- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
öyle olduğunda da ben nişanlıyken hergün arıyormusum evlendikten sonra cok değişmişim o benim iyi kalpliliğimi sevmiş ama ben değişmişim mevzularına giriyor..ben onun annesinin böyle olduğunu biliyormusum şimdi ne değişmiş.. bu durumu hamileliğime veriyormuş konularını açıyor.. ben değişmiş suçlu konumuna düşüyorum..halbuki ben yoruldum annesini pofpoflamaktan artıkİçimden gelmiyorsa arama taraftarı değilim. Kocam istedi diye kv ile her gün konuşamam. Net.
amin canım inş.. kaç kez konustuk zaten ama değişen birşey olmuyor annesi raporlu hasta olduğundan sorun cıkaran değişen ben oluyorumAllah yardımcın olsun. Zor bir süreçten geçiyorsun; eşin de ailesiyle senin aranda köprü kurmaya çalışıyor. Kırmadan, kendi ruhsal, duygusal, hormonsal değişimlerini eşine anlatabilirsin. İstemediğin bir şeyi zorla yaptırmasın.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
hiçbişey ne var ne yok.. aklında bişey kalmıssa onları söyleniyor.. bir iki laf sokuyor.. tersliyor.. kapatıyoruz.. hastalığı nüksettiğinde böyle diğer günlerde gündelik şeyler ama en az 10 dk ve günde bikaç kez arıyor.. eşime söylendiğimde de ben değişmiş oluyorum halbuki sabrım kalmadı .. bütün gün ve gece kafamda kadınla sürekli tartışır oldum ben delireceğim sonundahergün arayyıp ne konusuyorsunuz kı
Psikolojik baskı. Önce böyle değildin şimdi ne oldu vs vs. Bunları geçsin artık. Sen hamilesin, kimsenin arayıp da sana laf söylemesine, seni sinir etmesine izin verme. Gerekirse bebeğinin sağlıklı bir gelişim göstermesi için aramalarını azaltmaları gerektiğini söyle. Çünkü gerçekten hamilelik sürecinde yaşadığın bütün duygusal değişimler bebeğinin bütün yaşamını etkiliyor.amin canım inş.. kaç kez konustuk zaten ama değişen birşey olmuyor annesi raporlu hasta olduğundan sorun cıkaran değişen ben oluyorum
canım haftaiçi çalısıyorum öğle aralarında aramayı yada aranmayı adet haline getirdi ya cok yogunum diyeceğim yada öğlen uyuyorum masada diyeceğim bilmiyorum.. ama mesafeyi artık koymalıyım bana düşman olacak biliyorum ama kaldıramıyorum psikolojik baskılarınıŞimdi arasanız bile çocuk doğunca zaten arayamayacaksınız. Bence şimdiden kestirip atın. O hasta ise siz de hamilesiniz. uyuyorum halsizlik bulantı derken aklıma bile gelmiyor annen deyin.
evet bebeğime cok üzülüyorum zaten bütün stresimi o da cekiyor benimle.. eşim takma o hasta ne dediğini bilmiyor diyor ama ben akşama kadar sabaha kadar kadınla kavga ediyorum kafamın içinde.. haliyle suratım düşüyor eşim de bu kez cok değiştin diyorPsikolojik baskı. Önce böyle değildin şimdi ne oldu vs vs. Bunları geçsin artık. Sen hamilesin, kimsenin arayıp da sana laf söylemesine, seni sinir etmesine izin verme. Gerekirse bebeğinin sağlıklı bir gelişim göstermesi için aramalarını azaltmaları gerektiğini söyle. Çünkü gerçekten hamilelik sürecinde yaşadığın bütün duygusal değişimler bebeğinin bütün yaşamını etkiliyor.
oğlunu da arıyor zaten 4-5 kez sarıyor resmen bize stresini üzerimizde atmaya calısıyor..Esasen Kv klasik cümleleri saymış
Ne çok uyudun vs vs
Umursama onları
Haa her gün de oğlu arasın o arayınca da işim var çişin var de kapat geç git
:) sorma deli olacağım sonunda bir de diyor ki ben senin kadar sabredemezdim diyor.. ama işine gelmediğinde de değiştin diyorhemende ara yarın gönlünü al yeterki erkeklerin canı sıkılmasın
ben de artık sabredemiyorum de, arama. bir söyler, iki söyler ama kararlı olduğunu görünce vazgeçer diye düşünüyorum.:) sorma deli olacağım sonunda bir de diyor ki ben senin kadar sabredemezdim diyor.. ama işine gelmediğinde de değiştin diyor
sanırım öyle yapacağım huzurum bozulacak ama psikolojimin bozulmasından hergün daha iyidir.. cok arada kaldım bir de carsamba doktora gelecek ne dedi gecmiş olsun diye arasam carsamba günü iki gün aramadığımın acısını cıkarır kesinben de artık sabredemiyorum de, arama. bir söyler, iki söyler ama kararlı olduğunu görünce vazgeçer diye düşünüyorum.
aslında arama olayını ben baslatmadım kendisi sürekli hergün birkaç kez arıyor böyle alışmış oğlunu da aynı şekilde.. çevresinde ne akrabası ne arkadası ne komsusu kimse yok tek basına evin içinde akşama kadar oturuyor ve telefonla bizi arıyor..Kendi içimden gelmiyorsa aramam şahsen.
Fakat eşim rica ederse o gün arar sonra yine aramamaya devam ederdim.
Her gün ne diye arayıp konuşayım ki.
Ben kayınvalidemi sadece bayramlarda ararım. Ve o kendisi ararsa konuşurum.
O da alıştı buna hatta aramadığım için değere bindim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?