Kayınvalidem bulsa bı kaşık su da boğar beni..!

Acida olsa bir gercektir ki hayatin pembe gözlüklerden göründügü gibi tatli ve masum olmadigi bir gercek!

sana burada baska gözlerle konuna bakarak yorumlar yapiliyor ve in ki kimse sana yanlis birsey demedi bence.

ama bence senin beklentin dogrultusunda degil dimi cevaplar,belkide sundugumuz gercekleri anlayip görebiliyorsun ama kabullenmek istemiyorsun...

yahu ne formalitesi adam bildiğin evli işte
kuzenle formalite evlilik mi olur. İnşallah konu faketir. Gece 2 de açtı nasıl açtı diye soruyorsun. Her karı koca gibi aynı yatakta yattıklarından olabilir mi acaba?
Ne kendine yazık et ne de günaha gir. Bir an önce aklını başına topla ve gerçeği gör.

Tecrübe sahibi degilim acikcasi böyle konularda, fakat yinede düsüncemi söylemem gerekirse yapilacak tek sey var; madem aileler kendilerini düsünüyor, ozaman sen ve erkek arkadasinda kendinizi düsünüp birbirinize daha bir kenetlenip, birbirinizi koruyup kollayacaksiniz.. Önemli olan bir ömür nasil mutlu olacaksaniz onu yapmaktir.. Tabi bu benim acizane düsüncem..
Böyle bir durumun üzerine Allah yar ve yardimcin olsun demedende gecmemek gerek dimi

Yani evlenmenize karsı cıkmaları cok cok normal bir durum cünkü adam zaten evli!
Yasın daha cok genc aklını basına topla. Cok güveniyorsun ama benden sana bir abla tavsiyesi kimseye o kadar cok güvenme.
Biz aynı evde kalmıyoruz, yatmıyoruz diyor sende pasa pasa inanıyorsun yani pes!

sevgilin seni parmağında oynatıyor güzelim,ne şiş yansın ne kebap ohhh

Önceki konunda da oturup seni savunmuştum... Hay aklıma edeyim yaa... Sen ne kadar geniş mideli bir insansın.. nedir bu saf ayakları....???!! hukuken evli mi?? evli o zaman formalitesi yok bu işin.... kaynanan seni istemiyor mu???? HAKLI... Evli adamın peşinde dolaşan insanı hangi ana evladına ister be!!! aynı evde kalıyorlar aynı odada yatıyorlar bunu inkar etsen de onlar karı koca hayatı da yaşıyor... sana da arada bir buluşup sarılıp öpüşmek kalıyor bununla yetin... o adam senle evlenmicek sen görüşüp sevgililik hayatını tekrar yaşatan birisi olarak tarihe geçiceksin... karısı da bir çocuk yaptı mı tamamdır işteee..... o zaman başına balyozla vurulmuş gibi anlarsın demek istediğimizi...

Bu kadar seye inanmissa bu kiz saf falan herhalde.. Allah korusun formaliteden evli olduguna inandiysa kimbilir bu sevgilim dedigi adam daha ne sekilde kadirmis bu kizi kullanmistir,. Cok yazik keske aklini basina devsirse...Metres olmak cok kotu ....yazik valla... Bir derdim var daki konularin yarisi konu sahibine ait masallah. Hepsinde de eksik gedik bilgiler vermis konuyu tam anlatmamis konunun parcalarini bir araya getirmekte bize dusuyor herhalde.

ben anlamadim sevgiliniz formalite bir evlilikle kuzeniyle evli
yurt disina gitme gibi bir durum yok sizde cok detaylari bilmiyorsunuz..
yani formalite bir evlilik aile icinde neden olur ki?ve buna nasil inaniliir...
bence kandiriliyorsun

Son düzenleme:

aklı sıra kurnazlık yapıcak.. parça parça anlatıyor ki bu kadar yaptığı şeye tepkiler olmasın... ne insanlar var şu dünyada.... saf değil bence sevgili arkadaşım, saf olsa böyle kurnazlık peşinde koşamazdı...

olasılıklar..
1 bu kız 19 yaşında...cahilin önde gideni
2 bu konu fake
3 o erkek tarafından çok güzel maymun gibi oynatılıyorsun...
4 kuzenin bir suçu yok yuva yıkan kız sın..kadın yaşta değilsin çünkü

çok yalnızım ailem beni anlamıyor kimse destek olmuyor tek sığınağım burası demişsin, burdakiler de arkanda olmayınca cevap da vermiyorsun. Eğer konu gerçekse biran önce aklını başına devşirmen dileğiyle...

