kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

O kadar tavsiye aldiniz uzerinizdeki ölü topragini aldim bi iyi sabahlar demeden dagildiniz ya cil yavrusu gibi uleynnn askolsun :)))

hadi bakalım bana iyi sabahlar iyi uykular...

size bisey yok :)))

ps: kendimi kullanilmis hissediyorum sayenizde :))))))))))

ben sadece konuyu okuyup sana bayılanlardanım şekerim.. maşallah Allah neşeni eksik etmesin valla....

Yeni taşındığında,ustası geldi tamircisi geldi o yüzden kilidi değiştireceğim der değiştirirsin.Zaten bir eve taşınılınca ilk iş kilidi değiştirmektir.Eski oturanlarda kalır anahtar ne olur ne olmaz.

şöyle olur

sizdekine sen kaybedersin hem de eve yakın bir yerlerde hatta dersin ki kapıda unutmuş olabilirm eyvahh eyvahhh ya eve giren olursa hemen değiştirelim dersin bir panik bir show havası ve yeni kilit olayı çözer

Normal değil
Ama oğlu söylesin bunu ona

En kötü ihtimal alamazsan bile anahtarı, evlendikten sonra kilidini değiştir gitsin
Emlakçılardan vs. dolayı değiştim dersin olur biter

Ananemde de babanemde de bizim evin anahtarının bir yedeği vardır, geldiklerinde kapıda falan kalmasınlar yaşlı insanlar girer eve otururlar diye kendimiz verdik, fakat hiç öyle gelip habersiz girmezler, kızım yarın gelicez evdemisiniz falan diye sorarlar ona göre gelirler yine de.

Sizin de kayınvalidenizin niyetini bilemicem, eğer huzursuzluk çıkarırsa veya rahatsız olacağınız biçimde evinize girip müdahale etmeye kalkarsa anahtarınızı geri alın bence de, normal bir durum değil.

Normal değil
Ama oğlu söylesin bunu ona

En kötü ihtimal alamazsan bile anahtarı, evlendikten sonra kilidini değiştir gitsin
Emlakçılardan vs. dolayı değiştim dersin olur biter

oğlu söylerse kesin ağlamaya başlar işte tanıdım artık kayınvalidemi çok zor birisi

anladım canım ama kayınvalidem genç bir insan yani benim annemde,nişanlımın anneside maşallah genç sağlıklı insanlar birde ev kurulurken daha bi kaç kez eşyaların yerlerinin değiştiğini farkettim benim kendi düzenimi beğenmeyip hep kendince düzenlemiş sonra bende yeniden eski haline getirdim ama bu gerçektende kırıcı birşey çünkü o evin hanımı benim ev bizim 2miz yaşayacağız anahtarımın da onda olmasını gerçekten istemiyorum.bulunduğu bir çok tavır beni bu anahtar konusuna bu denli takmaya itti hatta

Benim de kayınpederde evimizin anahtarı var :) Aynen senin gibi nişanlılık zamanımızdan onlarda kaldı.
Ben hiç üzerinde durmadım, bana göre hiç fark etmiyor. Sonuçta ben evimdeyken gelip de evin anahtarını kullanıp kapıyı açacak değil. He ben tatile giderim, bi eve bakın derim.. İşe bile yarıyor. He şu da var. Benim kayınpederimle kayınvalidem anlayışlı insanlardır. Bi yanlış yapmayacaklarına adım gibi eminim. Bu yönü de çok önemli. Seninkiler nasıl bu konuda? Bunu sorgulamak lazım.

Bi de insan nişanlıyken düğün yapmanın stresi herkesi geriyor. Gelinle damadı bırak olaya amca teyze dayı vs. bile girebiliyor. İnsanı çok strese sokan bi zamandasın. Allah yardımcın olsun. Ama şunu da söyliyim, evlenip evinize girdiğiniz zaman her şey bitiyor. Yani o sıkıntılar stresler hepsi son buluyor. Sana kolay gelsin diyim :))

Yavv arkadaşlar benmi yanlış düşünüyorum sizmi abartıyorsunuz anlayamadım. Herkez öyle senaryolar öyle fikirler yazmışki ,sanırsın düşman kalesi ele geçirilecek anahtarı kayınvalediden kurtarma operasyonu
Şahsen ben veririm kayınvali deme ,birkaç kez anahtarı unutup kapıda kaldıktan sonra ,ben dedim kayınvalideme aman aman sizde kalsın ne olur ne olmaz diye..
Düşünüyorum ne sakınca olabilir vermemde..Ben yokken eve mi girer girsin. Hırzızlık yapacak değil ya..Tek sorun ben evde iken çat kapı girmesi ki oda özel bi durum paylaşılmıyor ise sakınca yok.. Ama evde olduğu biline bilinede anahtar ile girecek kadar şuursuz değildirler herhaldee.....

bence nişanlın olayı kırmadan anlatabiliyosa anlatsın. yok olmazsa daha sonra kilidi değiştirmek zorunda kaldık diyerek kilidi değiştirirsiniz. şimdiden bu kadar müdahale ediliyorsa daha sonra neler olur kimbilir???

oğlu söylerse kesin ağlamaya başlar işte tanıdım artık kayınvalidemi çok zor birisi

E ağlamasın diye anahtar onda kalsın madem
İstediği gibi girsin çıksın

Ben anlamıyorum neden erkek anneleri böyle
Kız anneleri niye anahtardır, otoritedir derdinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…