Merhaba, çok şaşırdım sadece. O halde insan başka şeyler düşünmeli, pozitif olmalı. Sana ne yani benim burnumdan vs. Bilmiyorum, bosveremedim bu defa. Bu saf kötülük değil mi?Boşvermelisiniz .Umursamayın.Kötü zihniyetler değişmez.Ben begendim cok yakıstırdım benim burnum benim yüzüm deyip gecin
İyi geceler hanımlar. Buraya yaklaşık 10 ay önce kayinvalidemin kansere yakalandığını ve karı koca çok cimri insanlar oldukları için iyi bir profesör yerine, üç ayda bir doktorun değiştiği devlet hastanelerinde tedavi aldığını, her doktorun başka bir tedavi uygulaması sonucu, kanserin artık tüm vücuda yayılmaya başladığını, eşimin masrafları karşılama önerilerini reddettiklerini vs yazmıştım. Bana karışma dediniz. Karismadim. Geçmişte
, kayinvalidemin art niyetli konuşmalarından, laf sokmalarından, eşimle her günümüz kavgayla geçerdi, bu hastalik sonrasinda hepsini unutmuştum.
Evde bekar görümcem var, o bakıyor annesine.
Bundan birkac ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Enfeksiyon riskinden dolayı gelmeyin dedikleri için doğal olarak gitmemiştik. Ameliyatım çok başarılı geçti, karınca yiyen burnum gitti yerine yüzüme bence ve çevreme görede çok yakışan bir burun yapildi.
Hanımlar, kapıdan girdim, kayınvalidem tam karşımda duruyordu, birden "yazık etmişsin yüzüne" deyip, her zamanki gibi yuzunu eksiterek yerine geçti. Yüzüm degismis. Eski burnum zaten güzelmiş. Tabii ki yancisi görümcem de "delikler eşit değil" muhabbetine girince, durun dedim ya, bosverin burnu vs, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
"Zaten oğlun hemen haberledi Bize burnunu yaptirdigini" böyle diyor kadın. Sanki ayıp, gizli bir şey yaptirmisim da oğlum haberlemis bunlara.
Hanımlar, inanın kötü olsa ki burun estetiği bölümünde burnumun eski yeni hali var, biraz bile kötü olsa diyeceğim ki, gerçekten hakli kadın. Ama hem bu kadar hasta olup, hem aynen eskisi gibi kötü kalpli olması, hiç değişmemesi içime oturdu.
O kadar kötü kalpli ki. Hic değişmemiş. Eşim bile bozuldu. annem yine saçmaladı dedi. boşuna uzuluyormusum bu kadın için. Değmezmiş. İnanın burnumu begenmedigi için değil bu kırgınlığım, güzel olan bir şeye ana kız o halde bile çamur atmaları beni kırdı. Umarim anlatabilmisimdir.
Kendi hali kötü , sende kendini kötü hisset diye söylemis olabilir. O yüzden bosver diyorum ne derse desin.Sen mutluysan onlara ne begenmesinler yada beğenmemislik yapsınlar.Esin zaten olayın farkında takma kafana böyle şeyleri.Merhaba, çok şaşırdım sadece. O halde insan başka şeyler düşünmeli, pozitif olmalı. Sana ne yani benim burnumdan vs. Bilmiyorum, bosveremedim bu defa. Bu saf kötülük değil mi?
Burda sorun sizin zamansiz zamanda keyfi bir operasyon yaptirip kendisiyle ilgilenmemeniz. Yani burun estetigi kaciyor muydu?İyi geceler hanımlar. Buraya yaklaşık 10 ay önce kayinvalidemin kansere yakalandığını ve karı koca çok cimri insanlar oldukları için iyi bir profesör yerine, üç ayda bir doktorun değiştiği devlet hastanelerinde tedavi aldığını, her doktorun başka bir tedavi uygulaması sonucu, kanserin artık tüm vücuda yayılmaya başladığını, eşimin masrafları karşılama önerilerini reddettiklerini vs yazmıştım. Bana karışma dediniz. Karismadim. Geçmişte
, kayinvalidemin art niyetli konuşmalarından, laf sokmalarından, eşimle her günümüz kavgayla geçerdi, bu hastalik sonrasinda hepsini unutmuştum.
Evde bekar görümcem var, o bakıyor annesine.
Bundan birkac ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Enfeksiyon riskinden dolayı gelmeyin dedikleri için doğal olarak gitmemiştik. Ameliyatım çok başarılı geçti, karınca yiyen burnum gitti yerine yüzüme bence ve çevreme görede çok yakışan bir burun yapildi.
Hanımlar, kapıdan girdim, kayınvalidem tam karşımda duruyordu, birden "yazık etmişsin yüzüne" deyip, her zamanki gibi yuzunu eksiterek yerine geçti. Yüzüm degismis. Eski burnum zaten güzelmiş. Tabii ki yancisi görümcem de "delikler eşit değil" muhabbetine girince, durun dedim ya, bosverin burnu vs, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
"Zaten oğlun hemen haberledi Bize burnunu yaptirdigini" böyle diyor kadın. Sanki ayıp, gizli bir şey yaptirmisim da oğlum haberlemis bunlara.
Hanımlar, inanın kötü olsa ki burun estetiği bölümünde burnumun eski yeni hali var, biraz bile kötü olsa diyeceğim ki, gerçekten hakli kadın. Ama hem bu kadar hasta olup, hem aynen eskisi gibi kötü kalpli olması, hiç değişmemesi içime oturdu.
