- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
Siz eltinizi bu süreçte birebir ne kadar aradınız, kaç kere davet ettiniz? hani hep eltiden dem vurmuşsunuz da ailenin içine giren kızı biraz sizin arayıp sormanız davet etmeniz gerekmez mi? o mu adım atacak o mu çağıracak illa anlamadım hem 3 ay hiçbir iletişim kurmamışsınız nişana ve onların davetine gidemeyince arayıp ya şundan dolayı gelemiyoruz dememişsiniz, evinize çağırırken onu muhatap almamışsınız ne yapsın yani.
Ayrıca ne demek kışı orada geçiririz diye yeni geline emrivaki yapmak daha 3 aylık evliler farkında mısınız? ışık göremedi eltiden diyorsunuz ama eltiniz haklı sizde de fazla kalmazlar herhalde torunlarını göreceklermiş eltinizle aranızdak olayla kayınvalidenin gelmek istemesi apayrı bir olay onlara da gider elbet istemediğini nereden biliyorsunuz.
Konularınız da hep eltiden zaten yok elti şöyle elti böyle. Evet evet eltiniz kötü siz iyisiniz daha evlenmeden bile bir sürü sorun yaşayıp konular açmışsınız yazık kıza düğün bittikten sonra bile birşey bırakacağım diye eve girmek istemişsiniz. Annesi dayılarını amcalarını eve almadı diye söz sahibi değil demişsiniz düğün bitikten sonra ne işleri varsa milletin evde ve sizin kusura bakmayın ama mesafeyi koyan sizsiniz.
Oo eski konular okunmus notlar alinmiss

Esimle iletisime girmek zorunda miyim ya da o bana yakin durmak zorunda mi hayir degil. Buradaki mesele kv bizi zorla biaraya getirme cabasi ve baski uygulanan tarafin bizim olmamiz