- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Senin evde kimletle yasiyon sen???
Kiz deli misin arabadan atlicakmis..sen bezdir ki onlar atsinlar kendilerini evin balkonundan :)))
ya çok zor tabi şimdi gülebiliyorum hallerime (bazen, sinir olmadığım zamanlar) bu devirdede varmıymış. VAR MAALESEFFFF insanlar iserse kanatsız melek olsun ama kimse aynı evde yaşamasın. EV ÜSTÜNE EV OLMUUUYYYYOOOORRRRR örümcek kafalar anlamıyorlar ama sonuçta ben haksız oluyorum ama yapacak bir şey var arkama bile bakmadan kaçmakk..
bazen hareket halindeki arabadan fırlayıp atlamak gelir içimden. aslında coğu zaman. düşünsene her yere hep bereber gidilirr 5 kişi biz kaynanamla 4 kişide onlar bit kadar araba.... çocuk zırıltıları sürekli ahkamm kesen beyler hiç memnun olmayan kaynana süreklli seninle yarışan elti çekişip duran veletlerrrr oooooofffffffff
ramazandan sonra belki ama yapamam yaaa.. kafam da götürmüyo zaten artık şamatayı sahur hazırlıyorum innan patatesin kızarırken çıkardığı ses bile fazla geliyor artık..yinede teşekkürler seni tanımıorum ama tavırların harika senin gibi olmayı çoooook isterdim bilmiyrm özel hayatın nasıl ama ne zulmetmek ne zulme uğramak bi yoluna koyabilmeyi hem de tatlı görünebilmeyiiii
tatlım sen nasıl birşeysin bayıldım sana fikirlerine yaa bezdirsen tabi onları canlarından artık elti ve kayınvalidenin ismini duyunca bile bana bir ürperti geliyor herkes aynı değil tabi ama çeken herkesde çektirsin ki bilsinler yerlerini
ramazandan sonra belki ama yapamam yaaa.. kafam da götürmüyo zaten artık şamatayı sahur hazırlıyorum innan patatesin kızarırken çıkardığı ses bile fazla geliyor artık..yinede teşekkürler seni tanımıorum ama tavırların harika senin gibi olmayı çoooook isterdim bilmiyrm özel hayatın nasıl ama ne zulmetmek ne zulme uğramak bi yoluna koyabilmeyi hem de tatlı görünebilmeyiiii
Saol tatlim :))) ben kendi halinde bebegini buyuten calisan okuyan kosturan ama ucretsiz izin nedeniyle suan yayilan bir anneyim :)))
hayat acimasiz kuzum..iyi olursan fedakar olursan hep veriyorsun. ..almayi da ogrenmek lazim ki kendi kaynaklarin kurumasin :))
Aynen ne zulum etmek lazim ne de zulme bas egmek..bende evliligimin ilk yilinda cok zorlu bi surecten gectim...herseye he dedim ama baktım tepemde faaliyete basladilar..tamam dedim limit doldu...
simdi kotu degiliz ama samimi de degiliz...herkes yerini ogrendi..bi de ben lafimi esirgemem ve arkadan konuşmam..esimde objektif olmayi öğrenince sorunlar bitti..
ne olursa olsun ezilme..eltin kim ki sen ona 7/24 hizmet edeceksin...
Ozel hayat var yaa o kadar insanin icinde yaşanır mi bu??
Ezdirme kendini..sivri dilli olup sokma ama alttan da sopayi göster. ..
o evin hanimi sensin..herkes yerini bilecek kardeşim :))
Allah bebişini huzur içinde büyütmeni nasip etsin inş hayırlı evlat olsun :))) tırnaklarımızı göstermek zorundayız ne yazık ki gerçekten cok yorulmuş kendimi tüketmiş ve bıkmıştım herşeyden ama gözümü açtın.yorulmam sandığım ben kayınvalidem yüzünden yorgun düşmüştüm ama ona pabuc bırakmam bu saatten sonra :))
O kadarrrr!!!Seni arkadaş listeme eklemeliyim acilen arkadaşım olmalısın
Saol canim benim Allah tum evlatları anasina babasina bağışlasın :)))
Gecenin bu saatine kadar boşuna mi uykusuz kaldım pabuc birakmak yok ana usule uygun :)) anladin sen onu :)))
yorulma üzülme yok cunku uzgunum ama savaş yeni başlıyor :))) cephede her zaman hazir dirençli ve akilli olmalısın. ..bedenler degil taktikler carpisacak cunku :))
Ee saglam kafa da saglam vucutta olacagi icin kendine iyi bakacaksin yorulmayacak yilmayacaksin...boyle davranirsan işi raconuna gore yaparsan heeepp muzaffer bi komutan olursun :))))
Amin tatlım amiiin :) inşallah bende başaracağım bu saatten sonra benden korksun kayınvalidem :)
yorulmamda yıkılmamda artık,oğlunu aldım diye bu kadar şey yapmasına da gerek yoktu ama o evin hanımının kim olduğunu görecek :)))
:)))) sakjin abartip olayı hanimagaliga baglama haaaa :))))
sukunet ve sakinlik altın kural :))))
Amin tatlım amiiin :) inşallah bende başaracağım bu saatten sonra benden korksun kayınvalidem :)
yorulmamda yıkılmamda artık,oğlunu aldım diye bu kadar şey yapmasına da gerek yoktu ama o evin hanımının kim olduğunu görecek :)))
Kız sakın kadını hırpalama
ahahahaa yok canım bağlamam mizacım fazlaca sakin zaten normalde de bugüne dek nişanlımın eşya konusunda benim tarafımı tercih etmesini hep bu şekilde sağladım :) ama fazla sakinlikten kayınvalidem beni kolay lokma gördü ama yanıldı bu defa :)
yok canım olur mu öyle şey saygısızlık etmem ama artık alttan sopayımı görür tırnaklarımı dişlerimi mi bilemem :)
Onlar düşmanı kucumsedikleri icin kaybetmeye mahkumlar hahaha :))))
Esinle arayı bal kaymak tutacaksin...onun yanindayken de kayinvalide ye saygili olacaksin..ama en ufacık yanlısı dogru zamanda!!! Dogru yerde!!!digru bir ses tonu ve edayla esinin kulagina fisildayacaksinnnn :)))
işte bütün mesele bu ve bu bir altın öğüt :))) ağzından bal damlıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?