- 11 Ocak 2011
- 817
- 36
- 98
- Konu Sahibi sekerparem_92
-
Herseyı bız bırlıkte olmayalım diye yaptı bu kadın ya bı ınat uğruna siz hala bana onu savunuyosunuz...!!!
Herseyı bız bırlıkte olmayalım diye yaptı bu kadın ya bı ınat uğruna siz hala bana onu savunuyosunuz...!!!
Arkadaşım adam evli zaten ,nasıl kayınvalide adayın oluyor senin?
Ortada resmi nikahlı bir adam var sen nasıl bu hesaplara giriyorsun.
Bir de adamın nikahlı karısına başka bir konuda "yelloz" demişsin.
Aramızı bozuyor demişsin ara mı kalmış yahu ?
Benim de oğlum nikahlı olsa bence başka bir kız ortaya çıksın istemem.
19 yaşında ne bu entrika,git okulunu oku,kursa yazıl ayy ne bileyim dantel ör..
Bırak böyle çetrefilli işleri,yok sevgilinle sahte evrak düzenlemişsin yok evli adamla nasıl olacaksa evleneceksin.
Daha genceciksin kendini bataklığa atıyorsun.
diger konularinida okudum da kafam cok karisti.esiniz neden kuzeniyle evlendi anlamadim. bu evlilik sadece kagit üzerindeyse kuzenin neden kayinvalidenin sevgilinin evinde kaliyor. ??? :44::44::44::44:
diger konularinida okudum da kafam cok karisti.esiniz neden kuzeniyle evlendi anlamadim. bu evlilik sadece kagit üzerindeyse kuzenin neden kayinvalidenin sevgilinin evinde kaliyor. ??? :44::44::44::44:
ben seni arayayım alt komşunuzdayım diyeyim inanacakmısın ? aynı yaşlardayız sanırım ama seni ya kandırıyo yada fake bi konu üzgünüm :)Orda kalmıyor evlerı cok yakın kayınvalideye ılgı gösterisi yapmak için ordan cıkmıyor sabahtan gece yarısına kadar orda..
Evli olduklarından bahsetmedim çunku bu konu kolayca hallolucak sanıyodum ama cok zorluk cıkardı yola gelmiyor ben nasıl sevdiğim adamı bırakmak istemıyorsam o da bırakmak istemıyor..Üstelık ben sarılıp öperken o bunlardan mahrum bu da onu delırtıyor halıyle..Erkek arkadasım yanına yaklastırmaz onu...eve bıle gitmiyor doğru düzgün gece gündüz calısıyo dısarda..Bunu da ne bılıyosun dıye soracak olursanız 24 saat telefonlaşırız gece de arar..
Orda kalmıyor evlerı cok yakın kayınvalideye ılgı gösterisi yapmak için ordan cıkmıyor sabahtan gece yarısına kadar orda..
Evli olduklarından bahsetmedim çunku bu konu kolayca hallolucak sanıyodum ama cok zorluk cıkardı yola gelmiyor ben nasıl sevdiğim adamı bırakmak istemıyorsam o da bırakmak istemıyor..Üstelık ben sarılıp öperken o bunlardan mahrum bu da onu delırtıyor halıyle..Erkek arkadasım yanına yaklastırmaz onu...eve bıle gitmiyor doğru düzgün gece gündüz calısıyo dısarda..Bunu da ne bılıyosun dıye soracak olursanız 24 saat telefonlaşırız gece de arar..
Şekerparem..
Demişsin ki, sevgilim çook muhafazakar o yüzden nikahlıkarısıyla asla yatmaz,hatta bir kadınla el bile sıkışmaz.
Eee madem bu kadar muhafazakar seninle neden öpüşüyor?
Üstelik karısı bile değilsin? Nerede kaldı muhafazakarlık ?
Orda kalmıyor evlerı cok yakın kayınvalideye ılgı gösterisi yapmak için ordan cıkmıyor sabahtan gece yarısına kadar orda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?