- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
bu ne boyle ortaokul cocukları gıbı mesaj mesaj mesaj... herseyden once boyle onemlı konuları yuz yuze konusamıyorsanız bıle en azından telefonda konusun. kadına kestırıp attırma sansı verıyorsunuz boyle mesajla dıyecegonı dıyor kapatıyor konuyu. o mesaj atarsa sız arayın konusalım cocukları gibi mesajlasarak anlasılmaz boyle konular dıyın.. dıger yazdıklarınıza bısey dıyemeyecegım benı bu mesaj trafıgı rahatsız ettı zaten dıger yazdıklarınızdan cok da bırsey anlasılmıyor.
Mesajlasarak asıl ben kezdirip atım..
Telefonla yada yüz, yüze görüşmüş olsak ben bukadar rahat davranamazdım. Kısaca bilmedim diyip oğluyla konuşmasını istedim.
Belki hayal gücünüz değilde anlama gücünüz zayıf kalmıştır arkadaşım.. Çoğu kizlar yazdıklarımdan bir şey çıkardılar.
Ne yapalım buda benim şansım, ı,ö,ğ,ş,ü gibi pek cok harfi kullanamıyorum bilgisayarın arkasında iken. Cogu yurt disi olan ülkeler bu harfleri kulanmıyor ne yazsikki.
Herkeze yorumları icin teşekkür ederim ve güzel fikirleri icinde!
Dün resmen çıldırıp sarhoş olmuştum, bügünde çok iyi ve sakinim! Hepinize kucak dolusu öpücükler!
Olabilir klavyenizde sorun vardır,ya da bazı harfler yoktur,amenna.
Ama s harfinin yerine z harfini,z' nin yerine de s' yi kullanıyorsunuz.
Üstelik bunu konularda ki her mesajınızda yapıyorsunuz.
Madem bunlar klavyeden değil sizden kaynaklı düzeltin bari.
Herkes değil herkez,kezdirip değil kestirip yazın.
Kaç zamandır dikkat ediyorum ama olabilir diye düşünüyordum.
Hatayı yapıp uyaranları da anlama gücünüz zayıf diye suçlamayın lütfen.
Biz mesajlarınızdan anlaşılabilir birşeyler çıkarmak zorunda değiliz.
Siz anlaşılır yazarsınız biz de anlar ona göre yorum yaparız.
Niyetim kizmak filan degil.
Ama siz bu kadinla cok yüz göz oluyorsunuz.
size mesaj yaziyorsa. mesaji nisanlina gösterip. askim ne yaziyim diye bi sor..?
sen ben nisanlimi üzmek istemiorum filan diyorsun ama..
bu olaylar sonra ortaya cikinca nisanlin sana demicekmi sen benim arkamdan gizli is cevirdin diye...
yada annem gizli is cevirdi sende buna izin verdin. bana söylemedin
sen simdiden gizli sakli davranirsan nisanlin herseyi ögrenince sana nasil güvenebilecek?
en iyisi..
1.)nisanlinlan simdikden konus
2.) nisanlina söyle kayinvaliden ne konusucaksa nisanlinla konussun, sana ikidebir yazmasin.
3.) sen gelin olarak bedavaya böyle gidersen.. kadinda aynen simdiki gibi davranir..-.-
baya zor okudum biraz karışık yazmışsınız.. şimdi kayınvalidenizle neden hep siz muhatap oluyosunuz kendi fikirlerinizle oturun nişanlınızla konuşup sonuca bağlayın oda annesine söylesin biz böyle karar verdik diye ayrıca kayınvalidenizden maddi yardım beklerseniz evlendikten sonrada çok huzurunuz kaçar nişanlınla çalışır geçinirsiniz benim kayınvalidemler evlendiğimden beri beş kuruş faydaları olmadı hoş düğündede olmadıda ama şimdi kafam rahat eşim çalışıyo sadece... ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz oluyo bitiyo düğünğde ertelemeyin istediğiniz yerden tutun evinizi ama bence kimseyi karıştırmayın...
Yazdıklarınızı okuyunca çok zorlandım, çok karışık olmuş. :)
Öncelikle k.valideniz yazdığınız msj. ı uygun bulmadım..
Nişanlınız bu msj. okuyuca kırılabilir. ''Ben hazırlanma çalıştım '' diyebilir size.
''XXXX 'le herşeyin üstesinden geliriz inşaallah.Sizde o güzel kalbinizle dua edin yeter '' diye kısa bir msj.bile yeterli gelirdi.
..
Bu kadar hazırlıktan sonra düğünün ertelenmesi söz konusu olamaz böyle nedenlerden dolayı..
TEK ÇÖZÜM; kimseyi katmadan nişanlınızla konuşmanız.
Nişanlınız ne diyor? Nasıl hareket ediyor ?
Bu haberleşme durumlarında yukarıda da yazdığım gibi naif bir şekilde kestirip atacaksınız.
Çok açıklama yapmak ilişkideki sınırıda kouyamaz işleride çok karıştırır.
baya zor okudum biraz karışık yazmışsınız.. şimdi kayınvalidenizle neden hep siz muhatap oluyosunuz kendi fikirlerinizle oturun nişanlınızla konuşup sonuca bağlayın oda annesine söylesin biz böyle karar verdik diye ayrıca kayınvalidenizden maddi yardım beklerseniz evlendikten sonrada çok huzurunuz kaçar nişanlınla çalışır geçinirsiniz benim kayınvalidemler evlendiğimden beri beş kuruş faydaları olmadı hoş düğündede olmadıda ama şimdi kafam rahat eşim çalışıyo sadece... ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz oluyo bitiyo düğünğde ertelemeyin istediğiniz yerden tutun evinizi ama bence kimseyi karıştırmayın...
Eger dùgününüzün ertelenmesini istemiyorsaniz, takiyi falan bosverin derim.
Kimseden bir beklentiniz olmasin.
Esinle beraber yavas yavas yaparsiniz herseyi.
Kayinvalidenizinde bir sey yapmaya pek gönlü yok gibi zaten.
Ya ben anlamiyorum
Siz kac yasindasiniznisanlinizla iliskiniz be suredir ne boyutta basladi
Kari koca olacaksiniz annen dugunu ertrlemeyi dusunuyormusmu diyemiyorsunuz
Ayretten aileniz size sessiz kaliyorsun diyerek gaz veriyor
Kayinvalidenize yazdiginiz mesaji cok nasil desem rahatvyazmissiniz
Sizin isiniz nisanlinizla kayinvalidenizede politik olun
Onun bi derdi varsa nisanlinizla paylasir
Aranizdaki diyaloglar tehlikeli
Yazilanlari okuyunca benim kayinvalidem bir melekmis de ben kötü gelinmisim meger dedim kendi kendime :)
Mesajlasmak mi?
Mesaji birakin 2 aydir kadincagizla telefonda konusmuyorum, buna ragmen bir tek kötü söz söylememistir bana karsi :)
Kayinvalide adayinizin niyeti pek temiz degil gibi.
Allah yardimciniz olsun.
Benim diyecegim mümkün oldugu kadar islemleri hizlandirin.
750 sanirim arbeitslosengeld?
Imkanlariniz neye el veriyorsa onu yapin ve yuvanizi kurun.
Rabbim sevenleri bir birinden ayrimaya calisan kötü niyetli insanlardan korkusun bizleri insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?