- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cogu böyle. Duymazdan gelin ve tavrinizi koyun en azindan siz yapmasin diye harekette bulunursunuz hala aynisini yaparsa orali olmazsiniz. Hic savasa girmeyin. Onun istedigi sekilde yasamak zorunda degilsiniz. Kendisi gelir size o onun bilecegi is ama siz istediginizde gider gelirsinizEvlenmeden önce asla kayınvalideme saygısızlık yapmam hep seviyeli olurum derdim. Yanılmışım.
Üstelik nişanlıyken herşey çok güzeldi aramız çok iyiydi.Ne zaman ki evlendim laf sokmalar başladı.Üstelik tekken hiç laf sokmuyor.Biliyor peşin cevap olduğumu.Nerde bir kalabalık görse hemen lafını sokup kenara çekiliyor.Bende rezil olmayalım ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum mecburen.
Oğlu sürekli onunla olsun istiyor.Sanki ben yokmuşum gibi sadece onu baz alarak biseyler anlatıyor.Eşim beni dahil etmek istediğinde boşver onu diyor.Ben odadan çıktığımda hemen bişey anlatıp ben gelince susuyor.Bende bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim.
Bunun bir sendrom olduğunu düşünüyorum.Oğlunu benimle paylaşmayı kabul edemiyor.
Halbuki o annesi ben eşiyim.Nasıl aşacağım bu durumu bilemiyorum.
Şimdide annemlere gitmeme kafayı takmış.Bana sürekli annendemiydin? Yine annenlere mi gittiniz? Diye baskı yapıyor.
Geçen gün eşimin yanında biz sizinle aynı mahallede oturmuyoruz.Aynı evde de oturmuyoruz.Birbirimize karşı sorumlu değiliz.Sizin eviniz ayrı bizim evimiz ayrı dedi.Bu ne demek anlam veremedim.Sanırım bizi evinde istiyor.(Benim için tam bir azap olur)
Haftada bir gün anneme bir gün kayınvalideme gitmemize rağmen yaranamıyoruz.İnsanların yanında hiç görüşemiyoruz diyor.
Ben mi abartıyorum o mu haklı bilemiyorum.
Biz yeni evliyiz daha 4 ay oldu evleneli.Ben evimde vakit geçirmek istiyorum kendimce işlerim oluyor.
Bizi hayırsız evlat gibi göstermesi canımı fazlasıyla sıkıyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için sınırları belirlemek biraz zaman aldı ama belirledik sayılırCogu böyle. Duymazdan gelin ve tavrinizi koyun en azindan siz yapmasin diye harekette bulunursunuz hala aynisini yaparsa orali olmazsiniz. Hic savasa girmeyin. Onun istedigi sekilde yasamak zorunda degilsiniz. Kendisi gelir size o onun bilecegi is ama siz istediginizde gider gelirsiniz
Görüşmüyoruz 2 aydır falan kafam biraz rahat.Zamanla eşinin tavrıyla o da oğlunun evlendiğini anlayacak. Burada eş de bitiyor iş.
Aradan baya zaman geçmiş. Şimdi nasıl aranız
Vicdansız lexaaaKaynanan haklı kuzum...
Sen el kızısın senden tonla bulunur ama anne öyle mi..
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz.
Hadi eywallah
Dörtt ayda baya yüz göz olunmuş mesafe koyun derimEvlenmeden önce asla kayınvalideme saygısızlık yapmam hep seviyeli olurum derdim. Yanılmışım.
Üstelik nişanlıyken herşey çok güzeldi aramız çok iyiydi.Ne zaman ki evlendim laf sokmalar başladı.Üstelik tekken hiç laf sokmuyor.Biliyor peşin cevap olduğumu.Nerde bir kalabalık görse hemen lafını sokup kenara çekiliyor.Bende rezil olmayalım ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum mecburen.
