kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor yardım edin...

Anlayamıyorum bu kıskanan kayınvalıdelerım yaşamadan bilemez insan tabi allahıma şükürler olsun kayınvalıdem le boyle bir sorunumz yok ya üzüldüm adına dikkat et mesafenı koru derim

işte tamda bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum saygımı bozmadan derdimi nasıl dile getirebilmenin çabasındayım

defalarca konuştum kendi de konuştuğunu söylüyor yapma etme gelinlerin yaşlılığında sahip çıkacak demesine rağmen aynı en ufak bi değişiklik yok bu kadına artık dayanabilme sınırım bitti ve eşimde farkında diyorumki bazen susayım hepsine cevap vermeyim diyorum sonrasından korkuyorum çünkü zaten hastalıgımdan dolayı asabi bi yapım var troid hastasıyım

arkadaşlara katılıyorum
senin kadınla sürekli yüzgöz olman çok saçma bir davranış şekli
seviyeyi sen düşürmüşsün
bırak eşin gerekeni yapsın
biraz sınır çek ilişkilerinize

eşinin de dırdırla ömrünü tüketme..
ilişkiye girerken itip yataktan kalkmak ne demek
ne kadar itici
eşini niye karşına alıyorsun?

eşine şikayet şu bu yapma
bırak kendi görsün analiz sentez etsin olayları
karşında çocuk yok
zaten sana da hak veriyomuş
zorlama adamı daha fazla

zamanla rayına oturur herşey
kadının her hareketiyle uğraşma
oğullar onun oğlu
aralarında foto çekilir ne var
senden izin mi alacak

tamam haklı olduğun yönler var da
bazıları da tamamen senin abartıların

İşte bunu yapma bırak ıslak görsünleer saçlarını uygunsuz olduğunuzu anlasınlar. Hatta ben olsam bornozla karşılarım birde "siz mi gelecektiniz hiç haberim yoktu numarası çekerim"
Hatta onlar geleceği zaman eşinize daha bir aşkla davranın öyle bir hale gelsin ki "bu annemler niye geliyor ki " desin.

sizden fazla seviyeli oldugum ortada kayınvalidemin avukatı mısınız

beni gülümsettin olabilir aslında

madem üzülme takma kafana diyor bence sen o kadını dışla eğer eşin niye yapıyorsun dersede o kadını kafama takıp ben hasta olacağıma sen çözüm bul herkes sınırını bilsin sustum olmadı yakındım olmadı aradaki dengeyi sen kuracaksın o kadın denge menge anlamaz güzellikle tatlı dille konuşup hem onun hemde bnm gönlümü yapamadın beni ezerken ses etmedin şimdi ben kendimi ezdirmemeye çalışınca mı şuçlu oldum çözümü sen bul ben daha fazla annen için kendimi yıpratamam de açıkça ama sert bir şekilde değil uslubunce

benimde yapmak istediğim bu çok teşekkür ederim saol

sizden fazla seviyeli oldugum ortada kayınvalidemin avukatı mısınız

kayınvalideyle sınırı düşürmüşsünüz dedim ben, algılarınızda sorun var sanırım, size seviyesizsiniz dememiştim.
ben avukat değlim. peki siz her zaman size yapılan eleştirilere karşı bu kadar ölçüsüz müsünüz elmakurdu43?

bencede eşin ortalığı hale yola koymalı arayı eşinin bulması gerekiyor, birkaç sene evvel eşimle tatile gidecektik kayınvalidem bizi göndermemek için elinden gelen herşeyi yaptı üstelik aynı şehirde bile kalmıyoruz kıskandı tatile gitmemizi istemedi ama eşim bana hazırlan yarın sabah erkenden gidiyoruz dedi dediği gibi sabah erkenden çıktık yola resmen çocuktan kaçar gibi kaçtık yani.. çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun ama eşinin ona dur demesi lazım canım...

Kayınbabanız da sağmış,e ne istiyor bu kadın.Canım isteklerini açık açık bildirmelisin kırmadan sohbet havası halinde...

