Evet belki " ye kürküm ye" dünyasinda yasiyor olabiliriz...Ama bir insanin insanligi, kisiligi bence cok cok önemli, temizligine dikkat ettikten sonra varsin aksesuari eksik olsun...Kayinvalidenizde kusur aramaya calisiyor gibisiniz..Unutmayin N.F.K in güzel bir sözü vardir " Nice insan gördüm üstünde elbisesi yok, nice elbise gördüm icinde insan yok" insan olsun yeter...
açıkçası bu hemen tepki gösterenleri anlayamıyırum, sanki hemen bişeylere muhalefet olmak için yazıyorlar gibi.
ben kötü bişey demiyorum, onun kötülüğü için yani. veya alttan alta iş karıştırmıyorum.
kimse aksini idda etmesin dış görünüş amaaaan hiç önemli değil denilebilecek bişey değildir.
başta insanın kendini iyi hissetmesini sağlar.
ayrıca dediğim gibi imkan var insan neden kendini boşlasın ki.
daha 47 yaşında ama sürekli ben yaşlandım ben yaşlandım diyor. ben de anne daha yaşın genç böyle söyleme diyorum. ama olmuyor neden çünkü kendine bakmıyor.
Mesela bi örnek, dediğim gibi benm annem de aynı yaşıt. ama güzel giyinmeyi sever.
neyse o gün yaştan konu açıldı o gün anneme diyor sen gençsin ben yaşlıyım vs vs.
annem bi yere gitti o sırada. kayınvalideme dedimki annnecim neden öyle diyorsun aynı yaşsınız siz, sen de gençsin böyle diye diye kendini üzüyorsun bi daha kızıcam bak dedim yanağını sıktım. o da ayy ne bileym dedi.
dediğim gibi önce kendini iyi hissetmesi için. bakımlı olmak her zaman her yaşta güzeldir.
aslında konuyu sadece çantayla ifade etmem yanlış olmuş, kıyafet konusundaki her şey.
sadece minik bir düzeltme,
" Nice insan gördüm üstünde elbisesi yok, nice elbise gördüm icinde insan yok"
bu söz ünlü düşünür Mevlana'ya aittir...
neden kayınvalidenizle oraya buraya arkadaşmışsınız gibi gidiyorsunuz ki ? aranızda mesafe olmalı bence çok yanlış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?