- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
opera eger nısanlından memnunsan kayınvalıdenden hıcbır beklentın olmasın.calısın kazanın ve evlenın.ıster dugune gelsın ıster gelmesın.ısterse kucuk altının bıle olmasın ama sen yuvanda mutlu ol.en guzelı bu
Bence söylediği o 3 evde de oturmayın.
Hiç bir şey de yapmayın.
Ne hali varsa görsün.
Daha şimdiden şart koşuyor, bu nedir yahu?
Sanki kendisi evleniyor.
Çok sinir oldum kayınvalideye...
opera eger nısanlından memnunsan kayınvalıdenden hıcbır beklentın olmasın.calısın kazanın ve evlenın.ıster dugune gelsın ıster gelmesın.ısterse kucuk altının bıle olmasın ama sen yuvanda mutlu ol.en guzelı bu
cok tesekkur ederim!
zaten ben uc dedigi yerde degilde.. bizim icin neresi uygunsa orayi tutmayi dusunuyoruz ama onun oturdugu sehir disinda her yere olumlu bakiyorum..
cok sart kokuyor bir bilsen anlatmadim okadar sey varki..
dun mesajinda arkadaslari onlara guluyormus.. bu kiz niye sizin sehirinizde bir ev tutmuyormus diye rezil etmisim onu arkadaslarina..
bir pilani var ama ben cozemedim..
once dusugune gelmeyecegim dedi..sacma sapan seyler yuzunden
dun ev yuzunden dugun ertelensin dedi
bugunde bakdi ev olacak gibi ozaman takilar yok ertelensinmi..
birde taki parasini ne yapacagiz diye sordu ya acaba benden ozaman taki takmayin gibi bir sey dememimi bekliyor?
yapmazsa yapmasın Allah aşkına takacağı 4 tane bilezik en fazla 8 bin lira para ne ki insan hayatında düşününce. sizin hayatınızdan evliliğinizden huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli mi? isterse 50 bin olsun para nedir çalışır kazanırsınız. bence umrunda bile olmasın nişanlından eminsen evlenmeyi kesinlikle istiyorsan kimseyi hayatına müdahale ettirme. bence kadın sizi ayırmaya değil ama ertelemeye falan çalışıyor var kim bilir aklında hangi tilkiler dolanıyor. başkasının hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. ödeyebileceğine inanıyorsan kredi çek bankadan.
yalnız kızma ama madem durumunuz pek iyi değil balayına niye gidiyorsunuz ki? yani tabii ki de hakkın bi şey demiyorum yanlış anlama da nerden baksan 2-3 bin lira gidecek o tatilde, onun yerine evinin bir eksiğini alırdın.
aman boşver canınız sağolsun Allah sağlık versin güç versin çalışır kazanırsınız üç kuruş için boyun eğmeyin kimseye
Peki kayınvalide tüm bunları yaparken
müstakbel eşinizin tavrı nasıl?
Çok merak ettim.
yapmazsa yapmasın Allah aşkına takacağı 4 tane bilezik en fazla 8 bin lira para ne ki insan hayatında düşününce. sizin hayatınızdan evliliğinizden huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli mi? isterse 50 bin olsun para nedir çalışır kazanırsınız. bence umrunda bile olmasın nişanlından eminsen evlenmeyi kesinlikle istiyorsan kimseyi hayatına müdahale ettirme. bence kadın sizi ayırmaya değil ama ertelemeye falan çalışıyor var kim bilir aklında hangi tilkiler dolanıyor. başkasının hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. ödeyebileceğine inanıyorsan kredi çek bankadan.
yalnız kızma ama madem durumunuz pek iyi değil balayına niye gidiyorsunuz ki? yani tabii ki de hakkın bi şey demiyorum yanlış anlama da nerden baksan 2-3 bin lira gidecek o tatilde, onun yerine evinin bir eksiğini alırdın.
aman boşver canınız sağolsun Allah sağlık versin güç versin çalışır kazanırsınız üç kuruş için boyun eğmeyin kimseye
ondan gizli mesajlasiyor..
bana hersey yoluna girecegini soyluyor.. daha gecen..su..bu takilacakdi diyor bu sabahda annesi mesaj yolayip hayir bir tane bilezik almaya dahi param yok diyor hic analamadim..
mesajları sevgılıne göster bence, bak annen bana böyle böyle dıyor,
sen ne düşünüyorsun dıye bı sor bakalım
o 3 evdede oturma bence, bu kadın sıze huzur vermez, hatta mümkünse onun olmadığı bı şehırde ev tutun
gelmezse gelmesın düğününüzede, gelıp moralını bozcağına, otursun evınde
kendı etmış kendı bulmuş uyuz kaynana
bu gecen o ilk o cikan kafgamizda...oglu eve gelir gelmez git bilgisiyara bak dmeis.. butun yazdiklarimizi okutmus.. oglu orda annesine not burakmis.. her yazinin arkasina benim ne demek istedigimi.. ve onun dediklerini cok ayipladigini, beni kirdigini yazmisdi bu notu yuzunden sirf beni korudugu icin cildirdi.. dugune gelmeyecegini kimseyi davet etmeyecegini soyledi..
nisanlim benim tarafimda olur yine ben biliyorum ama hem ona okutursam uzulur hemde kayinvalidem bu sever beni cok kotu tirmalar! dugunu ertelemek icin belkide sebeb ariyor iste ben gidiyim mesajlari goztereyim, yada annesinin soylediklerini anlatayim diye.
cunku kadinin birde su tikisi var.. oguluma degil bana geleceksin sorun oldugunda.. bu sever isim biter dediginizi yaparsam ama yapmayi cok isterdim, teldende mesajlari silmeyecegim.. ne olur ne olmaz degilmi?
dun mesajdan bizden uzaga gitmek istiyorsunuz ama korkmayin zaten herkezin isi gucu var yazmis.. ben diyecek bir sey bulamadim..
söylesene nişanlına annen bana sürekli mesaj atıyor ne yapmaya çalışıyorsa açıkça söylesin ben sıkıldım artık de. daha önce niye söylemedin derse nişanlın senin canını sıkmak istemedim ama durmuyor sürekli mesaj atıyor ben de napıcamı şaşırdım dersin. bilsin çocuk da. yani ne bileyim böyle bi şeyi benim kayınvalidem yapsa ben de eşime söylesem böyle böyle diye çok büyük kavga ederler kadın bir daha ağzını açamaz bana karşı.
insanlık hali gerçekten durumu yoktur belki bilemeyiz o zaman da böyle gizli iş çevirmek yerine oğluyla seni karşısına alıp durumumuz böyle böyle biz bir şey yapamayacağız kusura bakmayın demsi gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?