- Konu Sahibi antikaynana
kızlar kayınvalideme iyi davranıyorum güleryüz göseriyorum saygısızlık etmiyorum(bazı hareketlerine gıcık olsamda)ama bu onu kullanmaya başladı sanırım baktı yüzüm yumuşak istediğini yaptırıyor.eşim işi dolayısıyla hafta sonuda çalışıyor bazen pazar yarım gün evde olabiliyor onunda saati belli olmaz neyse konuya giriyim dün onlardaydık sohbet ediyoduk konu konuyu açtı dayınlarada gitmedik dedi(taşındılar nerdeyse 1 sene oldu) bi gün gidelim dedi eşime o da bilmiyorum durumuma bağlı ama bu hafta öğleden sonra boş olabilirim dedi (kayınpederim gitmez ondan bize sarıyor)k.validemde iyi o zaman bu hafta gidelim dedi o da olur dedi ben kaldım hiç bişey söyleyemedim 40 yılın başı eşim pazar evde ondada ev gezmesi yapıcaz evde sıkıldım ev gezmesindende onun yaptığına bak ayrıca evimizin alışverişini yapmamız lazım biz hafta sonu planı yapmadan o yaptı çok sinirlendim eşimde hemen kabul etti şimdi geldi bana alışverişe çıkalım diyor bende gitmedim gıcıklığına aramız bozuldu. pazar gün varken şimdi gitcekmişiz yarın misafirim gelcek hazırlıkda yapcam ama kimin umrunda önemli olan onların planları kızlar bana yardım edin eşimle tartışmadan bu emrivakilerden nasıl kurtulurum