Kayınvalidem çok meraklı, dolapları karıştırıyor. Her şeyi soruyor

denemiştim bunu kapıları kilitliyor..ben de bunu yaptım ona canı sıkıldı surat astı tabi o zamanlar..

İyi diyorsunuz da, benim sinirlenmemden anlamıyor mu sanki bunun kötü bir şey olduğunu? Gayet iyi anlıyor bence. Sadece işine gelmiyor. Dışarıdan bakarsanız kendisi nur yüzlü görgülü, bilgili kadın. Bir de bu yaptıklarına bakın. Cahil olsa ne olurdu düşünemiyorum bile.

sizde kendinizi saydırmayı bilin!!! biri oğlu biri eşi. kv nizin bu hallerine alışmışlar demekki. ama siz alışmadınız katlanmak zorunda değilsiniz. eşinizden beklemeyin siz kendinizi saydırın.kv nize açıkça net bir dille yaptığının hoş olmadığını söyleyin.

bence büyük terbiyesizlik.sizin yerinizde olsam kesinlikle sert bir şekilde tepki verirdim.ne demek yüzüme bakmıyor?? o zaman evinize gelmesin sizin yaptıklarınızıda yemesin.onları hayaletler yapmıyor ya!

arkadaşım eşine söylüyosun bişi yapmıyo, kapıları kitlemiyosun huzursuzluk çıkmasın diye tek huzursuz insan sensin şu an neden ne hakları var , kitle kapıyı güzelce herkes huzursuz olsun , çünkü senin sinir olduğunu bilerek devam ediyor art niyetin alaası

kaynana ile arana seviye koyacakdsın..ben 15 yıldan sonra bunu yaptım keşke daha önce yapsaydım..seviye koymaz isen laubali oluyor her istediğini sende yapmaya kalkıyor.istediğini yapamadıı elin kızı oluyorsun.canları istedimi canım kızım istemedimi elin kızı derler..

en hoşlanmadığım şey izinsiz çekmece yada dolapların açılmasıdır,
heleki yatak odama girilmesine bile tahammül edemem
sen iyi ses çıkarmamışsın ben olsam tutamazdım kendimi

Canım madem kapiyi kilitleyemiyosun engel olamiyosun cekmecelerine ozel seyler koy ( esinle senin icin ozel seyler yani dantelli ic camasirlari olur pfezeratif mi ne o olur ) koy yani ama gorebilecegi yere koy ki utansin bi evli ciftin dolabini cekmecesini karistirmak nedir yahu ?

ııığğğğ ne tuhaf bi kadın ya.. Günümüzde halen daha var o kaynanalardan malesef. Yüzsüzler ayıp denilen birşey var ya..

arkdaşlar çok güzel fikirler vermişler harbiden. o kadına ne dersen de laftan anlayacak bir karakter değil. Anlayacak olmuş olsa zaten yapmazdı. Ders de almaz o... Sen sınırını koy kilitle kapıları. Sonra gider eşine şikayet de eder o yüzsüz. o zaman dersin eşine de iç çamaşırlarıma bakıp fantezi yapıyor diye.

Bu arada çok dikkat et ilerde nuskamıdır muskamıdır nedir ondan yapıp koymasın bir tarafa.. Bu gidişle öyle şeyler yapar diye düşündüm. Dikkat et... O girince sen de peşinden gir...

Ay ne diyeceğimi bilemedim terbiyesiz mi desemm, haddini bilmez mi desem ne desem.
canım arkadaşların da dediği gibi önce uyar baktın olmuyoo kitle kapını..
aa kapıyı da kitlemişsin derse, sende rahat bi şekilde noldu bişey mi lazımdı yatak odasından dersin.

konu sahibi bak alıma ne geldi şaka oyuncaklarından al hiç bişi kar etmesse, hani böyle çekmeceyi açınca içinden yumruk yada bi palyaço flaan fırlasın aniden
diğer bir katına maket tarantula koy
diğer bir katına plastik dışkı

bazı kaynanalar gelinin böyle özel şeylerini görmekten haz alır, hele benim kaynana gibi kocası yoksa..

töbeeeee...
ya mutfağı bi derece hoş görebilirim de yatak odası karıştırmak ne ya
seksi şeylerinden biri eline geçse hoş bi görüntü olacak mı? ne kadar meraklılar bu eskiler bizi utandırmaya

kaynanan mi var derdin var desene . benimkinin iz annesi vefat etmis ( keske yasasaydi rahmetli huzurla uyusun mekani cennet olsun) ben evli ddegilim ama basimda uveyi var beni hiiiiic sevmez o mal kadin yuzunden aylarca ayri kaldiik az daha evlendiriyodu benimkini pisliiiiiiiik gunahim kadar sevmem o cadalozu gerci benim gorumcelerde pek sevmiyo benimde nefret ettigimibiliyolar beni dahada seviyolar su kaynanalar dize gelsin artik oglanlar bizim karismayin artik bide o tarz seyi gorup zevk alan kaynanada yani dicek bisey bulamiyorum he sorarsa bu ne diye sen hic kocanla yapmadin mi fantezi anacigim dicen oylesene

madem siz kaale alınmıyorsunuz; eşinizin annesinden sakladığı, görmesini bilmesini kesinlikle istemediği bir eşya evrak fotoğraf falan koysanız da kayınvalideniz bulsa.Eşinize "bak bunu fark etti" deseniz? Belki eşiniz o zaman sesini çıkartır.

ben olsam haber verdiği anda evime gelmeden o, odaların kapılarını kilitlerim.

habersiz gelirse de küçük bir işim var diyip tekerk teker odaları kilitlemeye başlarım.

soorarsa da napıyorsun diye. gerekeni derim.

onun yaptığından daha ayıp olamaz bence.

Ben olsam o geldiği zaman bulaşık bile yıkamazdım, hiç bir iş yapmazdım siz gidince yaparım derdim asla yalnız kalmasına izin vermezdim, ne zaman kalksa bende gider başında dikilirdim hatta tuvalete giderken bile yanında gider kapının önünde beklerdim.Ne yapıyorsun burda derse hiiiç bakıyorum derdim.
Ya da o gelmeden önce yatak odasındaki tüm cekmeceleri boşaltırdım, eşyalarınızı bavullara falan koyup bazanın altına yada dolabın üstüne koyun hem geri yerleştirmeniz çok kolay olur hemde açıp boş çekmece görünce anlar belki.

bu nasıl terbiyesizlik yaa helede yatakodasını kurcalaması kapınızı kilitleyin bidaha geldiğinde dayanırsa kapıya sorarsa niye kilitli diye artık kilitliyorum orası bizim özel odamız dersiniz

Ne arıyor bilmiyorum ki açıp bakıyor işte heryere. İç çamaşırım var giysilerim var yatak odasında. Mutfağa baktığında ses çıkarmadım ama bu sonuncuda artık sinirlerim bozuldu.

Bir daha yatak odasında tüm çekmecelere boy boy prezervatif koy, aradığınız bu muydu diye birde not yaz.
Belki utanır terbiyesiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…