Kayınvalidem çok nazlı:(

Seninde sağlık sorunların varmış zaten yatağa yat ağla sızla kaçar gider zaten kadın

Keşke tedavi sırasında izin alsaydınız çünkü çok zor bir süreç ikincisi de madem size böyle davranıyor söyleseydiniz de biraz halden anlasin tabi anlasaydı önce eşiniz anlardı ne anlayissiz insanlar ben hamileyim diye eşim in ailesi evime bile gelmiyor gelse de kalmiyorlar hic bisey yapmama izin vermiyorlar rahatsiz olmayayım diye

valla kusura bakmasın misafir dediğin 3 gün olur bence , daha fazla kalan hizmet beklemesin.yapma kardeşim sen de bırak , ağrın var yat yorgan döşek 2 güne sevgili kızına kaçar gider zaten.biraz kendinizi düşünün gözünüzü seviyim.

5 tüp bebekn3 aşılama süreci geçirmiş son derece tecrübeli biri olarak yazıyorum, birtanesinde 5 aylık hamile gibi karnım şişmişti , acısı ağrısı ilacı iğnesi zaten başlı başına sitres .

Hatalı taraf burada eşiniz.. annesine söyleye bilirdi sonuçta dünya meselesi değil siizn haberiniz olmadan anne böyle bir durum var diyebilirdi..

Bende söylemedim sonuncusunu ,fakat evde bir bardak su dahi aldırmadı eşim. Heleki transfer dönemi izin aldı hepsinde evde kendi baktı , sırf sitres yüzünden bile başarısız geçebilir ,lütfen ya bunu yapmasına izin vermeyin , sizi düşünmeyen bir adama çocukta vermeyin diyecegimde ileri gitmiş olurum .

Arkadaşım biri yazmış ,karşı kanepeyide siz açık, tüp beb3k aşamasındayız deyin ve yatın ,az yesin köle tutsun hasbam ,gelini doğuran ana değil sanki vallahi bir kaşık yemek vermem !!

Aşırı sinir oldum yaşayan birisi olarak.

Olsun bilirse bilsin. Çamaşır aşarken iyi benim eve gelince yatağına sofra beklemesin de.
Ben iki tedavimde de rapor almadım dinlenmedim negatif oldu. Keşke diyorum şimdi. Az para değil kredi çekip bu işlere gördüm şimdi 3 yıl kredi ödeyeceğim.
Parasini geçtim normalde her ay adet olurken stresten ağırdan ölüyoruz. Yi bebek tedavisinden hormonlarla 5- 6 aylık adetin yumurtasi 1 ayda toplanıyor. Stres ayrı dert. Psikolojik sıkıntısı depresyon ayrı dert.
Lütfen kendinizi toparlayıp eş kişisi ile konuşun ve kaynanayi da al karşına konuş..
Ben sana 20 gün baktım iyilestirdim. Şimdi benim tedavi zamanım annem gelecek bana bakacak sen de kızında kal de.

Ben de tüp bebek sürecinde bir hemşireyim.Konuyu okuyunca kendimi gördüm. Ben tedaviyi planlarken stressiz, relax bir ortam yaratmaya çalıştım ama olmadı, benim eşimin kuzeni hastaymış, bizim şehire geleceklermiş. Müsait misiniz bile denmeden geleceklermiş malesef. Üstüne kv, kp bizde onlarla gelelim dedi. Eşlere kalsa aman benim akrabalarımın sana ne zararı olacak ki oluyor. Ama ben sessiz kalmadım, bu bizim 3. Tedavi artık. Eşimle epey bu konuyu tartıştık, sonuç olarak kvye ve misafirlere durumu anlattık kv gelecek, kp gelmeyecek, misafirlere ve bana kv bakacak. İşleri bitince hemen gidecekler. Baktım rahat edemedim evimde anneme gideceğim. Hiç bir şey benim bebeğimin olma şansını artırmaktan önemli değil. O yüzden sen de sıkma o güzel canını. Biz hemşirelerin bazen ruhu hizmetçi oluyor ama ben çıktım artık o ruhtan. İşi de boşver lazım olunca al raporunu. Kv durumu anlat, sen ona bebek gibi bakmışsın, kıymetini bilsin, sakladıkça sen yorulursun.

Ya kadın turp gibi olmuş dönsün artık evine yada kızı 1 hafta baksın bildiğin sana eziyet etmeye başlamış

Konu sahibi bu yorumun üstüne yorum yapmıyorum ve bu yorumu uygula.
Süper fikir cidden dışarda ye yemeğin ve eve gelip cok ağrım var de yat. Kaymaya çorba yaptir çok fenayim bi çorba yaparmisin de.

Madem kizinda hasta degil sizde ilgilenmeyin bakmayin hasta olan her yerde hastadir

Kizinda boyle degildin kizina aciyorsun bana acimiyor musun de. Ayrica birak annesinin yemegini oglu yatagina gotursun, o ilgilensin. Gunluk rutin islerini yap ekstra bir sey yapma. Yemegi masaya hazirla onu cagir. Yatagina isterse iyilestin artik gerek yok de. Nazlama yani

Ay uğrunu, bereketini kaçırır be böylesi. Bu ne karabasan gibi çökmüş üzerine. Ayrıca sende hata. Ne diye kendini harap ediyorsun ki. Kimin anasıysa o baksın. Ben nasıl yaşarım diye sızlandığında, anne olmazsa kefenini, mezarını falan hazırlayalım, sen bence hissediyorsun, kalbine doğuyor senin, hazırlıksız yakalanmayalım cenaze işlemlerine de. Olmazsa biz şimdiden bir hoca çağıralım başında Mevlüt okusun, rızkın kesildi yüzün gülmüyor, parmağını kıpırdatanıyorsun canım annem de. Ay ben sinir oldum burda

Açıkca konuş eşinle ona mi bakacaksın kendine mi gitsin kizinds kalsın uyuz

Ben bu tarz konularda direk söylemekten yanayım halinizi ne düşündüğünüzü açıkça söyleyin anlarsa ne ala anlamazsa hizmetlenmenize gerek yok rutin işleri yapıp ekstra işe girmeyin yatacaksanda oturma odası değil hangi odada kaloyorsa oraya yatsın ortak alanda yatak açık durmasına gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…