Kayınvalidem çok meraklı, dolapları karıştırıyor. Her şeyi soruyor

önüne geçmezsen daha bir sürü şey yaşayacaksın..
böyle insanlar ne söylersen söyle ikna olmazlar..
hele ki eşin farkına varmazsa işin zor söyleyeyim..

mecburen pislik yapıcaksın..
iğrenç bir önerim var..
yatak odanın çekmecesine kullanılmış prezervatif koy :)
anlasın senden neler gelebileceğini..

benimkide cok meraklidir karistirmaya :) bide disariya kendisini cok iyi tanitir ya deli oluyorum aslinda iyi kadin allah var ama bagzi huylarini allah kimseye vermesin.
Ben onun evinde dolapta bir Kap aradigim zaman bile hemen arkamda bitiyor ve neye baktin, ne aradin diye soruyor...
Kendisi aylar önce benim Balkonumdaki dolabi karistirmis, dün bana diyor ordaki bikrc sey lazim degilse bana versene diye :) dedim yuuuuh!!
Biz mutfaktayken Yatak odasinin kapisini acar bakar....

Bunlari yapmasinin tek sebebi oglunu baska bir Kadinla paylasamiyor olmasidir canim.
Kendisiyle bir tutuyor seni, ogluna onun gibi iyi bakabiliyormusun meraki var onda... ama bizimikinin meraki 2 bucuk senedir gidemedi hala
gülüp geciyorum artik, takmiyorum... yoksa kendini bitiriyor Insan.

yeni evliyken bir gün kayınvalidemi yatak odamda yakaladm sağa sola bakıyordu, o gün bu gündür her gelişinde yatak odamı kitlerim hem de göstere göstere, onun yaptığı ayıbın yanında benimkine kimse bişey diyemez bence siz de aynısını yapın.

benım kı daha evlenmedik evı yerleştırdık bunlar uzaktaydı kına gecesı benım evımde yattılar benım yatağımda ben yatmadan kaynanam yatmış butun cekmecelerı açıp bakmış ne var ne yok kurcalamış

oysa kı ben ona evi gezdirirken odalar bıle doğru duzgun bakmıyordu meğer bensız rahat rahat kurcalamak istemiş

ama senın kı yakın sana bunun bi önlemini al sonra daha da abartır

benim de kayın validem eşyalarımı çok karıştırır. ayrıca biz aynı evde kalıyoruz! gerçekten çok sıkıcı bir durum. kıyafetlerimin yeri değiştiği bile oluyor. meraklı ve cahil. her ikisi de var. hep ne istiyorsa onu yapıyor. o ne istiyorsa o oluyor. parfümlerim, krem kutularım toz oluyormuş temizliyemiyormuş diye gitti kocaman plastik kapaklı kutulardan almış, bi de içine yerleştirmiş nasıl sinir oldum!!!!! ayrıca yatağımıza düğümlenmiş pamuklu kalın bir iplik atmış. sonradan bulup klozete attım, üstüne de suyu çektim, evden uzaklaştırdım.

bu model kaynanalarin hepsi ayni yillar gecsede degismiyorrrr bak benimki 26 yillik kaynanam ilk isi geldiginde ne aldik ne sattik dolaplarda ne varrrrr
hangi dolap demeyin her dolap kaynanamin ziyaretine her an acikkkk yazilari tek tek okudum valla kimse care bulamamissss bende serbet biraktimmm bazen diyorum begendigin varsa allll
anam isin icinden cikamadim valla her seyi istedi sonunda ben pes dedim artik bunlar yeni onlari isteme dedim ici gidiyordur garibimimmm

Ver sen bana şu terbiyesizin numarasını :) edepsize bak ya, bi arkadaş "göstere göstere kapıyı kilitliyorum, onun yaptığının yanında benim yaptığım ayıp sayılmaz" demiş ayakta alkışlıyorum, kilitle kapıyı anahtarı da boynuna as öyle gez evin içinde.. görsün edepsiz..

Eşine de söyle, ortada bi ayıp varsa annesine ait, bu durumu düzeltmek de ona düşer, yoksa ilerde düzeltemeyeceği şeyler olacak gibi..

=)

Geleceği gün tüm çekmecelerinizi açın, çehiz serer gibi eşyalarınızı da katlı olarak sarkıtın.. Dolaplar tamamen açık olsun, yatağınızın üstünde ki örtüyü de katlayarak açın.. Kapalı hiçbir şey kalmasın... Mümkünse evde birileri daha olsun diyeceğim sizin tarafınızdan ama tansiyonu yüksek bir kayınvalide ise, başkaları olmadan halletmenizde fayda var... Kendisi zaten evin halini soracaktır, çekinmeden söyleyin "Çekmecelerimi halka açtım. Artık herkes girip bakabilir" deyip gülüverin... Ardından da alay edin biraz "Şaka şaka... Sen vakit kaybetme diye hepsini açıp serdim. Özellikle istediğin bir tanesi varsa bir dahakine sadece onu açarım" dersiniz...

Yapılamaz gibi mi duruyor?

Ben bunu bizzat yaptım... Sonrasında tuhaf bir çekişme oluyor.. Ben buna katlanamam derseniz eğer, sadece halka açtım artık demeniz de yeterli.. Kötü kaynana yoktur, fazla iyi gelin vardır...

Selamlar,

büyücü cinsinden Allah korusun kimisi yatağıma düğümlü ip koydu falan yazmış...hiç bir kaynanayı kınamak istemiyorum ama kızmadan da edemiyorum bazılarına...benim de oğlum var Allah ım lütfen doğrudan ayırma gelinime oğluma çektiren bir kaynana olmayayaım gelinimi kızım gibi göster bana beni de ona 2. bir anne gibi...ben onu sevmek isterken yüz çevirmesin benden inşallah diyorum her aklıma gelince......yaşlılar hakikaten yaşlandıkça garip huylara bürünüyor kimisi hakikaten yaşlılıktan yapıyor yağacağını ;kimisi ise fetanlıktan ara bozmaktan yapıyor...Allah ım 2 duruma a düşürmesin kimseyi dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…