Özel bir günde çanta alıp hediye etmeyi deneseniz. Anneler günü gibi... :26:
herkesin tarzı değildir canta takmak ..
belkide sevmiyordur zorlayamazsınız ya[
ama insanın bi çantası olur yaa, tamam her kıyafetiyle uyuml vs demiyorum ama çanta bi gereklilik yani bi bayan için.
2 saatlik yola gidiyoruz otobüse şuraya buraya biniyorz bişeyler alıyorz ufak tefek.
elinde hepsi cüzdan kapanmıyor elde bişey tutmaya çalışıyor sürekli vs hoş olmuyor bence
o zaman portföy canta alın hem ıvır zıvırını toplar hemde canta bibi sapı olmaz belki bu hosuna gider
benimde tam tersine annem öyle kayın waliden şıkır şıkır giyinir. devamlı topuklu ayakkıyla dolasır. annem hiç kendine bakmıyor buda benım canımı cok sıkıyor
önemli olan üstü bası kendi temiz olsun
kızlar öyle büyük bi sorun değil ama durumu olmasına rağmen kayınvalidemin giyim kuşam konusundaki boşvermişliğinden hiç hoşlanmıyorum ya
genç de daha yaşlı değil..
çanta kullanmıyor mesela nereye gitsek elinde cüzdanı. yakın yer olsa hadi neyse ama.. eline bir sürü şey kalıyor telefon, anahtar vs. onları cebine koymaya çalışıyo vs bir sürü uğraş yani.
bide geçen gün alışverişe gittik yine aynı şekildi o. benm annem şıkır şıkır giyinmiş. yaşıtlar bu arada.neyse gittiğimiz yerde tanıdıklarla karşılaştık hepsi güzel güzel giyinmiş. üzüldüm valla yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?