- Konu Sahibi Melike__93
Burda ciddi anlamda sorun esiniz. 1 yilda her hafta 2-3 kez biri acile gidiyor, serum takilip gonderiliyorsa demek ki HASTALIK YOKTUR. Kayinvalidenizin bu isten psikolojik olarak cikari var belli ki. Yani ambulansla hastaneye gidilmis, zaten acilde bekleniyor, esiniz gidip napiyor ki. Babasiyla kantinde sonuclarin cikmasini beklerken cay mi iciyor ve aileme baktim diye tatmin oluyor? Ay cok sinirlendim bu tavirlara. Siz de kendinize aman hastalik bu, herkesin basina gelir vs demeyin, kendinizi hic suclu hissetmeden rest cekin. Yani insan 1-2 kere kosa kosa gider de, dediginiz sikliktaysa ve hic bir sey cikmiyorsa bi insan donup demez mi bunda bir sey yok, ben huzurumu bozmayayim diye? Zaten belli ki acillik bir sey yok da, hadi oldu diyelim zaten acile gidince esinizin yapacagi bi sey yok. Ailesine hayir diyemiyor size diyor. Konu bu, yoksa bunun aman hastalik olunca insan bir sey diyemiyorla alakasi yok. Eger su an gidersen seninle bir sey yapmam diyin alin cocugunuzu ailenizin yanina gidin haftasonu tatil yapmaya, 1-2 kez gitmese bi esigi atlasa onlarda acile gitmez zaten bi daha. Acil calisanlari bile rahatlar