kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

ramazandan sonra belki ama yapamam yaaa.. kafam da götürmüyo zaten artık şamatayı sahur hazırlıyorum innan patatesin kızarırken çıkardığı ses bile fazla geliyor artık.. yinede teşekkürler seni tanımıorum ama tavırların harika senin gibi olmayı çoooook isterdim bilmiyrm özel hayatın nasıl ama ne zulmetmek ne zulme uğramak bi yoluna koyabilmeyi hem de tatlı görünebilmeyiiii

Senin evde kimletle yasiyon sen???

Kiz deli misin arabadan atlicakmis..sen bezdir ki onlar atsinlar kendilerini evin balkonundan :)))

tatlım sen nasıl birşeysin bayıldım sana fikirlerine yaa bezdirsen tabi onları canlarından artık elti ve kayınvalidenin ismini duyunca bile bana bir ürperti geliyor herkes aynı değil tabi ama çeken herkesde çektirsin ki bilsinler yerlerini

canım cidden üzüldüm ama çirkinördekyavrusu çok farklı birisiymiş :))) bende tanımıyorum kendisini ama buaksm bana harika fikirler verdi ve bence senin konunda da çok haklı sende salça ol eltinin hayatına zaten bu eltilerin tek görevi huzur bozmak ve kıskanmak diye düşünüyorum sen boz onun huzurunu bundan sonra eşine söyle diyeceğim ayrı ev isteğini ama anlamayacak muhtemeln o da annesinin etkisinde nasıl olur bilmiyorum ama bir şekilde artık eşin annesinin değil senin hakimiyetinde olmalı

Aynen ne zulum etmek lazim ne de zulme bas egmek..bende evliligimin ilk yilinda cok zorlu bi surecten gectim...herseye he dedim ama baktım tepemde faaliyete basladilar..tamam dedim limit doldu...

simdi kotu degiliz ama samimi de degiliz...herkes yerini ogrendi..bi de ben lafimi esirgemem ve arkadan konuşmam..esimde objektif olmayi öğrenince sorunlar bitti..

ne olursa olsun ezilme..eltin kim ki sen ona 7/24 hizmet edeceksin...

Ozel hayat var yaa o kadar insanin icinde yaşanır mi bu??

Ezdirme kendini..sivri dilli olup sokma ama alttan da sopayi göster. ..

o evin hanimi sensin..herkes yerini bilecek kardeşim :))

Saol tatlim :))) ben kendi halinde bebegini buyuten calisan okuyan kosturan ama ucretsiz izin nedeniyle suan yayilan bir anneyim :)))

hayat acimasiz kuzum..iyi olursan fedakar olursan hep veriyorsun. ..almayi da ogrenmek lazim ki kendi kaynaklarin kurumasin :))

Bu arada o kizaran patatesin sesi seni sıkıyor ama kokusu da suan benim burnumda )

Allah bebişini huzur içinde büyütmeni nasip etsin inş hayırlı evlat olsun :))) tırnaklarımızı göstermek zorundayız ne yazık ki gerçekten cok yorulmuş kendimi tüketmiş ve bıkmıştım herşeyden ama gözümü açtın.yorulmam sandığım ben kayınvalidem yüzünden yorgun düşmüştüm ama ona pabuc bırakmam bu saatten sonra :))

O kadarrrr!!! Seni arkadaş listeme eklemeliyim acilen arkadaşım olmalısın

Saol canim benim Allah tum evlatları anasina babasina bağışlasın :)))

Gecenin bu saatine kadar boşuna mi uykusuz kaldım pabuc birakmak yok ana usule uygun :)) anladin sen onu :)))

yorulma üzülme yok cunku uzgunum ama savaş yeni başlıyor :))) cephede her zaman hazir dirençli ve akilli olmalısın. ..bedenler degil taktikler carpisacak cunku :))

Ee saglam kafa da saglam vucutta olacagi icin kendine iyi bakacaksin yorulmayacak yilmayacaksin...boyle davranirsan işi raconuna gore yaparsan heeepp muzaffer bi komutan olursun :))))

Amin tatlım amiiin :) inşallah bende başaracağım bu saatten sonra benden korksun kayınvalidem :)
yorulmamda yıkılmamda artık,oğlunu aldım diye bu kadar şey yapmasına da gerek yoktu ama o evin hanımının kim olduğunu görecek :)))

:)))) sakjin abartip olayı hanimagaliga baglama haaaa :))))

sukunet ve sakinlik altın kural :))))

:)))) sakjin abartip olayı hanimagaliga baglama haaaa :))))

sukunet ve sakinlik altın kural :))))

ahahahaa yok canım bağlamam mizacım fazlaca sakin zaten normalde de bugüne dek nişanlımın eşya konusunda benim tarafımı tercih etmesini hep bu şekilde sağladım :) ama fazla sakinlikten kayınvalidem beni kolay lokma gördü ama yanıldı bu defa :)

Kız sakın kadını hırpalama

Onlar düşmanı kucumsedikleri icin kaybetmeye mahkumlar hahaha :))))

Esinle arayı bal kaymak tutacaksin...onun yanindayken de kayinvalide ye saygili olacaksin..ama en ufacık yanlısı dogru zamanda!!! Dogru yerde!!!digru bir ses tonu ve edayla esinin kulagina fisildayacaksinnnn :)))

işte bütün mesele bu ve bu bir altın öğüt :))) ağzından bal damlıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…