Bende bi sohbet anında kayınvalideme söylerim ben şundan hiç hoşlanmam,bunu hiç sevmem gibilerinden az çok tanıdı beni,çünkü o da aşırı düşkün oğluna...

Hİç korkma çekinme alın kahvelerinizi elinize oturun konuşun,biz çok yaparız böyle...
Ama tabi nasıl bir yapıda kayınvalideniz onu bilemem...

Sende bu es varken daha cok cekersin gibime geliyor. dengeyi kuracak olan biri varsa o da esin, annesine agzinin payini verse bir daha boyle davranabiliyor mu bakalim?

Ayrica madem haftasonunda izin gununde erkenden damliyorlar size acma kapiyi madem aciyor esin kalkma yerinden bakalim tekrar geliyorlar mi?

Bazen saygini yitirmek zorunda kaliyorsun ister istemez, yapacak birsey yok.

Kayınvalideniz, kayınpederinizden böyle şeyler görmediği için evet belli ki kıskanıyor.

Ama anlamıyorum, anlayamıyorum. Bir insan kendi oglunun mutlulugunu nasıl kıskanır yahu?

Böyle insanlara her zaman açık ve net olacaksın tavrını kesitirip atacaksın, başka çaresi yok

bende beni kıskandığını çok yakın kişilerden duydum..evime geldiğindede bunu hep hissettiriyo zaten..ama ben asla onunla böyle bi diyaloga girmedim girmemde...bence sende girme hiç cevap verme bırak kendi kendine konuşsun..ben mesafeli davranıyorum hala anne demiyorum mesela..hakederse ne ala..ama şu an demeyi düşünmüyorum..hep sizli konuşuyorum..benim eşimde çoğu erkeğin olduğu gibi annesine bişey demez...ben şu an koruduğum mesafenin dışına çıksam eminim benimkide seninki gibi olur...ama şu an alttan alttan yapıyo alenen pek bişey diyemiyo..yani deyeceğim o ki biraz mesafeli ol daha yeni evli sayılırsın hala değişebilirsin..belki o da değişebilir küçük bi ihtimal de olsa...kolaylık diliyorum valla benimkinin adı geçince bile tüylerim diken diken oluyo benim..

bizimkide alttan doldurur huyudur pek çevresi yok zaten herkesle küs tavırlı görse bi kaşık su da boğacak bi kaç kişiyi ağzı çok bozuk doğru düzgün konuşamıyosun ki

Normalde yorumlarınızı beğeniyorum ama bu yorumunuzu görünce şaşırdım gerçekten.

annesine ağzının payını veremez kincidir annesi evime adım atmaz kin tutar gelmez trip yapar diye korkuyor maksat kahvaltı yapmak değil ya adam kullanmak ben herşeyi hazırlarım haftasonu eşimde memnundur herzaman ama onlar bunu hazırlamaktan acizler kim hazırlayıp kaldıracak kadın temizlik yaptıgımı kıskanıyor gezdiğimi kıskanıyor tertibimi kıskanıyor söyleyin allah aşkına ben nasıl mücadele edebiliirmki kendimi savunmak isterken sinirleniyorum elimde değil ben sinirlendikçe kahkahalar atıyor yüzüme karşı durup nasıl kızdırdım diyor benim eşim de ses etmiyor çoğu zaman ama bir daha böyle bir olaya maruz kalırsam tek yapacağım şey o anda ordan uzaklaşmak olacak bakalım bidaha yapabilecekmii

Konu sahibine gelince burdada ipler eşinizde, kayınvalidenizle muhattap olmadan eşinizle karşılıklı bu durumu ciddi ciddi konuşun.

Aynı dert benim ablamda da var... Daha sabahın köründe toplanıp gelirler kadın dır dır dır geceye kadar susmaz.... yazlıklarında 3 ay kalır gitmez... hatta sabahın kör vakti kahvaltı yapalım diye çığırır yazlıkta.... ablam 13 yıllık evli ve birşey yapamıyor. kadın tuhaf bir laf etse gelmiyor ama sabah akşam enişteyi dolduruyor... .enişte iş gezisine gitse ablam arasa arama boşver bir şey yapsa bile erkektir döner sana diyor.. offf zor ya zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…