Benzer bir dert bende de var..
Bende nişanlıyım.Ailem başka bir şehirde yaşıyor bu nedenle kendi evimde yaşıyorum.
Yakında evleneceğimiz için evimizi kurmaya başladık yavaş yavaş eşyalarımızı alıp evimize koymaya başladık.
Fakat eşyalarımızı henüz acmadık.
Herşeyi paketli bir şekilde eve istifledik.
Yani sadece bekarlık eşyalarımı kullanıyorum.Yani ev benim sayılır hala...
Buna rağmenn;
kayınvalidem her eve gelişinde gözü paketlerde.. cesaret edip açamıyor ama elleyip elleyip içlerinde neler oldugunu keşfetmeye çalışıyor.
Evimde balkonda bir şömine var, durup durup orda mangal partileri düzenlemeyi planlıyor..
Nişanlımla bizi asla yanlız bırakmıyor. Biz bir odaya girdiğimizde -herhangi bir şey için- koridorda bizi dinliyor.
Kendini herkese ben kötü kaynanayım diye tanıtıp sanki ben ona o şekilde ima ediyormuşum gibi gariban rolüne sokuyor.
Kendi evi o kadar pis ve dagınık ki kayınpederimin pijamalrı salonda duruyor. Heryer yağ pas içinde..
Kendine bakmadan gelip benim taşınalı 1 hafta olan evimde Öteki kiracıdan kalan mutfak dolaplarının yağını kontrol ediyor.
Anneme temizlik terbiyesi veriyor..
Oğluna benim onu sevmediğimi söyleyip söyleyip aglıyor falan...
Daha anlatsam neler neler..Bu özet geçtiklerim..
Bunları nişanlımla paylaştıgımda bana annem tamamen iyi niyetli, şaka yapıyor siz yanlış anlıyorsunuz deyip kesinlikle annesine toz kondurmuyor.
Walla düğünüme 2 ay kaldı.Nişanlımla 8 yıldır birlikteyiz.Onu çok sevdiğim için bu tavırları duymamazlıktan geliyorum.
Hala benim olan evimde bu derece özgürce hareket etmesi benimde beynime kan sıçramasına neden oluyor.birde sizinki gibi evlenince evimi kurcalasa ne yaparım bilemiyorum.
Bence Diğer odaları bilemem ama yatak odanızı mutlaka kilitleyin.Ve onu kesinlikle yalnız bırakmayın.Arkasından gezinin sürekli ve mutlaka o gittikten sonra evinizin heryerini kontrol edin.
Asaletinizi bozmayın.Sakın aynı davranışları siz sergilemeyin.anneisnin abuk davranışlarını oğlunun da farfketmesini sağlayın..
Allah kolaylık versin..
aslına bölelerine napıcaksın biliyomusun masustan çok çılgın iç çamaşırlarını onun bakıcağı yerlere koyucaksın yatak odanda görünce utanır daha bakmaz heralde ..tüylü kelepçelernebilim çılgınçılgın şeyler koy ....ay ne gülerdim
konu sahibi bak alıma ne geldi şaka oyuncaklarından al hiç bişi kar etmesse, hani böyle çekmeceyi açınca içinden yumruk yada bi palyaço flaan fırlasın aniden
diğer bir katına maket tarantula koy
diğer bir katına plastik dışkı
Yahu nasıl yüzünüze bakmıyor anlamadım ki elbet siz konuşurken bi tepki veriyordur bu kadın
Odamın karıştırılmasından hoşlanmıyorum deyin yine mi yüzünüze bakmayacak
Kapı kilitleme olayında eşinize sizi nasıl şikayet edecek ki acaba ''bugün yatak odanıza giremedim kapı kilitliydi'' mi diyecek
Eee eşiniz demeyecek mi yatak odamızda ne yapacaktın diye !
Aklım mantığım almadı ama susmaya devam ederseniz böyle devam eder kayınvalideniz de
Yahu sen beni öldüreceksin
Valla sende çok fena zeka pırıltıları görüyorum,msj.ı okurken kahveyi genzime kaçırdım,ağzımdan burnumdan fışkırdı
Bir an hayal ettim,benim kayınvalide benim çekmeceyi açmış,yüzüne kocaman bir yumruk yiyor
Bence fikir iyi;kendini sinir edip,''birşeye mi bakmıştınız'' diye çevresinde dolanacağına,onu rahatsız edecek şeyler bırakmalı karıştırabileceği yerlere...
Benim kayınvalide de vardı böyle kendi evindeymişcesine fütursuzca orayı burayı karıştırma,tabi bu derece olmadı hiç..
en azından yatak odama falan girmiyordu..
Onun ilgi alanı buzdolabımdı..
Allah muhafaza oğluşu aç kalıyordur,yemek yedirmiyorumdur..
Ben ''buyrun birşey mi aradınız,siz oturun ben getireyim ne istiyorsanız'' demiştim,birkaç kere en sonunda anlamıştı..
Çok misafir muamelesi yapıyordum ben..
Evinizde gibi hissedin,rahat edin mi demişim ki hiç.. yooo...
Ama evinde gibi takılıyordu kadın..
Ama böyle abartmaya devam etseydi,bu öneriyi dikkate alırdım,artık condom mu olur,yumruk mu olur,şaka oyuncak mı olur bilmiyorum ama yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?