slm kk üyeleri aranıza yeni katıldım 1 aydır takip ediyorum bir derdim var sayfasını ve yeni üye oldum. benim derdim var demek istemiyorum burda benden dertlileri var. sadece bi sıkıntı diyelim . şöyle ben 8 aylık evliyim ve eşim ailesine yakın aynı sokakta oturuyoruz. bunu kabul ettim çünkü kayınvalidem iyi güler yüzlü olduğu için kabul ettim. tabi eşimide çok sevdiğim için. ben çalışıyorum ve çalıştığım için problem olmaya başladı . eşimin ailesine misafir geliyor bizide çağırmaya başladılar evliliğimiz 1 ayından itibaren her gelen misafire çağırıyorlar.ben tatlı dille kayınvalideme yorgunum bazen gelemeyebilirim dedim kayınvalidemde surat asıyor sizin fikirlerinize ihtiyacım var saygısızlık yapmak istemiyorum . birde evime gelene gidene karışıyor şöyle yemeğe şuzaman alırsın yani yemeğe almamı istiyor kendi kardeşlerinin cocuklarını ben çalıştığım için müsait olamayabliyorum . kendi kardeşinin cocukları geldiği zaman bana yatılıya geliyorlar ve her akşam kayınvalidemde toplanıyoruz . yorgun oluyorum ama ses çıkarmadım için eziliyormuşum gibi hissediyorum . kayınvalidemin yiğenleri burdayken bir yere çıkıcaz eşimle nasılsınız demeye kayım validemlere uğruyoruz kayınvalidem kahve yapta öyle çıkarsınız diyor .bismillah yeni gelmişim yiğenlerine nasılsınız dyeceğim kayınvalidem sanki hizmetcimişim gbi bana kahve yapında çıkarsınız nereye giderseniz gidin diyor tamm kahve yapması problem değil sorun olan söyleyiş tarzı yiğenlerinin yanında bana sanki gösteriş yapar gbi konuşması ve bunu birkaç kez yapması gücüme giden. biz ayıp olmasın diye kayınvalideme uğrayalım oda kahve yapmadan çıkmazsınız der gibi muamele etmesi.yani benmi yanlış düşünüyorum acaba bana biraz fikir verirseniz sevinirim.
Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
Baştan tavrını koymalıydın.
Benim de kv ile bir iki sokak var aramızda. O da ilk zamanlar çağırmalar etmeler bilmem ne. İpin ucu kaçınca eşim girdi devreye. Çünkü senin de kendine göre planın oluyor, sen insanlara uymak zorunda değilsin ki.
Sen kötü olmak istemiyosan arada, eşin konuşsun annesiyle.
canım sen bunları eşinle konuştun mu? konuşunca neler söyledi seni haklı buldu mu?
sğl şimdi kaç günde bir gidiyorsun eşinin ailesine akraba geldiği zaman gidiyormusun:?
canım sen bunları eşinle konuştun mu? konuşunca neler söyledi seni haklı buldu mu?
Keyfim bilir canım kısacasıGitmek istiyosam giderim. Ama sık sık değil. Hatta bazen birbirmizi bir ay falan görmediğimiz oluyor.
Bugün çağırmış eşimi arıyor tabi benim kv, beni arayamıyor niyeyse. Buna da gıcık oluyorum. Belki beni arasa ben kabul edicem, ama eşimi aramış eşim de bizim işimiz var kafana göre planlar yapma falan diye kavga etmiş
ne güzel canm eşin sana destek ben neyapayım eşim bana destek olmuyor
O kötü işte canım. Ne olursa olsun sana destek olmalı. Sen bi terbiyesizlik yapmadığın sürece senin arkanda olması lazım
İşten yorgun argın gelip bi de kv nin misafirleriyle uğraşmak pek akıl karı değil yaa. Senin evinin işi yok mu, dinlenmeye ihtiyacın yok mu
Eşinle adamakıllı otur konuş bunları.
eşimle konuşmaya çaışsam sen gitmek istemiyorsun gibi tavır aldım surat astı bana oyüzden korkuyorum tartışacağız diye...
tartışmalar olsa bile mi? buna katlanmalıyım tartışsak bile konuşacağım bir yerden başlamalıyım sonuçta böyle olmayacak dediğiniz gibi...
slm kk üyeleri aranıza yeni katıldım 1 aydır takip ediyorum bir derdim var sayfasını ve yeni üye oldum. benim derdim var demek istemiyorum burda benden dertlileri var. sadece bi sıkıntı diyelim . şöyle ben 8 aylık evliyim ve eşim ailesine yakın aynı sokakta oturuyoruz. bunu kabul ettim çünkü kayınvalidem iyi güler yüzlü olduğu için kabul ettim. tabi eşimide çok sevdiğim için. ben çalışıyorum ve çalıştığım için problem olmaya başladı . eşimin ailesine misafir geliyor bizide çağırmaya başladılar evliliğimiz 1 ayından itibaren her gelen misafire çağırıyorlar.ben tatlı dille kayınvalideme yorgunum bazen gelemeyebilirim dedim kayınvalidemde surat asıyor sizin fikirlerinize ihtiyacım var saygısızlık yapmak istemiyorum . birde evime gelene gidene karışıyor şöyle yemeğe şuzaman alırsın yani yemeğe almamı istiyor kendi kardeşlerinin cocuklarını ben çalıştığım için müsait olamayabliyorum . kendi kardeşinin cocukları geldiği zaman bana yatılıya geliyorlar ve her akşam kayınvalidemde toplanıyoruz . yorgun oluyorum ama ses çıkarmadım için eziliyormuşum gibi hissediyorum . kayınvalidemin yiğenleri burdayken bir yere çıkıcaz eşimle nasılsınız demeye kayım validemlere uğruyoruz kayınvalidem kahve yapta öyle çıkarsınız diyor .bismillah yeni gelmişim yiğenlerine nasılsınız dyeceğim kayınvalidem sanki hizmetcimişim gbi bana kahve yapında çıkarsınız nereye giderseniz gidin diyor tamm kahve yapması problem değil sorun olan söyleyiş tarzı yiğenlerinin yanında bana sanki gösteriş yapar gbi konuşması ve bunu birkaç kez yapması gücüme giden. biz ayıp olmasın diye kayınvalideme uğrayalım oda kahve yapmadan çıkmazsınız der gibi muamele etmesi.yani benmi yanlış düşünüyorum acaba bana biraz fikir verirseniz sevinirim.
yaa cidden özür dilerim çok uzun yazmışım anlaşılan çok dolmuşum. insann içindekileri o an söyleyemeyince böyle oluyo. şu an ben de hastayım gidip onlara bakmamı istiyolar ben anlıyorum. bana da bi akıl verin nolur. anneme yapmadığımı kv me yaptım hata mı ettim???
Cnm kusura bakma ama abartmissin. Ne bu gidip islerini yaomalar bilmem ne.
Kv ler hangisi olursa olsun gekini hizmetci gibi gorur bu bir gercek.
Biz evlendik yurtdisinda yasiyoruz. Iki hafta sonra cikip gidicez. Esimin ailesinde kaliyoruz dusun mutfakta bulasigi birakip yatiyolar. Ben yikiycam. Insan bi cnm yikarmisin der. Yada sanada zahmet oluyor der hicc. Bir yika iki yika. Esime dedim en azindan yikayabilirmisin deseler yikadin sagol deseler ne iyi olur diye.
Cokk degisikler cook yani. Ama hicc kendini ezdirme bence. Gitme arada yapma islerini. Tavir yapsinlar cokmu onemli. Esinde goruyosa durumlari hicc takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?