tamamda kaynananın hiç mi suçu yok gelin kızın ilk bebeği hevesli eşya ve bebek odası hazırlama konusunda, ana ve oğul dertleri para sanırım ,hamile bir kadını hoş tutmaları gerek nedir bu anlayışsızlık ve kaynana kıskançlığı
bazı arkadaşları anlamıyorum kızın karnı burnunda hamileliğin stresi kaynananın stresi canına yetmiş çıkıp hala nolcak bi beşikte büyüsün diyenler var. kızın derdi beşik mi sizce?
kocası yapacağım dediği odayı anasının baskısıyla yapmaktan vazgeçmiş. kaynana bu kıza kısırsın çocuğun olmuyor diye psikolojik baskı kurmuş kim bilir daha ne zorluklar yaşamış. şimdi çocuğunu gönlünce bir odada yaşatmak istiyor.
ben seni çok iyi anlıyorum. evlilik hazırlığındayım her şeyin istediğim gibi olması için hevesleniyorum. eğer nişanlım ya da kayınvalidem buna engel olsa tepkim çok büyük olur ya da birileri çıkıp ne var bir sedirde bir yer döşeğinde yatarsınız dese cidden çok büyük tepki veririm.
fikir beyan etmeden önce empati yapsak daha verimli olur kanaatindeyim
bu yoruma kesinlikle katılıyorum. kimse kimseye bişey almak zorunda değil. annen torununa eksiklerini aldı diye kayınvaliden de alacak diye bişeyde yok.. kaldı ki yeni doğmuş bebeğe oda yapmak şu aşamada mantıksız. bi beşik alıp 3-4 yaşındaykende odasını düzersin. halledilmeyecek bi sorun değil ki
Eşinin annesinin ağzına bakması çok morel bozucu yarin çocuk içinde bilmişlik taslar işin zor ,allah sana bol sabır versin seni çok sinir ettiğinde çocuğu ona bırak ,dışarı çık gez hava al,stres at,bugün gazete yazıyordu gelin kaynanayı öldürmüş bir anlık cinnet işte ,
buğdaytanesi tşk. Ederim hep gülesin emi, hayat kısaema1'cım ben seni çok sefdim ya valla
bayılıyorum sana...
bu yorumunu okurkende kendimi gülmekten alamadım bilmem niye
Eşinle hallet diyorsunuz da eşi annesinin dediğini yapmazsa kafası şişer hatta hayatı kararır.
35 yaşındaki bir adamı avcunun içine alabilmiş bir anne var ortada.
Erkek olamamış adamlar koca oluyor işte.
Neyyyseee.
Konu sahibi arkadaşım sen bebeğinin sağlığını düşün sadece.
buğdaytanesi tşk. Ederim hep gülesin emi, hayat kısa
evet kocam annesinin ağzına bakıyor,dinimizde bedduaya yer yok ama o kadın hakedıyor peki onun yaptıkları ne olacak büyücü seytanın teki onun yatacak yeri bile yok ,ben eşimin ikinci evliliğiyim birinci karısını 1 hafta tutmus evde boşattırmıs mahalle anlatıyor,ben 24 esım 35 yasında ,ben nelere katlandım herseyın en ıyısını hakettıgımı dusunuyorum,benım yerımde olsanız kafayı yerdınız
kaynanasıyla sorunu olanlara Allah sabır versin:))
eşim zaten bana belli etmemeye calısıyor annesinden etkilendiğini adam birden değişti özel oda yaptırıcam diyordu şimdi ise ne acelesi var diyor,annemle carsıya cıkın bir dolaşın bakın ne var ne yok diyor,anası zaten istemıyor ki birşey alınsın((((
zaten kimse kimsenin duasıyla yaşamıyorki tamam tüm kaynanalar yaşasın allah hepsine öyle uzunHiçbir şey "kaynanam ölsün" duasını haklı kılmaz bence.
kendside bir iğne almadı,almaması sorun değill,ah birde karışmasa burnunu sokmasa herseye ondan birşey isteyen yok,eşimede cok kızıyorum ,bana belli etmemeye calsıyor ama resmen hersey ortada,eşimle nasıl bri olayım ki ansıyla benım aramda kaldııı,banada söylemıyor anamdan korkuma alamıyorum dıye,baska bahaneler bulmaya basladı
Bazen bile bile lades oluyor.
Annesinin lafıyla karısını boşayan adamdan neden çocuk yaptınız ki ortamı koklamadan.
Bir de görümce sizin kıstasınız değil ki?
Görümceye kocası yapıyordur kayınvalidesi yapıyordur.
Onların hayatları sizi ilgilendirmez ki.
Neden kendinizi onunla kıyaslıyorsunuz?
Kocanızda iş yok annesinin lafıyla bebek odasına gerek yok diyebiliyor.
Sizde de hata var böyle bir adamla evlenip sonra laf ediyorsunuz.
Herkes kabahatli madem son ayınızı bedduadan ziyade dua edin..
Hayır duası Allah ıslah etsin diyebilirsiniz en azından.
Bu kadar mutsuz olmanız doğumu zorlaştıracaktır,ayrıca önce bir sağlıkla doğsun da sorunsuz sıkıntısız
Varsın odası olmasın çok mu önemli?
Hamile bile değilim ama şimdiden geriliyorum 9 ay nasıl sabrederim diye sağlığındna emin olmadan. sağlıkla doğumunu bir an önce görmek benim bebek odasından önceki derdim olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?