- Konu Sahibi antikaynana
-
haklısın ama o kadar hızlı olduki resmen dondum ağzımı açamadım ama bi dahakine denerimEşinden bişey beklemeyeceksin... kendisinin düşünmesi gerekirdi... zaten düşünmemiş o halde kendi işini kendin halledeceksin... hafif bir zoraki gülümsemeyle "aman ya zaten bir pazarımız var, onu da ev gezmesinde mi harcayacağız, eve alışveriş yapmamız lazım, kendimize alışveriş yapmamız lazım, kendimiz gezerdik sıkılmıştım zaten v.s. v.s. " diye diye kendi istediğini yaptıracaksın :)))
haftasonun başkası tarafından bu şekilde planlanması emrivakidir bana görebence emrivaki olmamışş siz abartmışsınız gibii geldiii
Yanlis anlamayin ama bana da pek emrivaki gibi gelmedi, kayinvaldeler genelde bu tür durumlari gelinlerine söylemeyi tercih etmezler, ogullari ile paylasirlar ki herhangi bir gecistirmeye maruz kalmamalari icin..sonuca net bir sekilde ulasiyorlar böylelikle :)
Siz yine sükredin ki bir pazarinizdan olacaksaniz sadece.. Ben almanya da yasiyorum ve esim disinda bütün ailem izmir de, gecen yaz tatil icin 1 ayligina izmire gidecektik tabii ben ailemi ve sevdiklerimi görecegim icin cok sevincliydim bunun yani sira esim ile tatil icin plan program yapiyorduk sonrasinda kayinvaldem esimi aramis, kayinvaldemlerde almanya da yasiyorlar fakat tatil icin onlar daha erken gitmislerdi türkiyeye..Tlfonda demiski siz izmire geldikten 2 gün sonra hep beraber bursaya kayinvaldemin kiz kardesinin yanina gidip 1 hafta kalacakmisiz daha sonra bursadan ayrilip sivasta ki akrabalarini ziyarete gidecekmisiz ve orda da 1 hafta kalip öyle dönecekmisiz ve sonrasinda da onlarla birlikte kalacakmisiz...Tabii ben cinnet gecirmistim 1 sene boyunca ailemi göremiyorum ve türkiye ye gittigimde annemin evine sadece birkac saatligine misafir gidip gelebildim kayinvaldem sayesinde, bütün tatilim zehir oldum.. Ben sadece allaha havale ettim onu..
Bu olayi anlattim cünkü böylesi ufak tefek seyleri büyütmezsiniz belki diye..
Yanlis anlamayin ama bana da pek emrivaki gibi gelmedi, kayinvaldeler genelde bu tür durumlari gelinlerine söylemeyi tercih etmezler, ogullari ile paylasirlar ki herhangi bir gecistirmeye maruz kalmamalari icin..sonuca net bir sekilde ulasiyorlar böylelikle :)
Siz yine sükredin ki bir pazarinizdan olacaksaniz sadece.. Ben almanya da yasiyorum ve esim disinda bütün ailem izmir de, gecen yaz tatil icin 1 ayligina izmire gidecektik tabii ben ailemi ve sevdiklerimi görecegim icin cok sevincliydim bunun yani sira esim ile tatil icin plan program yapiyorduk sonrasinda kayinvaldem esimi aramis, kayinvaldemlerde almanya da yasiyorlar fakat tatil icin onlar daha erken gitmislerdi türkiyeye..Tlfonda demiski siz izmire geldikten 2 gün sonra hep beraber bursaya kayinvaldemin kiz kardesinin yanina gidip 1 hafta kalacakmisiz daha sonra bursadan ayrilip sivasta ki akrabalarini ziyarete gidecekmisiz ve orda da 1 hafta kalip öyle dönecekmisiz ve sonrasinda da onlarla birlikte kalacakmisiz...Tabii ben cinnet gecirmistim 1 sene boyunca ailemi göremiyorum ve türkiye ye gittigimde annemin evine sadece birkac saatligine misafir gidip gelebildim kayinvaldem sayesinde, bütün tatilim zehir oldum.. Ben sadece allaha havale ettim onu..
Bu olayi anlattim cünkü böylesi ufak tefek seyleri büyütmezsiniz belki diye..
bu tarz şeylerde oluyor onu bunu yaptım gelin falan filan....tamam belki iyi niyetle ama sıkılıor insan yada planı işi oluyor başbaşa kalmak istiyor ama nerdeee anlayan bi de yakın oturuyoruz öğlenleride uğrar sık sık bi misafir geldi mi annemde buna dahil mutlaka çağrıyorum bi sürü mecburiyet iştebenim kayınvalidemde bir dönem böyle yapardı.yok börek yaptım hadi gelin.yok mantı yok bilmem ne.kendi de gelirdi bize tüm günümüz giderdi.baktım olmuyor eşime söyledim.aslında o da pek gitmek istemezdi ama kaynananm o kadar ısrarcı oludu ki eşim de mecbur kalırdı.benim şikayetlerim üzerine eşim duruma el kodu ve hafta sonlarımız yine bizim oldu.zaten hafta içi ben gidiyorum arada eşimde uğruyor.hafta sonu bize ait o kadddarrrrr.
kızlar kayınvalideme iyi davranıyorum güleryüz göseriyorum saygısızlık etmiyorum(bazı hareketlerine gıcık olsamda)ama bu onu kullanmaya başladı sanırım baktı yüzüm yumuşak istediğini yaptırıyor.eşim işi dolayısıyla hafta sonuda çalışıyor bazen pazar yarım gün evde olabiliyor onunda saati belli olmaz neyse konuya giriyim dün onlardaydık sohbet ediyoduk konu konuyu açtı dayınlarada gitmedik dedi(taşındılar nerdeyse 1 sene oldu) bi gün gidelim dedi eşime o da bilmiyorum durumuma bağlı ama bu hafta öğleden sonra boş olabilirim dedi (kayınpederim gitmez ondan bize sarıyor)k.validemde iyi o zaman bu hafta gidelim dedi o da olur dedi ben kaldım hiç bişey söyleyemedim 40 yılın başı eşim pazar evde ondada ev gezmesi yapıcaz evde sıkıldım ev gezmesindende onun yaptığına bak ayrıca evimizin alışverişini yapmamız lazım biz hafta sonu planı yapmadan o yaptı çok sinirlendim eşimde hemen kabul etti şimdi geldi bana alışverişe çıkalım diyor bende gitmedim gıcıklığına aramız bozuldu. pazar gün varken şimdi gitcekmişiz yarın misafirim gelcek hazırlıkda yapcam ama kimin umrunda önemli olan onların planları kızlar bana yardım edin eşimle tartışmadan bu emrivakilerden nasıl kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?