Kayınvalidem çok nazlı:(

Canım zaten önümiz ay transferim olacak söylicem hatta annemi çağırıcam gelmesin dicen ya gitsin kendi evine kocası da perişan oldu adam yazık köyde tek başına
Valla soyle geç bile kalmışsın sen de hem eşine hem kayinvalidene naz yap

Öncelikle izin alıp çalışmaya ara verin.Kayınvalide ve eşinize aynı ortamdayken bir süre annenizde kalacağınızı dinlenmeniz ve strese girmemeniz gerektiğini,evde birbirlerine iyi bakmalarını söyleyip bir süre ailenizin yanına gidin.Şu durumda eşinizde annesine birşey diyemiyorsa ona da iyi bir deneyim yaşatmış olursunuz.Bırakın ne halleri varsa görsünler.Siz hiç değilse bir on gün izin alıp ortamdan uzaklaşın.Böyle strese girerseniz transferiniz yine başarısız olabilir.Kendinizi düşünün biraz.Gezin,dolaşın,size iyi gelecek kişilerle vakit geçirin,kafanızı dinleyin.

tam yılan kaynana :) sizin onu evden yollamanız lazım. Eşinizle konuşun, tüp bebek çok hassas bir süreç bu yorgunlukla transfer nasıl olcak, olsa nasıl tutcak? Bi sürü iğneleriniz ilaçlarınız var. Yatmanız gerekicek belli bir süre. E bu böyle nereye kadar? Eşiniz bebeği istiyorsa destek olmalı, böyle hırpalanan siz oluyorsunuz. Siz kötü etmeyin kendinizi oğlu yollasın evden. Çok sevdiği kızıyla tatlı torununun yanında kalsın.

Söyledim zaten canım benim dinlenmem gerek dedim transfer yaklaştı baksın kızı dedim annemin sana ne zararı var diyo eşim tekrar konuşmayı deneyeceğim eğer yine annesini savunacaksa anlatacağım kızında iş yaptığını sürekli torunundan bahsedip durduğunu transferi ertelemek istiyorum dicem o zaman anlat zaten olayın ciddiyetini çok istiyo bebeğimiz olsun çünkü

Sorma canım çalışıyorum bide yoruluyorum üst üste nöbetler geliyor ve acilde nçbet tutuyorum çok yoğun oluyor anlayış hiç yok yada işine öyle geliyor bilmiyorum
Valla bundan sonra sen ayak ayak üstüne atıp oturacaksın. Köle misin? Esir misin? Eşine de riskli olduğunu söyle. Bu kadar da yüklenilmez insanın üstüne.

Ah canım onu da düşündüm annem çağırdı yanına gel kızım toparlan biraz dedi ama izin alamadım malesef personel yetersizliğinden transfer zamanı rapor hakkımı kullanayım diye rapor da alamadım en son çare annem gelecek annem serttir zaten hayatta ezdirmez hep der ben sizi babasız büyüttüm asla ezdirmem kimseye diye ben geleyim onun hakkından gelirim diyor anacım annem çağırıcam belki misafirim var diye gelmek istemez

Valla bundan sonra sen ayak ayak üstüne atıp oturacaksın. Köle misin? Esir misin? Eşine de riskli olduğunu söyle. Bu kadar da yüklenilmez insanın üstüne.
Çok haklısın canım insanın kendi annesi gibi olmuyormuş ben kayınvalidemi böyle nazlı niyazlı bilmezdim kadından soğudum resmen şu hareketlerinden dolayı

annelerinin hiç zararı olmaz zaten biz fazlalık muamelesi yaparız. Zihniyetleri böyle. Konuşmak için geç kalmayın. Umarım tatlıya bağlarsınız.

Benim annemde ayni ameliyatı geçirmişti iki haftada toparladı hiç öyle yatarakta değil yani.
Tüp bebek tedavisi bende geçirdim psikolojik olarak sağlam olmanız lazım ama şu an ki durumda mümkün gözükmüyor.

Bence tedaviyi anlatın kendisine bilsin siz hassas bir dönemdesiniz ama onlar bunu bilmiyor. Ayrıca işten gelince sürekli hizmet halinde olmayın . Rahata alışmamis olur

Siz alıştırmissiniz baslangicta. Ama duzeltmek mumkun. Sizde yatin, hasta oldugunuzu soyleyin ve hic bir sey yapmayin. Hizmet eden olmayinca o da gidecektir.

