KAYINVALİDEM HAKKINDA, ben mi abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gerektiği gibi bu gün ayar vermezseniz, ilerde doğan çocuğunuza nasıl müdahalelelerde bulunacak siz düşünün?
Ben bu kadar mezhebi geniş değilim, benim alan ve sınırlarıma saygı göstermeyen her kim olursa olsun haddini bildiririrm.
Bunun en büyük sebebi çok zamanında canım yandı, 13 senelik evliyim.
Keşke 'aman kırılmasın' dediklerimi umursamayıp daha erken alsaydım bu kararları diye de pişmanım açıkçası.
En azından daha erken kavuşurdum huzurlu hayatıma.

Herşey bir yana, uzak şehirlerde yaşıyor olmanız avantaj.
Kim kimi doldurdu umursamayın, hakkınızda veya gıyabınızda duyduğunuz herhangi bir şeyi de cevapsız bırakmayın.
Biri laf sokuyorsa aileden ardını arayıp aslını anlatın, o zaman insanlar sizin ne kapasitede olduğunuzu anlar.
Yorucu, yeri gelince üzücü ama kesin çözüm.
Aksi halde, onu mu dolduracak, buna mı biletecek, aman şimdi sesimi çıkartmayayım ile geçecek bir durum değil bu.
Hayatınızı içten içten emmeye, huzurunuzu kaçırmaya meyilli bu kadın.
Oğlunu da o kadar düşünmeyen bir insandan ben herşeyi beklerim doğrusu.

Kendinden emin bı şekilde dueuşun olmalı,hersöz bı cevap istemez
Kendinden emin bişekilde rahat ve umrsamaz olmalısın ,elinden geldiği kadar az görüş, beraber olduğun zamanlarda kendine yakışanı ve doğru olanı yap. Sana saygısız davranıldığı zaman bağ8rmadan hakaret etmeden kendine yakışır bir şekilde az ve öz konuş .zamanla ve seneler sonra o yaptıklarından utanıcak ve sen kendinle gurur duyup etrafında kişilerden saygı göreceksin .
Senin DUruşun rahat ve ezik olmamalı

Ogullari gozunde degersizmis, siz de ona bağlı olarak değerli değilsiniz . Çocuğunuz da bu yüzden pek sevilmez . Ama bunlar sizin için bir önem taşımamalı . Siz de ona göre arada bir ara sorar, kocanızın hatrına saygı gösterir havadan sudan konuşur ama mesafeyi korursunuz . Bir düğünde bir bayramda görüşün o kadar

Konu sahibi umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ❤
Bu konuda sana katılmadığım yerler var, bunları kendi içinde çözdüğünde bence bir problem de kalmayacak.

Eş ailesi kendi ailen gibi asla olamaz. Ne kadar herkes birbirini çok sevse de asla olmaz yani olmuyor. Ben senin yerinde olsam 3 ayımı onlarla birlikte geçirmezdim. Kendi ailemle de birlikte geçirmezdim. Belki de ben biraz fazla bireyselciyimdir bana doğrusu o şekilde geliyordur. Biz de ailelerimizden çok çok uzakta yaşıyoruz buna rağmen senelik izinde 5-7 gün zor dayanıyorum.

Mahremiyet konusuna gelince de biz de eşimle bebek düşünüyoruz birkaç aydır. Telefonda bebek yok mu diye soran olunca biz de deniyoruz demesine bile aşırı derecede sinirleniyorum. Ki eşimin ailesi illa ki sorunlar olsa da çok sıcak ve samimi davranmaya çalışan insanlar.

Bence kayınvalideyi kafanızda bu kadar büyütmeyin. Kayınpederinizin de hatrı varken senede 3-5 görüşürsünüz saygı çerçevesinde bitti gitti. Siz çok iyi bir ailede büyümüş olabilirsiniz fakat maalesef herkes iyi olamayabilir. Kafanızı yormayın canınızı sıkan durumlara aba altından sopa göstererek çizginizi bozmadan cevaplar verin ve geçin.
Bir bebek duası da sizden isterim ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…