slm kızlarr size bi konuda danışmak istedim . fikirlerinize ihtiyacım var . benmi vesvese kuruntu yapıyorum yoksa bu kadın bebeğimi istemiyormu ? 5 yıllık evliyim 7 aylık hamileyim çok zor dönemleren geçtik boşanmanın eşiğinden döndük 2 aydır eşimle herşey çok güzell ... ama gözlemlediğim kadarıyla eşim bebeği çok seviyor ismi çağan olacakk gitti koluna dövme bile yaptırdı ismini kocaman .. hadi gel birşeyler alalım alış veriş yapalım dediğimde çok isteksizz yanaşmıyor erken erken diyorr bense istiyorumki oda benim kadar heyecanlı olsun istekli olsun ama yok eksikleri konusunda isteksiz.. ben kendim gittim battaniye hastane çıkışı vs vs doldurdum evi hep tek aldımkayınvalideme gösterdiğim zaman güzelmiş deyip geçiştirdi ondada istek yok yani tüp bebek yaptık ve sülalesinde tek erkek torun bizimki olacak.. kendine yelek örüyo ama bizim için kılını kıpırdatmıyo benmi çok alınganım bilmiyorum .. neyse kıyafetleri gösterdikten bikaç gün sonra dışarda konu açıldı daha erken ne olacağı belli olmaz gibisindenn konuşmaya başladı teyzesinin oğlu hemen kayınvalidem atladı ordaan evet bencede erken ne olaağı belli olma .. bilmem kimindoğuma 3 gün kala tekmelememiş ölmüş çocuğuu bunu anlatıyo ve ekliyo ben kıyafetlerine hemen başlanmasınada karşıyım ne olacağı belli değilken hele bi doğsun görelimm herşeyy zaten hurra alınır dedi çıldırdımm ama görümcem yelek örüyo dedim sustu kaldı bişe diyemedi .. ben heves ediyorum alıcam ölürse ölsün ben o heyecanı yaşıyorum ya dedim .. ee o aldıkların ne olacak diyo bende veririm birine dedim.. benmi FESATIM YOKSA BU KADINDAMI VAR BİRŞEYLER ÇÖZEMEDİM AMACI BENİ ÜZMEKSE GAYET BAŞARILI EŞİMDE BİR ŞEY DEMİYOR .. ONUNDA HİÇ BİRŞEY ALMAMASINI BUNA BAĞLIYORUMM İSTEKSİZLİĞİNİ SİZCE BU KADININ AMACI NE ??????
baslıgı okuyunca kayınwalıden hamıle sandım
sen çoooook yaşa e mi..)
düşünürsen espri değil,gayet de yerinde oldu bu yorumun..
sen çoooook yaşa e mi..)
düşünürsen espri değil,gayet de yerinde oldu bu yorumun..
jawas41 hakikaten çok merak ettim..
Doğumuna 2 ay kalmış bir annenin, umutla ve heyecanla yavrusuna kıyafet almasını çok gören kayınvaliden, oğlunun koluna henüz doğmamış bebeğin henüz konmamış adını kazıtmasına ne yorum yapıyor..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?