Kayınvalidem eltim ve ben

Siz eltinizi bu süreçte birebir ne kadar aradınız, kaç kere davet ettiniz? hani hep eltiden dem vurmuşsunuz da ailenin içine giren kızı biraz sizin arayıp sormanız davet etmeniz gerekmez mi? o mu adım atacak o mu çağıracak illa anlamadım hem 3 ay hiçbir iletişim kurmamışsınız nişana ve onların davetine gidemeyince arayıp ya şundan dolayı gelemiyoruz dememişsiniz, evinize çağırırken onu muhatap almamışsınız ne yapsın yani.

Ayrıca ne demek kışı orada geçiririz diye yeni geline emrivaki yapmak daha 3 aylık evliler farkında mısınız? ışık göremedi eltiden diyorsunuz ama eltiniz haklı sizde de fazla kalmazlar herhalde torunlarını göreceklermiş eltinizle aranızdak olayla kayınvalidenin gelmek istemesi apayrı bir olay onlara da gider elbet istemediğini nereden biliyorsunuz.

Konularınız da hep eltiden zaten yok elti şöyle elti böyle. Evet evet eltiniz kötü siz iyisiniz daha evlenmeden bile bir sürü sorun yaşayıp konular açmışsınız yazık kıza düğün bittikten sonra bile birşey bırakacağım diye eve girmek istemişsiniz. Annesi dayılarını amcalarını eve almadı diye söz sahibi değil demişsiniz düğün bitikten sonra ne işleri varsa milletin evde ve sizin kusura bakmayın ama mesafeyi koyan sizsiniz.

Oo eski konular okunmus notlar alinmiss:KK70:

Esimle iletisime girmek zorunda miyim ya da o bana yakin durmak zorunda mi hayir degil. Buradaki mesele kv bizi zorla biaraya getirme cabasi ve baski uygulanan tarafin bizim olmamiz:deli:

Valla eltim yok gorumcem var olur mu :KK66: 1.5 senelik evli daha evini gormedim gormek de istemiyorum. Ha ola kk davet ederse esimle beraber giderim bacak bacak ustune atarim kahvemi icer geri donerim evime. Evin sahibi bedensel engelli veya 100 yasinda degilse yardim etmem. Bizde gelinlerden is beklenmez hep oturtulur. Evime misafir gelince de onlarin cocuklari is yapar mesela. Bu biraz evliligin dinamigiyle alakali bir durum bence. Yarin benim de gelinim ziyaretime gelince ben de ona yaptirmam is guc.

Sehir disindan gelenler mecburen sizde de kalir ona bir sey denmez malesef.

Allahtan gorumcem yok:KK48:

Ev sahibine yardim etmek kisinin kendi insiyatifinde ben de gittigim yerde oturmam. Hele hele karsimdaki benden yasca buyukse kendime hizmet ettirmem. Ama elti ile ayni yastayiz bilemiyorum yani:KK53:

Allahtan gorumcem yok:KK48:

Ev sahibine yardim etmek kisinin kendi insiyatifinde ben de gittigim yerde oturmam. Hele hele karsimdaki benden yasca buyukse kendime hizmet ettirmem. Ama elti ile ayni yastayiz bilemiyorum yani:KK53:
Ilk defa gideceksiniz daha. Bence kalkmayin yerinizden. Madem orayi burayi karistiriyor diyebilecek bir potansiyel var. onceden tedbirli olmakta yarar var ;)

Baslık nasıl ama:-)

Herkese merhabalar
Diger konularimda detaylar ama kisaca ozet geceyim..

Kaynım 3ay once evlendi. Elti hanım ultra mesafeli oldugundan mutevellit gidip gelme olmadi.. Daha dogrusu soyle oldu. Onlarin oldugu muhitte bi akraba nisani varmis kaynim onu haber vermek icin aradi hem bize gelirsiniz filan yapti yani yarim agiz davet etmis oldular. Oara esim yogun bir sekilde kurum sinavina calistigi icin nisana da onlarin davetine de icabet edemedik..

Esim sinavi atlatti bi haftasonu icin kaynimlari davet ettik. Kaynim geldi fakat esi gelmedi.. Niye gelmedi falan deyince kaynim kem kum yapti bilemiyorum artik:KK51:

Gelip gitme olmasin dert degil de kv tarafindan azar isiten paylanan taraf biz olduk:olamaz:

Kv sanki kizin hal tutumunu bilmiyor gibi esime yaziklar olsun gidip gelmiyorsunuz senin avukatin kuvvetli diye bana salca olunca aradim kv etegimdeki taslari doktum o bana ben ona telefonda tartistik:KK14:

Ogunden beri kv aramiyorum kus degiliz ama konusmuyoruz:KK70:

Tum bunlarin sonunda 1ay sonra kv ve kp memleketten bulundugumuz sehre gelecekler. Burada buyuk bir parantez acmam gerekiyor. Kv evini kucuk ogluna birakti esyalarini alip gitti. Aslinda soylemi kislari gelip evinde durmak yazlari koye gitmekti. Ama gelin hanimdan o isigi goremeyince laf aralarinda hep artik kisin geliriz biraz orda biraz burda kaliriz diye bende de kalma planlari yapiyorlar. Ne var bunda ikisi de evladi demeyin kizlar ben 5sene birlikte oturdum ve benden kotusu olmadi kv ile daha biarada olmaya tahammulum yok:cry:

Simdi cocuklari ozledik ayagina bende de kalmak isteyecekler bu durumda ne yapabilirim:KK42:

Ikincisi kv ler gelince eltimlere ilk defa gitmis olacagim. Tavrim tutumum nasil olmali resmi mi durayim yani misafir gibi oturup kilimi kipirdatmayayim mi yoksa burasi kv evi gibi mi takilayim:KK69:

Aslında normalde icim rahat etmez birileri hizmet ederken oturmak ama eltim gicik biraz elini herseye atiyor diye rahatsiz olabilir. Ote yandan kv de herzaman yapiyordu geline karsi tavirli diye yorumlayabilir:KK14:

Bir de soyle bir handikap var kv ile limoniyiz otursam ne konuscam elti ile mesafeliyiz mutfakta ne konuscam:işsiz:

Taktik bekliyorum kizlar bam bam bam:KK70:
Eltiniz durdum yere mi mesafe koydu yoksa birşeyler oldu mu. Belki canını sikan birşeyler oldu ve uzak durmayı tercih etti. Konuşun onunla sebebini sorun o gün su sebepten gelemedk sana bak yanlı anlama deyin. Ama sanki sebepsiz mesafeli değil gibime geldi. Belki kaynanan bişey yaptı ona

Eltiniz durdum yere mi mesafe koydu yoksa birşeyler oldu mu. Belki canını sikan birşeyler oldu ve uzak durmayı tercih etti. Konuşun onunla sebebini sorun o gün su sebepten gelemedk sana bak yanlı anlama deyin. Ama sanki sebepsiz mesafeli değil gibime geldi. Belki kaynanan bişey yaptı ona

Sanmam. Aksine kv yakin olmamizi istiyor. Ayrica aramizda hic kotu birsey yasanmadi.:süslü:

Back
X