Kayınvalidem çok meraklı, dolapları karıştırıyor. Her şeyi soruyor

bugün sorun çıkmasın die vermediğiniz tepkiler yüzünden yarınınız hep sorunlu geçebilir. Bence bırakın bi kere sorun çıksın kappımı kilitlemek gerkio kırmadan uyarmakmı gerekio neyse yapın yoksa ilerde önünü alamazsınız bunun sıınrlarını bilmiosa bildirmek lazımm ama güzelce

Bazen ciddi anlamda düşünüyorum ki, yani adab-ı muaşereti davranışlarıyla yaşayarak bize aktarması gereken 'büyükler'in sayısı gittikce azalıyor...

Çok üzücü bir durum.

Son düzenleme:
Benzer bir dert bende de var..
Bende nişanlıyım.Ailem başka bir şehirde yaşıyor bu nedenle kendi evimde yaşıyorum.
Yakında evleneceğimiz için evimizi kurmaya başladık yavaş yavaş eşyalarımızı alıp evimize koymaya başladık.
Fakat eşyalarımızı henüz acmadık.
Herşeyi paketli bir şekilde eve istifledik.
Yani sadece bekarlık eşyalarımı kullanıyorum.Yani ev benim sayılır hala...

Buna rağmenn;
kayınvalidem her eve gelişinde gözü paketlerde.. cesaret edip açamıyor ama elleyip elleyip içlerinde neler oldugunu keşfetmeye çalışıyor.
Evimde balkonda bir şömine var, durup durup orda mangal partileri düzenlemeyi planlıyor..

Nişanlımla bizi asla yanlız bırakmıyor. Biz bir odaya girdiğimizde -herhangi bir şey için- koridorda bizi dinliyor.
Kendini herkese ben kötü kaynanayım diye tanıtıp sanki ben ona o şekilde ima ediyormuşum gibi gariban rolüne sokuyor.

Kendi evi o kadar pis ve dagınık ki kayınpederimin pijamalrı salonda duruyor. Heryer yağ pas içinde..
Kendine bakmadan gelip benim taşınalı 1 hafta olan evimde Öteki kiracıdan kalan mutfak dolaplarının yağını kontrol ediyor.
Anneme temizlik terbiyesi veriyor..

Oğluna benim onu sevmediğimi söyleyip söyleyip aglıyor falan...

Daha anlatsam neler neler..Bu özet geçtiklerim..

Bunları nişanlımla paylaştıgımda bana annem tamamen iyi niyetli, şaka yapıyor siz yanlış anlıyorsunuz deyip kesinlikle annesine toz kondurmuyor.

Walla düğünüme 2 ay kaldı.Nişanlımla 8 yıldır birlikteyiz.Onu çok sevdiğim için bu tavırları duymamazlıktan geliyorum.

Hala benim olan evimde bu derece özgürce hareket etmesi benimde beynime kan sıçramasına neden oluyor.birde sizinki gibi evlenince evimi kurcalasa ne yaparım bilemiyorum.

Bence Diğer odaları bilemem ama yatak odanızı mutlaka kilitleyin.Ve onu kesinlikle yalnız bırakmayın.Arkasından gezinin sürekli ve mutlaka o gittikten sonra evinizin heryerini kontrol edin.
Asaletinizi bozmayın.Sakın aynı davranışları siz sergilemeyin.anneisnin abuk davranışlarını oğlunun da farfketmesini sağlayın..

Allah kolaylık versin..

bya sabırlıymışsın canım. bizimde kaynana görümce çoluk çocuk geldiklerinde yatak odasına gidipp yatağın üstüne öyle serilr sohpet ederler. bende bigün kv gittim görümcede ordaydı ben bu yaşıma kadar görmediğim şeyleri gördüm sizde benim bildiğim yatak odası boş bile olsa müsade istenir. yatağın üstünede kimse oturmaz orası namahrem byerdir tabi herkesin gelenek göreneği ayrı dedim. eşimde malum onların içinde yetiştiğinden normal eliyo bu durum ondan sonraa bigün görümce geldi eşim dedi sen yatak odasında yat falan ben çocukla yatıyordum. normalde olsa görümce koşarak gider yatar baktım o içerde koltukta yatıyo eşim yatak odasında bi ayar çektim ama inşallah böyle devam eder.

