- Konu Sahibi elmakurdu43
-
Anlayamıyorum bu kıskanan kayınvalıdelerım yaşamadan bilemez insan tabi allahıma şükürler olsun kayınvalıdem le boyle bir sorunumz yok ya üzüldüm adına dikkat et mesafenı koru derim
canım iş eşinde bitiyor malesef.Annesiyle onun konuşması lazım,bişey dediği zaman onun cevap vermesi lazım senin yerine..o sessiz kalınca sen dayanamayıp konuşuyosun ama daha da ters teper,sana iyice gıcık gider kayınvaliden oğlumu benden uzaklaştırmaya çalışıyo istemiyo beni diye düşünür
bence eşinle otur annesini de çok kötülemeden bu konuda rahatsızlıklarını dile getir
bi hafta sonu eşimle yataktayız zamansızca telefon kahvaltıya geliyoruz uyandıysanız dedi eşimde biran önce bitsin istedi anlarsınız ya bende çekil dedim ittim yataktan anneler böylemi görsün beni ıslak saçlamı çıkayım karşılarına dedim deli oldum konuştukça anlatıyorum
işte tamda bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum saygımı bozmadan derdimi nasıl dile getirebilmenin çabasındayım
arkadaşlara katılıyorum
senin kadınla sürekli yüzgöz olman çok saçma bir davranış şekli
seviyeyi sen düşürmüşsün
bırak eşin gerekeni yapsın
biraz sınır çek ilişkilerinize
eşinin de dırdırla ömrünü tüketme..
ilişkiye girerken itip yataktan kalkmak ne demek
ne kadar itici
eşini niye karşına alıyorsun?
eşine şikayet şu bu yapma
bırak kendi görsün analiz sentez etsin olayları
karşında çocuk yok
zaten sana da hak veriyomuş
zorlama adamı daha fazla
zamanla rayına oturur herşey
kadının her hareketiyle uğraşma
oğullar onun oğlu
aralarında foto çekilir ne var
senden izin mi alacak
tamam haklı olduğun yönler var da
bazıları da tamamen senin abartıların
İşte bunu yapma bırak ıslak görsünleer saçlarını uygunsuz olduğunuzu anlasınlar. Hatta ben olsam bornozla karşılarım birde "siz mi gelecektiniz hiç haberim yoktu numarası çekerim"
Hatta onlar geleceği zaman eşinize daha bir aşkla davranın öyle bir hale gelsin ki "bu annemler niye geliyor ki " desin.
madem üzülme takma kafana diyor bence sen o kadını dışla eğer eşin niye yapıyorsun dersede o kadını kafama takıp ben hasta olacağıma sen çözüm bul herkes sınırını bilsin sustum olmadı yakındım olmadı aradaki dengeyi sen kuracaksın o kadın denge menge anlamaz güzellikle tatlı dille konuşup hem onun hemde bnm gönlümü yapamadın beni ezerken ses etmedin şimdi ben kendimi ezdirmemeye çalışınca mı şuçlu oldum çözümü sen bul ben daha fazla annen için kendimi yıpratamam de açıkça ama sert bir şekilde değil uslubunce
sizden fazla seviyeli oldugum ortada kayınvalidemin avukatı mısınız
çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı defalarca sen beni kıskanıyosun oğlundan dememe rağmen hala rahat durmuyor baş edemiyorumki annesinin huyunu biliyor asla özür dilemez der hep bi yolu olmalı ilk ve son kez susmalı bu kadın karışmamalı bana..
bende beni kıskandığını çok yakın kişilerden duydum..evime geldiğindede bunu hep hissettiriyo zaten..ama ben asla onunla böyle bi diyaloga girmedim girmemde...bence sende girme hiç cevap verme bırak kendi kendine konuşsun..ben mesafeli davranıyorum hala anne demiyorum mesela..hakederse ne ala..ama şu an demeyi düşünmüyorum..hep sizli konuşuyorum..benim eşimde çoğu erkeğin olduğu gibi annesine bişey demez...ben şu an koruduğum mesafenin dışına çıksam eminim benimkide seninki gibi olur...ama şu an alttan alttan yapıyo alenen pek bişey diyemiyo..yani deyeceğim o ki biraz mesafeli ol daha yeni evli sayılırsın hala değişebilirsin..belki o da değişebilir küçük bi ihtimal de olsa...kolaylık diliyorum valla benimkinin adı geçince bile tüylerim diken diken oluyo benim..
arkadaşlara katılıyorum
senin kadınla sürekli yüzgöz olman çok saçma bir davranış şekli
seviyeyi sen düşürmüşsün
bırak eşin gerekeni yapsın
biraz sınır çek ilişkilerinize
eşinin de dırdırla ömrünü tüketme..
ilişkiye girerken itip yataktan kalkmak ne demek
ne kadar itici
eşini niye karşına alıyorsun?
eşine şikayet şu bu yapma
bırak kendi görsün analiz sentez etsin olayları
karşında çocuk yok
zaten sana da hak veriyomuş
zorlama adamı daha fazla
zamanla rayına oturur herşey
kadının her hareketiyle uğraşma
oğullar onun oğlu
aralarında foto çekilir ne var
senden izin mi alacak
tamam haklı olduğun yönler var da
bazıları da tamamen senin abartıların
Sende bu es varken daha cok cekersin gibime geliyor. dengeyi kuracak olan biri varsa o da esin, annesine agzinin payini verse bir daha boyle davranabiliyor mu bakalim?
Ayrica madem haftasonunda izin gununde erkenden damliyorlar size acma kapiyi madem aciyor esin kalkma yerinden bakalim tekrar geliyorlar mi?
Bazen saygini yitirmek zorunda kaliyorsun ister istemez, yapacak birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?