Kayınvalidenin yaptığı hoş değil.
Ama sen kendin çocuğuna doğru empoze edebilirsin.
Babaanneye gidiyoruz,babaanneyle neler yaptınız gibi...
Bu arada,çocuklara annem,teyzem,ablam vs denmesini hiç doğru bulmuyorum.
Canım sen benim yaşadıklarımı bilsen bu neki
evet kesinlikle cahillikten ileri geldiğini düşünüyorum,
yoksa ne münasebet, ben birinin çocuğuna bakıyor olsam, ona doğruyu öğretmeye çalışırım,
beni seviyor ispatına girmem..
eşime bahsetmedim hiç, kendi içimde çözeceğim, sabredeceğim, sık sık uyaracağım...
kıskanmak değil bu, farklı bişey, annesin, sana özel bu kelime 'anne',
başkasına demesi ve bunu kv min isteyerek ona söyletmesi beni düşündürüyor doğrusu.
hayatta herşeye tamam derim ama çocuklarım ve annelik konusunda gayet sert durabilirim..her çocuğun bir annesi vardır..bunu çocuğa böyle öğretmek lazım.
annem yapıyordu bunu,uyardım.dediğim gibi herşeye olumlu yaklaşabilir ama bu olaya asla.
sizde uyarınızı yapın,çocuk zaten büyüyünce bu ayrımın farkına varacak.
evet esım zaten hersyeın farkındaydı benım :):) oyuzden sorun olmadı benım bahsetmeme bıle gerek yoktu ama oda takmamamı soyluyordu hep sonucta cocuk senın dıyordu.
sımdıde gece cocugumu almak ıstıyorlar bırlkte yatcaklrmıs ama ben alıskanlık yapıyor dıye kabul etmedım benım cocugum bırde cok cana yakın nereye gıtsek orda kalmak ıster her gelenın pesınden gıtmek ıster
Eğer imkanın varsa bakıcı tut, çünkü uyarıların pek dikkate alınmamış. Eğer bakıcı tutamıyorsan kreşe ver, bu korkularla, bu duygularla sürdürme bu olayı. Çocuklar çok zeki, herşeyi anlıyorlar. Eminim senin yüz mimiklerinden bile belli oluyordur rahatsızlığın ama anlayana...
Bu arada eski konuna baktım da, gönüllü bakmıyormuş zaten, sen tut bakıcıyı... Yada kreş, yoksa çok yıpranırsın.
gece kalması mı, ay hiç sorma birde öyle alışsın her zman ağlasın ben onlarda uyuyacam diye,
büyükler neden bizim gözümüzden bakmıyorlar anlamıyorum..
kıskanmak değil bu, farklı bişey, annesin, sana özel bu kelime 'anne',
başkasına demesi ve bunu kv min isteyerek ona söyletmesi beni düşündürüyor doğrusu.
bence en mantıklısı bakıcı tutmak..aile büyüklerinin çocuklara bakmasının olumlu yönleri olduğu gibi olmusuz yönleri de çok fazla.en basitinden disiplin sorunları,kavram kargaşaları..
ama iş yine sizde bitiyor.tabii ki babaannesini sevecek ama kavramları da doğru öğrenmesi lazım.
kreş için erken daha,
bakıcı istiyorum ama eşim pahalı o parayı veremeyiz,hem annem dururken başkasına baktırmam millet ne der vs saçmalıyor..
benim arkadaşım da torununa bakıyor,torun anneanneye anne,annesine de ismiyle sesleniyor ama kız sorun etmiyor.kaynana olsa belki edecekti
ayrıca bakıcılarına anne diyen çocuklar da biliyorum ben
Annen neden bakmıyor, sorabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?