ver eline bezi mutfak dolaplarından başlasın ozaman silmeye

Son düzenleme:
senin yine kaynanaymış benim kayınpeder bizi ziyarete gelmişti. ben de yatak odasında bebeğimin bezini değiştiriyorum. pat diye girdi içeri. napıyosun kızım kendini niye odaya kapatıyosun diyor. şok oldum tabii. sadece sinirden yutkunmakla kaldım. neyse misafirdir beni kızı gibi görüyor dedim. bişey söylemedim. sonraki gün girdi yine odaya eşime diyo ki ne kadara aldınız bu dolapları, niye bu kadar pahalı ? eh dedim benden günah gitti. gözünün önünde kitledim kapımı rahatsız olduğumu anlasın diye. şükür ki bir daha yeltenemedi

Bence sinirlendiginizi bildigi icin gicikligina yapiyor siz ne kadar az sinir olmaya basladikca eminim kayinvaldenizde bu davranislarini birakacaktir
sinirlenmemeye calisin rahat olun gulun gecin hatta yerinizde olsam bir dahaki gelmenizde en sexi ic camasirlarini yatagin uzerine koyun karistirmayi bitirince gidip suretina sinsi sinsi gulerek anne yeni camasirlarimi gordunmu oglun almis cok duskun oldu bu aralar sexi kiyafetlere dersin

Arkadaslar benımde kayınvalidem aynı davranışları yapıyor,bize her geldiğinde bütün dolapları ındırır ay bu burda ne arıyor,bunu at çöpe gıtsın bu şuraya konur bu böyle yapılır vs dıye bir yandan lafları soruşturur bir yandan da bildiğini okur..bunları yaparkende kızım yardım olsun diye yapıyorum 40senelik ev tecrübem var rahatsız olmuyorsun heralde diyip kendince önlemini alıyor..inanın evim asırı derecede düzenli ve temizlık konusunda asırı derecede dikkatliyimdşr evimde 14 aylık bir bebegim var aksi düşünülemez zaten ama kadın her geldiğinde bana sanki dünyanın en kötü ev kadınıymısım muamelesi yapar insana kendini kötü hissettirir anne ne gerek var yorma kendini ben yaparım diyorum ama nafile,esime söyledim konuşsun diye ama anlamıyor "ne var kadıncağız yardım ediyor" diyor..bende bu işin altından nasıl kalkacağımı bilemiyorum o gelince resmen stres oluyorum,karşı taraftan geldiği için geldiğinde muhakkak 2-3 gün yatıya kalıyor ve o 3 gün bana kabus gibi geliyor! Baslarda deneyimlerinden yararlanmak hoşuma gidiyordu çünkü çok güzel ve pozitif bir dille yaklaşıyordu fakat gün gectıkce dozajını çok arttırdı ve 60 kusur yasında olmasına rağmen o dengeyi kuramadı,diğer eltimle arası çok bozuk ona bu hareketleri yapamıyor ama bana aramız iyi olduğu için samimiyetinden yaparken benlerde arasını bozmuş oldu..kısacası keske bastan rahatsız oluyorum "lütfen burası benim evim ve benim düzenim "deseymişim.cok pişmanım suanda!

Son düzenleme:
aslına bölelerine napıcaksın biliyomusun masustan çok çılgın iç çamaşırlarını onun bakıcağı yerlere koyucaksın yatak odanda görünce utanır daha bakmaz heralde ..tüylü kelepçeler nebilim çılgınçılgın şeyler koy ....ay ne gülerdim

Hahahahahaha bencede !!! Bizim yatak odalarımıza girmeye nasıl cesaret ediyor anlamıyorum,cok cok ayıp geliyor bu hareket bana..asla gelinime böyle bişey yaşatmıycagıma soz verdim kendime daha şimdiden!

