraban ya da arkadaşınla paylaş.eşine de neler hissettiğini enine boyuna anlat.

olumlu olun olumlu düşünün ...
madem onların tepkisi böyle sizde kafanıza göre alın takılın...
göstermeyin bile aldıklarınızı ..
ve bebek ile ilgili de tek kelime etmeyin..
hatta gidip bir başınıza doğurun diyeceğim de keşke öyle bir kolay bişey oluverse şu olay

Son düzenleme:

tatlım bol bol dua oku hatta hamilelrin okuması gerekn dualar var onları oku rabbim bebğini sana ve eşine bagıslasın bosver git çarşıya en güzel kıyafetleri al bebeğin sag salim dogsunda yeleğide olmayıversin

Anlatmak istediğimm o değil :)) yelek yapmasın iğne dahi almasın önemli değill ama görüyoruzya babanneler hevesle yaparlar .. O kendine yapıyorr ama kızı görümcem yelek yapıyo oğluma bu hoşuma gitti. O ise hem kılını kıpırdatmıyo hemde moralimi bozuyo sanırım yalnış anlaşıldım...

ii fikir aslında kimseye haber vermeden dogurup bir haftalıgına otele filanmı yerleşsem ben ne ohh rahat rahat

canım hamile kadına kaynananın böyle konuşması densizlik hatta başka bişey denirde neyse...
canım ister istesin ister istemesin ne takıyosun kafana
sen kendin al et, hiç bi aldığınıda gösterme, hiç bi aldığınıda söyleme, böyle negatif konuşmasına, hevesini kaçırmasına izin vermemiş olursun böylece
sen sonuna kadar hamileliğin bebeğinin keyfini çıkar, çünkü bulunmaz mucize zamanlar hamile olduğun zamanlar, hiiiiç boşuna kafanı yorma bunlarla
senin hevesini desteklicek insanlarla beraber ol.
istemese nolur yani onun çocuğunu o mu doğrcak o mu emzircek
boşuna bu zamanları ıskalama böye densiz insanlar yüzünden, sonra pişman olursun, tadını çıkaramadım dersin bak benden söylemesi

Son düzenleme:
Ay istemesse istemesin kayınvalidenizin pasa gönlüne göre mi hareket ediceksiniz?
Bosver, üzülme herkes aynı olmuyor iste..

canım ben anlıyorum seni benim k.validemde de hiç torun sevgisi yok.ilk ve tek torunu ama sevemedi işte.habire yok zayıf yok bilmem ne.minnacık dünya güzeli oğluma kusur bulmaya çalıştı.bu nasıl bir fesatlık nasıl bir psikoloji ben çözemedim.en iyisi düşünmemek...

bazı insanlar nazar değmesin diye öyle davranırlar eminim onlarda sizin kadar heyecanla bekliyordur.hamile olduğunuz için alınganda olabilirsiniz ama unutmayın bebek de şu an sizin hissettklerinzi hissediyor.onu da düşünelim ve pozitif olalım.Allah bebeginize uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah

bacımmm benimkide yapmıyo yapmazsa yapmasın çokta umrumda üzmem kendimi bunun için ben kışa dogumum var gelenim gidenim olucak diye yemekliklerimi bile alıp atıyorum buzla badanamı yaptım agırlaşmadan müdanam olmaz kimseye lafta sokamazlar hazır cvp ım artık

hıı cnm bu arada bnm hamileliğimi mafetti kaynanam olucak kadın.amaaa lohusalığımda asla izin vermedim onun bnm sinirlerimi bozmaya.
en son dedi zaten artık sana tek laf söleyip karışmam dedi.ne sana ne bebeğine dedi.
sakin ve huzurlu geçir lütfen
bebeğede geçiyor.

Öncelikle umarım oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız arkadaşım.
Hadi k.valide "erkendir,nazar değer" gibi bir zihniyet taşıyor diyelim.
Ki ne düşündüğü çok önemlide değil..

Ama ben asıl eşinin yaklaşımın anlayamadım.
Koluna Çağan diye döğme yaptırmak çoook iddialı bir hareket.
Kıyafet almaya gelince "ne olacağı belli olmaz, daha erken" oluyor da.. Döğme nasıl yaptırılıyor?? Geri dönüşü olmayan bişey sonuçta.

en önemlisi sizin bebeğinizi istemenizdir...o sizin canınızdan bir parça siz isteyin sevin ve koruyup kollayın gerisini çokta kafanıza takmayın....ne demiş çocuklar, '' yeter ki annem yanımda olsun bana birşey olmaz''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…