- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Cilve beşi bi yerde gibi bisey tatlım :))
giyinmek konusmak koklamak dokunmak kiskirtmak. ..
ne isterse yapmak degil ne istersen yaptirmak deli kizzz :))
GKKDK tamam yazdım
Bravoooo :)))
galiba yok...tereddute yer olmaz cilvede...gosterecen ama elletmeyecen..teredutte kalirsan ellenmedik yerin kalmaz :))))
dilerim güpgüsell kuğu olursunn hayatında gönlünce olsun sevdim senii kız senden elektrik aldım cilve bu mu? şaka bi tarafa bebişinle huzurlu eşinle mutlu günler
Mazur gör üstat...
O kadar tavsiye aldiniz uzerinizdeki ölü topragini aldim bi iyi sabahlar demeden dagildiniz ya cil yavrusu gibi uleynnn askolsun :)))
hadi bakalım bana iyi sabahlar iyi uykular...
size bisey yok :)))
ps: kendimi kullanilmis hissediyorum sayenizde :))))))))))
kayınvalidem de evimizin anahtarı var ben temizlikçi falan getireceğim demişti evlilik hazırlıklarında,ben temizlikçi istemediğim halde getirdi durdu defalarca neyse hazırlıklar şu an hala devam ediyor düğün henüz olmadı daha zaman var ama ben onda anahtar olmasından rahatsızım bu bana hiç normal gelmiyor çünkü o evde biz 2miz yaşayacağız bizde anahtar olması yeterli değil mi
oğluna ve evimize çok müdahale ediyor daha şimdiden onu mu aldınız,bunu neden almadınız sürekli bir burun kıvırması var anneme onda anahtar oldugunu söylersem çok kızar geri alın der çünkü kayınvalidemin bazı tavırlarından annemde çok rahatsız
ben şimdi nişanlıma kırmadan ne söyleyebilirim de o anahtarı geri alabilirim
şöyle olur
sizdekine sen kaybedersin hem de eve yakın bir yerlerde hatta dersin ki kapıda unutmuş olabilirm eyvahh eyvahhh ya eve giren olursa hemen değiştirelim dersin bir panik bir show havası ve yeni kilit olayı çözer
Normal değil
Ama oğlu söylesin bunu ona
En kötü ihtimal alamazsan bile anahtarı, evlendikten sonra kilidini değiştir gitsin
Emlakçılardan vs. dolayı değiştim dersin olur biter
Ananemde de babanemde de bizim evin anahtarının bir yedeği vardır, geldiklerinde kapıda falan kalmasınlar yaşlı insanlar girer eve otururlar diye kendimiz verdik, fakat hiç öyle gelip habersiz girmezler, kızım yarın gelicez evdemisiniz falan diye sorarlar ona göre gelirler yine de.
Sizin de kayınvalidenizin niyetini bilemicem, eğer huzursuzluk çıkarırsa veya rahatsız olacağınız biçimde evinize girip müdahale etmeye kalkarsa anahtarınızı geri alın bence de, normal bir durum değil.
ben sadece konuyu okuyup sana bayılanlardanım şekerim.. maşallah Allah neşeni eksik etmesin valla....
oğlu söylerse kesin ağlamaya başlar işte tanıdım artık kayınvalidemi çok zor birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?