O kadar kötü kalpli ki. Hic değişmemiş. Eşim bile bozuldu. annem yine saçmaladı dedi. boşuna uzuluyormusum bu kadın için. Değmezmiş. İnanın burnumu begenmedigi için değil bu kırgınlığım, güzel olan bir şeye ana kız o halde bile çamur atmaları beni kırdı. Umarim anlatabilmisimdir.
Merhaba, evet 7 nolu fotoğraf.Ameliyat öncesi burnunuzun görünüşü, 7 nolu fotoğraf mı ?
Hasta olduğu için söylese uzulmezdim ama ne yazık ki benim kayınvalidem hep böyleydi. Bu hastalığın onu degistirecegini, laf sokmalarini, insanları rencide etme huylarını bırakacağını sanmıştım ama hiç bir değişim yok. Aynen devam. Gülüp geçtim bende sizin gibi ama içten içe kırıldım, bilmiyorum. Uzulemiyorum o günden beri bu kadına.Kendi hali kötü , sende kendini kötü hisset diye söylemis olabilir. O yüzden bosver diyorum ne derse desin.Sen mutluysan onlara ne begenmesinler yada beğenmemislik yapsınlar.Esin zaten olayın farkında takma kafana böyle şeyleri.
Ben once cokk zayftm ona laf soylerlerdi Yav he der gecrdim kilo aldım simdde ona laf söylüyorlar ben gene yav he en guzel sizsiniz deyip geciyorum herkese
Aldıris ettikce daha cok söyleyeceklerdir bu fırsatı vermeyin.
Merhaba, evet 7 nolu fotoğraf.
Demedim çünkü kırmaktan korktum. Kendisi geçmişte hiç alınilmayacak bir cumlem yüzünden beni minicik çocuğumla evden kovan, hatta peşimden kovalayan bir kadın. Hepsini unutmuştum. Düzelmesi için her gün dua eder olmuştum ama umrumda değil artık ne olduğu ne olmadığı.( Ben beğendim önemli olan o ) demeliydiniz.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ama inanın o durumda " burnum nasıl olmuş" gibi bir soru sormadım ki, böyle yorumlar yaptılar. Utandım ben hatta, o durumda burnumdan bahsedilmesinden.Bana da kayınvalideniz ve görümceniz gibi kızmanızı göze alarak; doğal haliniz de güzelmiş diyorum.
Siz çok istediğiniz bir operasyonu yaptırmışsınız. Ancak yüze yapılan her dokunuş, ifadeyi de etkiliyor ve yeni görünüme alışmak zaman alabiliyor.
Benim iki küçük bebeğim var hanımefendi? Ben onlara zor yetiyorum. Kendisi benim dogumuma bile gelmeyen bir kadın. İki doğumum da yalniz yaptim. Annem yoktu, kimseye ihtiyacım yoktu, kendi kendime yettim. Kendisinin evde 28 yaşında bekar bir kızı var. O bakıyor.Burda sorun sizin zamansiz zamanda keyfi bir operasyon yaptirip kendisiyle ilgilenmemeniz. Yani burun estetigi kaciyor muydu?
Doktoruna karisma haddini kendinizde bulacak kadar ilgileniyor gorunuyorsunuz ama biz karisma diyince burun ameliyati yaptirmaya mi karar veriyorsunuz?
Bence burnunuzun seklinin nasil oldugu ne gorumcenizin ne de kv umrunda, insanlar baska bir konuya kizgin/kirgin
"kısmetse yolculuk ne zaman?" diye sorarak ortaya bomba gibi düşmeyi çok isterdim
Yok sayiyordum, görmezden duymazdan geliyordum ve unutmuştum yaptığı haksızlıkları. İki küçük çocuğum var, kafamı kaldırıp da, o ne demiş, bu ne yapmış diyecek ne vaktim ne isteğim var inanın.Mutsuz ve memnuniyetsiz insanlar kendi ruh hallerini karşısındaki insanlara geçirmek için en çok laf sokma yani sataşma taktiğini kullanıyorlar. Sonra eşler arası gerginlik okuyor, üstüne mutsuz geçen günler vs. Bu şekilde onlar amacına ulaşmış oluyor. Mevzu burun değil burun biter başka bir şey başlar problem o insanların davranışları. Bende aynı yollardan geçtim halada geçiyorum hatta sizinle çok benzer şeyler yaşamışız. Tek çare uzak durmak ve yok saymak. Başka çözümü yok. Ben her ne kadar taksamda artık bu yöntemle daha çabuk kapatıyorum konuları. Onlardan hiçbir beklentim umudum yok orda uzakta yaşayan bir kaç insan sadece hepsi o. Böyle düşünmek lazım. Yoksa kendi aile huzurum kalmayacak onu fark ettim. Hiç gerek yok kapat kapını otur herkes dışarıda kalsın.
Hiç laf sokmadim ben bugüne kadar inanır mısınız, beceremem ki. Aşırı empati yapan bir insanim. Laf soktuğumdaki halini düşünür, vazgeçerim hemen. Ciddiye almaktan öte, şaşkınım. Burnum bu durumda mevzu edilecek en son şey bile değildi.Burnumu her şeye sokmamak için ameliyat oldum, size de tavsiye ederim deyin :) Şaka şaka ciddiye bile almayın. Boş boş konuşmuşlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?