- Konu Sahibi sekerparem_92
-
sevgilin seni parmağında oynatıyor güzelim,ne şiş yansın ne kebap ohhh
Önceki konunda da oturup seni savunmuştum... Hay aklıma edeyim yaa... Sen ne kadar geniş mideli bir insansın.. nedir bu saf ayakları....???!! hukuken evli mi?? evli o zaman formalitesi yok bu işin.... kaynanan seni istemiyor mu???? HAKLI... Evli adamın peşinde dolaşan insanı hangi ana evladına ister be!!!aynı evde kalıyorlar aynı odada yatıyorlar bunu inkar etsen de onlar karı koca hayatı da yaşıyor... sana da arada bir buluşup sarılıp öpüşmek kalıyor bununla yetin... o adam senle evlenmicek sen görüşüp sevgililik hayatını tekrar yaşatan birisi olarak tarihe geçiceksin... karısı da bir çocuk yaptı mı tamamdır işteee..... o zaman başına balyozla vurulmuş gibi anlarsın demek istediğimizi...
Bu kadar seye inanmissa bu kiz saf falan herhalde.. Allah korusun formaliteden evli olduguna inandiysa kimbilir bu sevgilim dedigi adam daha ne sekilde kadirmis bu kizi kullanmistir,. Cok yazik keske aklini basina devsirse...Metres olmak cok kotu ....yazik valla... Bir derdim var daki konularin yarisi konu sahibine ait masallah. Hepsinde de eksik gedik bilgiler vermis konuyu tam anlatmamis konunun parcalarini bir araya getirmekte bize dusuyor herhalde.
Herseyı bız bırlıkte olmayalım diye yaptı bu kadın ya bı ınat uğruna siz hala bana onu savunuyosunuz...!!!
tüm konuları tek tek okudum birleştiriorum arkadaşlar özet :
şekerparemiz kendinden 9 yaş büyük biriyle çıkıyo olabilir eşimde benden 8 yaş büyük neyse konuda kayınvalidem yazdına bakmayın ortada bi evlilik yok çünkü sevgilisi kendi kuzeniyle evli ve şekerpareyede formalite oldugunu söylüyo fakat gece 2 de arayınca telefona adamın resmi evli olan kuzeni yani karısı çıkıyo ve şekerparede bunu kıskanıyo adamı kendi karısından herneyse adamın karısı sevgilisinin annesine ''anne''diyince ki bende kayınvalideme anne derim şekerpare kıskanıyo ve bu duruma şekerparenin annesi tepki gözterio sanırım büyük bi tepki diğer konudan anlattığı kadarıyla ve şekerparede anneler herşeyi bilirmi die soruyo
ablacım annen seni çooooook sevdiği için o adamda demekki ters giden bişeler görmüşki istemio ayrıca ilişkimizi herkes öğrendi demişsin adam bekar olsa neyse evliyken bi admaın sevgilisi olursa bunu zaten duymayan kalmaz o komşuularının ağzınıda kapatmazsın her geçen gün konuşmanın dozu biraz daha artar
bu adam seni ayakta uyutmuşşşş yada sen her şeyi tam anlatmıosun madem o kadar konu açıp herşeyi sölemişsin nie evliymiş madem kağıt üstünde onuda söledimi?
konu yanlış yere açılmış sanırım ortada ne eş var nede ailesi keşke bekar erkek bulamayanlar evli erkeklere kapak atanlar diyede bi konu olmuş olsaydı ama gerçek bu ortada bi evli adam var ve onun üzerine yuva kurma hayali kuran saf mı çok mu akıllı anlayamadığım bi kız var
Önceki konunda da oturup seni savunmuştum... Hay aklıma edeyim yaa... Sen ne kadar geniş mideli bir insansın.. nedir bu saf ayakları....???!! hukuken evli mi?? evli o zaman formalitesi yok bu işin.... kaynanan seni istemiyor mu???? HAKLI... Evli adamın peşinde dolaşan insanı hangi ana evladına ister be!!!aynı evde kalıyorlar aynı odada yatıyorlar bunu inkar etsen de onlar karı koca hayatı da yaşıyor... sana da arada bir buluşup sarılıp öpüşmek kalıyor bununla yetin... o adam senle evlenmicek sen görüşüp sevgililik hayatını tekrar yaşatan birisi olarak tarihe geçiceksin... karısı da bir çocuk yaptı mı tamamdır işteee..... o zaman başına balyozla vurulmuş gibi anlarsın demek istediğimizi...
konu yanlış yere açılmış sanırım ortada ne eş var nede ailesi keşke bekar erkek bulamayanlar evli erkeklere kapak atanlar diyede bi konu olmuş olsaydı ama gerçek bu ortada bi evli adam var ve onun üzerine yuva kurma hayali kuran saf mı çok mu akıllı anlayamadığım bi kız var
Ne safi cnm benim ya boyleleri kac kisinin yuvasini yikiyor saf ayagina yatip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?