Kayınvalidem bulsa bı kaşık su da boğar beni..!

diger konularinida okudum da kafam cok karisti.esiniz neden kuzeniyle evlendi anlamadim. bu evlilik sadece kagit üzerindeyse kuzenin neden kayinvalidenin sevgilinin evinde kaliyor. ??? :44::44::44::44:

BANA CEVAP VERMEMİŞSİN AMA;
sanırım tahminlerim doğru canım benim bak sana abla tavsiyesi ilerde "vay be neler geçmiş başımdan" diyeceğin bi hatıra olarak kalsın bu adam. daha bu durumu bilmeden karşı çıkan aileni dinle. emin ol onlar senin göremediklerini görüyorlar. hepimiz hatalı yollardan geçtik.. KENDİNİ ELLERİNLE ATEŞE ATMA..

Herseyı bız bırlıkte olmayalım diye yaptı bu kadın ya bı ınat uğruna siz hala bana onu savunuyosunuz...!!!

Olan olmuş işte,ne olacak yani.
Ne sanıyorsun kuzen kuzu kuzu gidip boşanacak sizde evleneceksiniz boy boy çocuklarınız pembe panjurlu eviniz mi olacak?
Ayy annen falan olsam çok fena şeyler olurdu valla.
Umarım yanlış anlamışımdır umarım sevgilin 29 yaşında değildir..

sevgilin seni parmağında oynatıyor güzelim,ne şiş yansın ne kebap ohhh

Herseyı bız bırlıkte olmayalım diye yaptı bu kadın ya bı ınat uğruna siz hala bana onu savunuyosunuz...!!!

Kimse anlattigin sahislari tanimiyor burada senin anlattiklarina göre yorum yapiyorlar.

sen okuyormusun,calisiyormusun,daha yasin cok genc ve pisman olacagin seyler yapma.

ama hala anlamadigim ne formalite evliligi?

kızımız büyük ihtimalle bu adam tarafından kandırılıyor

diger konularinida okudum da kafam cok karisti.esiniz neden kuzeniyle evlendi anlamadim. bu evlilik sadece kagit üzerindeyse kuzenin neden kayinvalidenin sevgilinin evinde kaliyor. ??? :44::44::44::44:

Erkeğin muhtemelen çeşitlilik merakı.
Kimse kimsenin koynuna girmez zorla hele de bir erkek.
Aynı evdeler eminim ayrı odalarda yatıyorlardır
Hatta koca adam kapısını kitliyordur kadın tecavüz etmesin diye.
Adamın telefonunu bile kadın açıyor konu sahibi aradığında.
Konu sahibini kandırıyor işte kaç yaşında adam konu sahibi de ergen.
2-3 yıl sonra aklı başına gelecek ama iş işten geçmiş olacak.

Orda kalmıyor evlerı cok yakın kayınvalideye ılgı gösterisi yapmak için ordan cıkmıyor sabahtan gece yarısına kadar orda..

Evli olduklarından bahsetmedim çunku bu konu kolayca hallolucak sanıyodum ama cok zorluk cıkardı yola gelmiyor ben nasıl sevdiğim adamı bırakmak istemıyorsam o da bırakmak istemıyor..Üstelık ben sarılıp öperken o bunlardan mahrum bu da onu delırtıyor halıyle..Erkek arkadasım yanına yaklastırmaz onu...eve bıle gitmiyor doğru düzgün gece gündüz calısıyo dısarda..Bunu da ne bılıyosun dıye soracak olursanız 24 saat telefonlaşırız gece de arar..

Son düzenleme:
kızım yanlış yoldasın biran önce bu adamdan uzaklaş.sen formalite de desen bu adam evli.

ben seni arayayım alt komşunuzdayım diyeyim inanacakmısın ? aynı yaşlardayız sanırım ama seni ya kandırıyo yada fake bi konu üzgünüm :)

BU KADAR ANLATTIN ZATEN neden evlenmiş peki ne anlattı sana?

Arkadaşım sen hiç evlendin mi?
Evlenmeyi sanırım ikametgah almak falan sanıyorsun?
Ne olacaktı pazartesi evlenecekler,salı hakim boşacak mıydı ?
Ne demek kolayca halledilir sandım,ilginçsin vesselam..
Ayrıca çıtırla gönül eğlendiren ,annesinin beğendiğiyle de evlenen sevgiline tebrikler.
Yaşadığı hayat her erkeğin hayali

aslında konuyu tek halledecek biri var oda erkek arkadaşın yaşı ve konumu itibariyle durumu şak diye çözecegini umuyorum ..ona anlat

Şekerparem..
Demişsin ki, sevgilim çook muhafazakar o yüzden nikahlıkarısıyla asla yatmaz,hatta bir kadınla el bile sıkışmaz.
Eee madem bu kadar muhafazakar seninle neden öpüşüyor?
Üstelik karısı bile değilsin? Nerede kaldı muhafazakarlık ?

yazmayın kızlar,kendi konusuna cevap vermek yerine başka konularda geziyor

nerden cıktı öpüsmek ya:S Olaya cınsellik karıstırmak cok baska yan yana geldığınde bır kez olsun sarılıp öpmek baska! Baskalarına karsı öyledir gercekten..

yahu arkadasim sen evlilik muhabbetini anca o guya sevgilin olacak adamin anlattigi kadar bilirsin.
beraber yatiyolar mi yatmiyolar mi,ayni evde mi yasiyolar? bunlari adam sana kendi lehinde ve de havada karada seni aldatarak anlatiyor.
ve sen de bunlarin dogru olabilecegi dusuncesine koru korune baglanmissin.
aradan cekilmiyor da ne demek evli oldugu insan icin?
ne formalitesi? ne kagit uzerinde evliligi.
ne zorlari var da formalite icabi evlenmisler?
valla sana o kadar soylenecek sey var ama sen bu adamciga oyle bi inanmissin ki yapilan yorumlari ve verilen akillari yerinde kullanmani hic beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…