Yahu sen beni öldüreceksin
Valla sende çok fena zeka pırıltıları görüyorum,msj.ı okurken kahveyi genzime kaçırdım,ağzımdan burnumdan fışkırdı

Bir an hayal ettim,benim kayınvalide benim çekmeceyi açmış,yüzüne kocaman bir yumruk yiyor

Bence fikir iyi;kendini sinir edip,''birşeye mi bakmıştınız'' diye çevresinde dolanacağına,onu rahatsız edecek şeyler bırakmalı karıştırabileceği yerlere...

Benim kayınvalide de vardı böyle kendi evindeymişcesine fütursuzca orayı burayı karıştırma,tabi bu derece olmadı hiç..
en azından yatak odama falan girmiyordu..
Onun ilgi alanı buzdolabımdı..
Allah muhafaza oğluşu aç kalıyordur,yemek yedirmiyorumdur..

Ben ''buyrun birşey mi aradınız,siz oturun ben getireyim ne istiyorsanız'' demiştim,birkaç kere en sonunda anlamıştı..
Çok misafir muamelesi yapıyordum ben..
Evinizde gibi hissedin,rahat edin mi demişim ki hiç.. yooo...
Ama evinde gibi takılıyordu kadın..
Ama böyle abartmaya devam etseydi,bu öneriyi dikkate alırdım,artık condom mu olur,yumruk mu olur,şaka oyuncak mı olur bilmiyorum ama yapardım

Son düzenleme:
Yahu nasıl yüzünüze bakmıyor anlamadım ki elbet siz konuşurken bi tepki veriyordur bu kadın
Odamın karıştırılmasından hoşlanmıyorum deyin yine mi yüzünüze bakmayacak
Kapı kilitleme olayında eşinize sizi nasıl şikayet edecek ki acaba ''bugün yatak odanıza giremedim kapı kilitliydi'' mi diyecek
Eee eşiniz demeyecek mi yatak odamızda ne yapacaktın diye !
Aklım mantığım almadı ama susmaya devam ederseniz böyle devam eder kayınvalideniz de

Nasıl biri olduğunu bilip, tanımadığınızdan böyle yorumlamanızı normal buluyorum. Kayınvalidem gerçekten ''ÇOK'' değişik bir kadın. Her seferinde kendimi farklı bir durumun içinde buluyorum üstelik kendisi yaşına hürmeten ve içten pazarlıklı olduğundan ben de yeni gelin olduğumdan her durum benim başıma patlıyor. Anlayacağınız susmak da söylemek de çözüm değil.

o ne ya öle ben gıcık olurdum ve hiçççç sevmem öle şeyleri
belki size şaka gibi gelcek ama ben daha kayınvalidemin yatak odasını görmedim bile oda benim odama belki 2 defa girmiştir oda benimle birlikte
hele kayınpederim evde yer olmamasına karşın namaz kılma için bile girmez

ayıptır yahu mahrem yer orası zırt pırt girilmezki öle dingonun ahırına girer gibi
nasıl utanmıolar anlamıorum ben bi eve gittiğimde tuvalete gitcemde bile çekiniorum kaldıki yatak odası ...... öh yani........
bi kere küçük kuzenim bize geldi çakmak arıo ablacım yatak odasının çekmecesinde var dedim ve girmedi inanabiliomusunuz odaya ablacım sen getir dedi
bu çocuk daha 102 yaşında o akıl edio kossssssskoca kadın edemio hayret bişe.....

oglumun evini nasil cekip ceviriyor diye bakiniyordur. garip ama bazi anneler boyle. Pasakli degilsen eline koz vermessin, ama pasakliysan vay haline. saka bi yana ben yerinde olsam girer girmez kendim anlatirdim eve ne yaptigimi ne aldigimi neyi nasil yerlestirdigimi felan. kaynananla aran yok belli, once kopru yap sonra kopruyu gec..

aman allah esirgemiş kız helal helal

çok sinir bozucu bi durum
kv gelecek yatak odama girecek bide üstüne kurcalayacak
sıkar arkadaş

yatak odasına kadar karıştırması tam cinnetlik gerçekten...
müsade etme sakın açık açık uyar anlasın..
anlamazsa o gelince kilitle kapısını odanın..
bu resmen saygısızlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…