en iyisi çok samimi olma mesafeli ol herkese sana kaynanan hakkında bişeyler anlatrlarsa kötülerlerse yani he de geç sakın yorum yapma karışma hiç bi şekildekesinlikle bizimde öyle diğer eltim kv ağzına geleni söyler ama kv ona bişey diyemez herşey büyüğüne söyleniyomuş onu öğrendim yani ben burda ama şimdi iki eltime göre ben değerliyim onlar değerli değil gibi hissediolar diye düşündüm ben ama ben böyle olsun istemedimki kv aramızı bozmaya calısmıs sadece
Yahu kadın gelemem ben pazar günü demiş neden alınıyorsunuz ki annesi anjiyo olacakmış zaten ayrıca kaynanan da seni istemiyorlar dememiş zaten ki eltin aramış pazar için çağırmışsın gelemem demiş kaynananın ne suçu var tabii ki kaynanana söylersen eltine direkt demek yerine zaten aynı yerde oturuyorlar söyler yani derdini o kişiye söyle kaynanaya değil ayrıca neden onların gelmelerini bekliyorsun da davet etmiyorsun gelin evime demiyorsun sonra da 5 aydır gelmediler hiç diyorsun davet edilmeyen yere gidilmez ki davet beklerler sizin yeni gelin olarak bir yemeğe filan çağırmanız lazımdır çağırdığınız halde mi gelmediler gereksiz huzursuzluklar bunlar evleri kendilerinin almışlar oturuyorlar sizde alırsınız.
Birincisi kendin konus arkadaslar soylemis zaten
ikincisi esinizin olup olmamasi durumu degistirmemeliydi. Yanlis yalmissiniz cevirmekle. Onlar siraya koymus buyukten kucuge. saymislar sizi de cevirmemeliydiniz. Bir de amcasi vsrken gelin diyesoylerdiniz ugurlarken. Kaldi ki kirki yeni cikiyor zamanla gelir giderlerdi. 5.5 ay da samimi olmaya yeterli bir zaman degil samimi olmaya da calismayin. Kisa surede kurulan samimiyetler kisa surede de bozulur.
Galiba cok dusunuyorsunuz oyle mi olsun boyle mi olsun. Her akliniza geleni herkese soylemeyin. Yerinizde olsam eltimi arardim.
canim gelmenize cok sevindim ama o gin amcasi iste olacak. Abim icin sorun olur mu derdim en kotu. Bu islerde cok incd dusunup dallalandirip budaklandirmaya gerek yok.
He bu saatten sonra ne yapilir. Uygun bir zamanda kucuk eltine soylersin. Gecen biz ablamla ( yengemle ) konustuk ben durum bundan ibaret boyle boyle oldu dersin. Aynen konustuklarinizi soylersin. Daha da aman kustu aman alindi diye dusunme. Olan olmus daha fazlasini yapipda havaya da sokma
herhalde misafir gelinde o altınları takıp oturacak benim aklıma bu geldiOlayın takmadıkları altınlarla ne alakası var anlamadım.
herhalde misafir gelinde o altınları takıp oturacak benim aklıma bu geldi
ben gittim hemde kaç kere gittim onlar gelsin diye beklemedim... gereksiz muhabbettler oldugunun bende farkındayım. ama bunlar benim dışımda gelişen olaylar ben böyle olmasını istemedim benim burda kimsem yok onları yakın görmek istedim ama yanlış anlaşıldım.aman ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri abartmışsınız.
Onlar sen yeni evlisindir diye gelmiyordur belki.
belki onların da senin bilmediğin bir dertleri ve çok geçerli bir açıklamaları vardır.Hani gelmediklerinden yakınmışsın ya.
Sen gitseydin madem?! Senin de kendince bir açıklaman var değil mi?
Eltin de haklı işini ona göre ayarlamış,annesi anjiyo olacakmış vs vs. Tamamen gereksiz muhabbetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?