Eşinizin size destek olması,psikolojik olarak rahat olmanız çok önemli.Dediğiniz gibi gerekirse transferi ertelemek istediğinizi,bu şekilde strese girdiğinizi ve siz böyle rahat değilken tedavininde başarılı olamayacağını eşinize açıkça ifade edin.Zaten bu tedavide en çok siz yıpranıyorsunuz,kimseye birşey olduğu yok.

Siz alıştırmissiniz baslangicta. Ama duzeltmek mumkun. Sizde yatin, hasta oldugunuzu soyleyin ve hic bir sey yapmayin. Hizmet eden olmayinca o da gidecektir.
Doğru diyosun canım gerçekten ben alıştırdım hasta ameliyat oldu ağrısı sızısı vardır diye düşündüm kendim ağrılar içinde kıvranırken ona ayrı yemek pişirdim ama bu kadar yapmamam gerekiyormuş kızındaki o halini görünce anladım zaten herşey naz mış iyi niyetimi kullandı benim

Aynen de öyle canım erkeğe de hiçbirşey olmuyor en çok kadın yıpranıyor stresi sıkıntısı ağrısı acısı ilkinde çok birşey bilmiyordum oldu bitti bu sefer ki daha zorladı belki psikolojik durumumdan ilkinden fazla yumurta toplandı ondan da sancım çok oldu konuşucam ama konuyu açarsa getirmeye kalkarsa r

Nasıl izin veriyorsunuz bu kadar anlayamıyorum.
Agrım var de git odana yat. Esinde zaten biliyor durumunu inan kalkacak halim yok sen yardim et de pasla eşine. Kızı varken gelinede düşmez bakmak. Ben böyle düşünüyorum. Ben varken anneme bakmam gelinimize düşmez.ha arafa paslasilir.arar sorarım nasıl iyimi diye baktim mirin kirin edio alirim anamı kendim bakarım. Ee tabii anamida tembihlerim. Gittiğinde onada yardim et kiz çalışıp diye. Insanlar ne kadar umursamaz ayıp ya. Ne zaman bu hale geldik biz. Ezdirmeyin kendinizi sizin derdiniz zaten size yeter.benim fikrim.

Ah canım bilmeden alıştırdım zaten kendisini arayanlara diyor ki rahatım çok iyi çok rahatım ben burada diyo kocası arıyo gelmiyomusun daha diye soruyo bilmem ki rahatım da çok iyi ama diyo benimse rahatım iyi olur tabi herşeyi yapan gelin var nasılsa

benim kayınvalidemde aynen böyle. bende bütün işleri eşime yaptırıyorum. benim yanımda başı ağrıyan kadın oğluşuna kıyamıyor. eşim birşey diyemiyor, yani söylenecek ne olur ki böyle durumda bilmiyorum. sadece iş yaparken kızıma laf söylüyor 'niye dağıtıyorsun buraları annen hizmetçimi senin, yardımcı ol' diyor. anlıyordur inşallah.

Çok haklısın canım ameliyat oldu hadi bakayım ağrısı sızısı vardır yaşlı insan üstüme düşeni yapayım dedim bir gelin olarak bilemedim ki altındaki art niyeti öğrendikten sonra tavrım çok değişti zaten eşimde diyordu hiç konuşmuyorsun muhabbet etmiyorsun diye neyi konuşucam ki kadın sürekli torunundan bahsediyor çocuğumun olmadığını bildiği halde konuşmak gelmiyordu içimden son zamanlarda hele zaten nöbetlerim üst üsteydi inan nöbet tutmaktan zevk alır olmuştum geliyodum yatıyodum ertesi günü tekrar nöbete gidiyodum

Canım inan ki ben kayınvalidemin böyle olduğunu bilmiyordum hasta dedim üstüme düşeni yaptım ta ki kızına gidip işlenene kadar orada gördüm zaten art niyeti ondan sonra eskisi gibi davranmadım evime gelme diyemem oğlunun evidir ama eskisi gibi de olamam artık soğuttu kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…