Birde şu adamın neden kuzeniyle evlenmek zorunda oldugunu bi anlatsaydın iii olucaktı.... ama sanırım sen kendini haklı oldugunua o kadar inandırmıssınki bizden gelecek olumlu yorumları da ruh halinle yogurup dahada memnun olucaktın yaptıgın seyden ,,,,ama gordugun gibi olmadı

tüm konuları tek tek okudum birleştiriorum arkadaşlar özet :
şekerparemiz kendinden 9 yaş büyük biriyle çıkıyo olabilir eşimde benden 8 yaş büyük neyse konuda kayınvalidem yazdına bakmayın ortada bi evlilik yok çünkü sevgilisi kendi kuzeniyle evli ve şekerpareyede formalite oldugunu söylüyo fakat gece 2 de arayınca telefona adamın resmi evli olan kuzeni yani karısı çıkıyo ve şekerparede bunu kıskanıyo adamı kendi karısından herneyse adamın karısı sevgilisinin annesine ''anne''diyince ki bende kayınvalideme anne derim şekerpare kıskanıyo ve bu duruma şekerparenin annesi tepki gözterio sanırım büyük bi tepki diğer konudan anlattığı kadarıyla ve şekerparede anneler herşeyi bilirmi die soruyo
ablacım annen seni çooooook sevdiği için o adamda demekki ters giden bişeler görmüşki istemio ayrıca ilişkimizi herkes öğrendi demişsin adam bekar olsa neyse evliyken bi admaın sevgilisi olursa bunu zaten duymayan kalmaz o komşuularının ağzınıda kapatmazsın her geçen gün konuşmanın dozu biraz daha artar
bu adam seni ayakta uyutmuşşşş yada sen her şeyi tam anlatmıosun madem o kadar konu açıp herşeyi sölemişsin nie evliymiş madem kağıt üstünde onuda söledimi?

Herseyı bız bırlıkte olmayalım diye yaptı bu kadın ya bı ınat uğruna siz hala bana onu savunuyosunuz...!!!

sizinle birlikteykenmi ewlendi bu adam??kafam karıştı ya...yani formalite derken ayrımı yaşıyorlar ayrımı yatıyorlar bu kuzen sizi arayıp bişey demiyormu?? bu kadın sizin kaynana adayınız değilki şuan...bunlar neden hala boşanmıyor peki adamı bağlayan ne var??

özet ortadaaa olaylar aynen böyle ben birleştircektimde neyse dedim emeğine sağlık arkadaşıımmmm

konu yanlış yere açılmış sanırım ortada ne eş var nede ailesi keşke bekar erkek bulamayanlar evli erkeklere kapak atanlar diyede bi konu olmuş olsaydı ama gerçek bu ortada bi evli adam var ve onun üzerine yuva kurma hayali kuran saf mı çok mu akıllı anlayamadığım bi kız var

aynen katılıyorum..

En guzel cevap bu..!!

Kizim gec ask mesk ayaklarini formalite evlilikmis sende buna inandin oylemi? Bence isine geldigi icin sende buna inaniyorsun
Sen dua et o "formalite" dedigin karisi cingar cikarmiyor
Sen bana denk gelcen he yakar yikar ortaligi maffederdim seni, yasadigin yeri cehenneme cevirirdim..
Suna bak ya bide kadina kotu sozlerle hitap ediyorsun BANA BAK NIKAHLI OLAN O KADIN VE METRES OLAN SENSIN !
Utanmaz bide ne guzel konu acip yaziyorsun, bi git ya benim kocama biri saricak boyle he dunya aleme rezil eder sacindan tutup sokaklarda surundururdum
Formalite evlilikmis cok guldum buna...

Ne safi cnm benim ya boyleleri kac kisinin yuvasini yikiyor saf ayagina yatip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…