- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
- 118
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Bu öğütler kayıtlara gecsin lütfen :)))))
Onlar düşmanı kucumsedikleri icin kaybetmeye mahkumlar hahaha :))))
Esinle arayı bal kaymak tutacaksin...onun yanindayken de kayinvalide ye saygili olacaksin..ama en ufacık yanlısı dogru zamanda!!! Dogru yerde!!!digru bir ses tonu ve edayla esinin kulagina fisildayacaksinnnn :)))
Hehee bende nişanlıyken öyle yapardım. Benim kv sağolsun iyidir çok severim ama o zamanlar tanımıyodum tedbiri mekanda ferahlık vardırEn ufak şeyde eşime söylerdim bana bunu söyledi çok üzüldüm diye Kimbilir kaç kere tartıştı benim için canım kocam
Foruma yazmış hatun cilveli olamiyorum diye...
kural345678: cok cilveli olacaksin coookkk :))))
D cilveli konusunda okuyayım birde taktik kapayım öğreneyim bare bende :)))
Hehee bende nişanlıyken öyle yapardım. Benim kv sağolsun iyidir çok severim ama o zamanlar tanımıyodum tedbiri mekanda ferahlık vardırEn ufak şeyde eşime söylerdim bana bunu söyledi çok üzüldüm diye Kimbilir kaç kere tartıştı benim için canım kocam
seninki iyiymiş ben kv ne kadar hürmet ettim ayaklarının altına kremler sürüp sardım neymiş topugu catlamış ulsn kendi anneminkini ellemedim bile bir kere kocam bir gun aferin demedi kaldıkı kadıla tartışacak burnumdan getir ikiside şimdi şimdi akıllanyo ama ben çakallaştım diyoki o saf kızı özledim ben diyo.
:))) senun bu geceden sonra sirtin yere gelmez vallahi canim :)))
seninki iyiymiş ben kv ne kadar hürmet ettim ayaklarının altına kremler sürüp sardım neymiş topugu catlamış ulsn kendi anneminkini ellemedim bile bir kere kocam bir gun aferin demedi kaldıkı kadıla tartışacak burnumdan getir ikiside şimdi şimdi akıllanyo ama ben çakallaştım diyoki o saf kızı özledim ben diyo.
Ahh kardes sen cok fena kaptirmissin yakayi...
senin gorevin melek cilve ile kocanin aklini basindan alip akli havada iken o evden ayrilmayi aşılamak :)))
amin canım inş hiç birimizin :) sayende çok sağolasın yaaa cok cok iyi geldin bana :))
nerden buluyon kıss bunları sen walla bayıldım yaaa
peki gelgelelim asıl mevzuya cilve nedir arkadaş anlayamadım gitti yaw nedir bu cilve?
:))) senun bu geceden sonra sirtin yere gelmez vallahi canim :)))
peki gelgelelim asıl mevzuya cilve nedir arkadaş anlayamadım gitti yaw nedir bu cilve?
Simdi kuzum sabahın dordunde oruc ağızla bizi oralara sokarsan hepimizin orucu sakat olur :)))
şimdi diyosunki bu kadın kaynanayla kala kala kadınlığını unutmuş öle değil yaf hakikatte nedir cilve kardeşim çok konuşmak mı güzel giyinmek mi ne isterse yapmak mı! bununkanunu kuralınıda bilirsin sen yaz hele bir:)
Göster ama elletme dedikleri cilve oluyor galiba şekerim
Göster ama elletme dedikleri cilve oluyor galiba şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?