- 18 Temmuz 2016
- 4.784
- 13.299
- 208
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
Arkadaşlar iyisiniz hoşsunuz çok da haklısınız ancak ben de eşim de memuruz ve evlenmeden önce başlarına herhangi bir iş gelmediği sürece aileleri ilişkimize karıştırmayacağımıza söz verdik . Biri ikinci çocuğu yazmış ben kardeşimin sorununu paylaşmıştım bu benim ilk bebeğim 2 yıllık evliyiz henüz . Kayınvalidem bacağını kırdığı zaman tedavisi burda yapıldı ve platin takıldı bileğinde de hala ortez var ara ara takıp çıkarıyor. O dönem ne yazık ki takipleri burda yapıldığı için kontrolleri de burda devam ediyor ve bir yıl dolana kadar düzenli muayene edilmesi gerekiyor. Eşim de sürekli memleketten nasıl gelip gidecekler diyor. Daha önceki muhabbette döndüm ailemin yanına konu günlerce uzadı o aradı ben açmadım falan filan derken sonunda çocuğum için bir kere daha şans verdim. Önümüzdeki ay göreve dönüyorum. Boşanma durumunda sadece ailemin yaşadığı şehirde yaşayabilirim oraya dönmem için de tayin beklemem lazım o da şu an imkansız. Yani boşanmam demek aynı zamanda işi de bırakmam demek . Üstelik ev kredimiz var eşim ödüyor arabayı ben ödüyorum. Herşey bi yana neden kıçı kırık kaynana yüzünden ben kurulu düzenimi bozucam? Çocuğumuza baksın kışın bizle kalsın diye ayak çekiyor eşim şu an . Sakat kadını nereye göndercez akşama yemeğimizi yapar gündüz çocuğumuza bakar diyor bakıcıya para vermeyiz diyor . Derdi bu onun . Ama ben istemiyorum ve paşa paşa gönderecek onu .
Ay aman, tamam
Madem öyle niye yazdin.