- Konu Sahibi sekerparem_92
-
Ben derdimi anlatamıyorum sanırım ya deliricem..Ya neden herkes olumsuz düşünüyor siz hic ruh hastası bı ınsanın tuzağına düsmedınız herhalde davulun sesı uzaktan hos gelıyor...Ben olayların bırebır içerisindeyım yani ispatlanmış bir sekılde gercekliğini biliyorum..Neden buna göre yorum yapılmıyo da herkes bu adam senı kandırıyo modunda okuyo konuyu..Dünyada kötülerin varlığına o kadar aşinayız ki iyiler hiç de samımı gelmıyo bu yüzden herkesı aynı kefeye koymakla mesgulüz..
Ben derdimi anlatamıyorum sanırım ya deliricem..Ya neden herkes olumsuz düşünüyor siz hic ruh hastası bı ınsanın tuzağına düsmedınız herhalde davulun sesı uzaktan hos gelıyor...Ben olayların bırebır içerisindeyım yani ispatlanmış bir sekılde gercekliğini biliyorum..Neden buna göre yorum yapılmıyo da herkes bu adam senı kandırıyo modunda okuyo konuyu..Dünyada kötülerin varlığına o kadar aşinayız ki iyiler hiç de samımı gelmıyo bu yüzden herkesı aynı kefeye koymakla mesgulüz..
Kimin nelerle uğraştığını bilemezsiniz.
Konunun içeriğini anlamaya çalışıyorum kendi adıma.
Ama size göre benim yorumum rahatsız ediciyse konunuza yorum yapmayarak bu problemi oratadan kaldırabiliriz.
Beni yanlıs anlıyosunuz elbette herkesın derdı kendıne büyüktür.Kimseyı kırmak saygısızlık etmek gibi bi niyetım yok..Bu sitedeki konular ve yorumlardan baska sığınağım yok son zamanlarda..Çok yalnız hissediyorum kendımı herkes bi çıkar peşinde herkes rahatının derdınde
(yakın cevremden bahsedıyorum)) bir problemle karsılasıldığında herkes kestirip atmayı seçiyo genelde..Ama ben yapamadım kıyamadım ıkımıze de bu kötülüğü yapamadım gerçekleri görmesem bırakın evli bi adamla bırlıkte olmayı sevgilisi olan bırısıne yan gözle bakmam ben..O karakterdeki insanları da hayatıma sokmam..
sevgiliniz bu kuzenlemi evli
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...yirmaya-calisan-biriyle-karsi-karsiyayim.html
Evet Allah cezasını versın o kuzenın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?