Oğlu sürekli onunla olsun istiyor.Sanki ben yokmuşum gibi sadece onu baz alarak biseyler anlatıyor.Eşim beni dahil etmek istediğinde boşver onu diyor.Ben odadan çıktığımda hemen bişey anlatıp ben gelince susuyor.Bende bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim.
Bunun bir sendrom olduğunu düşünüyorum.Oğlunu benimle paylaşmayı kabul edemiyor.
Halbuki o annesi ben eşiyim.Nasıl aşacağım bu durumu bilemiyorum.
Şimdide annemlere gitmeme kafayı takmış.Bana sürekli annendemiydin? Yine annenlere mi gittiniz? Diye baskı yapıyor.
Geçen gün eşimin yanında biz sizinle aynı mahallede oturmuyoruz.Aynı evde de oturmuyoruz.Birbirimize karşı sorumlu değiliz.Sizin eviniz ayrı bizim evimiz ayrı dedi.Bu ne demek anlam veremedim.Sanırım bizi evinde istiyor.(Benim için tam bir azap olur)
Haftada bir gün anneme bir gün kayınvalideme gitmemize rağmen yaranamıyoruz.İnsanların yanında hiç görüşemiyoruz diyor.
Ben mi abartıyorum o mu haklı bilemiyorum.
Biz yeni evliyiz daha 4 ay oldu evleneli.Ben evimde vakit geçirmek istiyorum kendimce işlerim oluyor.
Bizi hayırsız evlat gibi göstermesi canımı fazlasıyla sıkıyor.
Boşan dememiş iyi kiVicdansız lexaaa![]()
Demedi valla ben de şaşırdımBoşan dememiş iyi ki![]()
Talih yüzümüze bu şekilde güldüKonuyu tam da ilk korona vakası açıklandığı gün açmışsınız. Devlet eliyle mesafe konulmuş aranızayasaklar başlayınca git gel ısrarı olmamıştır artık
![]()
Çok doğru bir konuya değindinizKocan onemli
Ikinizin arasina tampon olmayo beceremesse sonunuz ayrilik olur maalesef .
Tecrubeyle sabit
Esiniz gormus ne guzel ne cok sanslisiniz inanin. Ben okdr sansli olamadim maalesef. Gordu ama gormemezlikden geldi. Insan olan gorur bence.Çok doğru bir konuya değindiniz
Neyse ki aradan geçen bu süre zarfında eşim annesinin hareketlerini fark etti ve tavrını ortaya koydu.
Şuan adeta bir melek oldu kv.
Ama ben yine de temkinli davranıyorum.
(Zaten istesem de görüşemem Corona var)
Çünkü kendisi yıllarca bana yaptığı şeyin aynısını damadına da yapmış ve şuan damadıyla konuşmuyorlar.
Bu durumu bir huy bir tür hastalık olarak kabul ettim bende.
Kadın çocuklarını paylaşmıyor![]()
Şöyle ki erkekler annelerine kolay kolay konduramıyor bazı şeyleri.Benim tek avantajım aynı yoldan daha önce görümcemin eşinin geçmiş olması.Esiniz gormus ne guzel ne cok sanslisiniz inanin. Ben okdr sansli olamadim maalesef. Gordu ama gormemezlikden geldi. Insan olan gorur bence.
Kesinlikle son cumlelerinzde sonuna kadr haklisinz. Deger vermeyen insanla olmuyoŞöyle ki erkekler annelerine kolay kolay konduramıyor bazı şeyleri.Benim tek avantajım aynı yoldan daha önce görümcemin eşinin geçmiş olması.
Eşim baktı ki aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ve bu beni üzüyor.O şekilde koydu tepkisini.
Sizi de Allah kurtarmış demek ki.
Sizi anlamayan değer vermeyen ana kuzusu bir adam eziyetten başka bişey değil.
Ne oldiiiiKayınvalidem tam bir pislik.
Söyleyeceklerim bu kadar.