Yukarıda dedim ya, kim bilir neler düşündü yine? Kızıyla bir olup, onu bunu cekistirmeyi çok severler. Şuan kesin olmakla birlikte çok eminim ki, burun estetigimi, ne kadar kötü olduğunu, acaba ne kadar para gitttigini anlatıyorlardir birbirlerineKayınvalideler değişmez, şekil değiştirir.
Muhtemelen kendisi devlet hastanesine gidiyorken sizin estetik yaptırmanız onu çok rahatsız etti. (Benim kayınvalidem de öyle, oradan biliyorum.)
Burnunuz hayırlı olsun, hiç canınızı sıkmayın.
Tam tersi böyle deseydim buyurdu olay. Ben her zaman ki gibi susmayı ve içimi burada dökmeyi tercih ettim. Böyle deseydim, yapacağı şova da zemin hazırlamış olurdum ki geçmişte hiçbir şey yokken bayılma numarası yapıp, oğlunu üzerime saldirtmisligi var ne yazık ki."Ben beğendim önemli olan o diğer görüşler umurumda değil" diyerek kesip atsaydiniz çok büyütmüşsünüz.
Kusura bakmayın ama burun estetiği bölümünde açtığım konulara gelip, yorumlarimi alintilayip, alakasız alakasız muhalefet eden de sizsiniz. Buraya da geldiniz. Bundan bahsetmeyecektim ta ki siz bir başkasını aynı şeyle suclayincaya kadar.Size ne? Benim ayibimla sizinki bir olmak zorunda mi? Alakasiz alakasiz konularda beni surekli alintilayip son derece sacma bir muhalefet algisi olusturuyorsunuz.
Yani size simdi ayip mi begendireyim? Bu BANA GORE boyle, var mi itiraziniz?
Ben burun estetigi konusunda actiginiz ortalama 10 konudan sonra bu konuda takintili oldugunuzu ve acele etmeemnizi soylemistim. Sonra illa ameliyat olacagim dediginizde de umarim pisman olmazsiniz demistimKusura bakmayın ama burun estetiği bölümünde açtığım konulara gelip, yorumlarimi alintilayip, alakasız alakasız muhalefet eden de sizsiniz. Buraya da geldiniz. Bundan bahsetmeyecektim ta ki siz bir başkasını aynı şeyle suclayincaya kadar.
Sizin hiçbir konunuza yorum yapmamama rağmen, bu konuya da gelip, yine muhalefet ettiniz. Bu kaçıncı? Başkalarına suçlama yapmadan önce, kendi yaptiklariniza bakın.
Zor ama hiç bozuntuya vermeden ‘ben çooook beğendim keşke önceden yaptırsaydım’ diyip profilden bide poz kesecektiniz. Eşim de söylesin tabi gizlemedim ki eski haline bakımca gizlesem de anlaşılır diye üstüne de bide kahkaha patlatacaktınız ya sinir olduğunu anladıkça üstüne geliyor insanlar. Tamam hastaymış kadın kahkaha da olmazdı de bi tatlı, manidar gülümseme tamamİyi geceler hanımlar. Buraya yaklaşık 10 ay önce kayinvalidemin kansere yakalandığını ve karı koca çok cimri insanlar oldukları için iyi bir profesör yerine, üç ayda bir doktorun değiştiği devlet hastanelerinde tedavi aldığını, her doktorun başka bir tedavi uygulaması sonucu, kanserin artık tüm vücuda yayılmaya başladığını, eşimin masrafları karşılama önerilerini reddettiklerini vs yazmıştım. Bana karışma dediniz. Karismadim. Geçmişte
, kayinvalidemin art niyetli konuşmalarından, laf sokmalarından, eşimle her günümüz kavgayla geçerdi, bu hastalik sonrasinda hepsini unutmuştum.
Evde bekar görümcem var, o bakıyor annesine.
Bundan birkac ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Enfeksiyon riskinden dolayı gelmeyin dedikleri için doğal olarak gitmemiştik. Ameliyatım çok başarılı geçti, karınca yiyen burnum gitti yerine yüzüme bence ve çevreme görede çok yakışan bir burun yapildi.
Hanımlar, kapıdan girdim, kayınvalidem tam karşımda duruyordu, birden "yazık etmişsin yüzüne" deyip, her zamanki gibi yuzunu eksiterek yerine geçti. Yüzüm degismis. Eski burnum zaten güzelmiş. Tabii ki yancisi görümcem de "delikler eşit değil" muhabbetine girince, durun dedim ya, bosverin burnu vs, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
"Zaten oğlun hemen haberledi Bize burnunu yaptirdigini" böyle diyor kadın. Sanki ayıp, gizli bir şey yaptirmisim da oğlum haberlemis bunlara.
Hanımlar, inanın kötü olsa ki burun estetiği bölümünde burnumun eski yeni hali var, biraz bile kötü olsa diyeceğim ki, gerçekten hakli kadın. Ama hem bu kadar hasta olup, hem aynen eskisi gibi kötü kalpli olması, hiç değişmemesi içime oturdu.
O kadar kötü kalpli ki. Hic değişmemiş. Eşim bile bozuldu. annem yine saçmaladı dedi. boşuna uzuluyormusum bu kadın için. Değmezmiş. İnanın burnumu begenmedigi için değil bu kırgınlığım, güzel olan bir şeye ana kız o halde bile çamur atmaları beni kırdı. Umarim anlatabilmisimdir.
Oğlunun paracıklarını eziyorsunuz diye canlarına dokunmuş. Daha çok ezin, çoğeğlenceli oluyor.İyi geceler hanımlar. Buraya yaklaşık 10 ay önce kayinvalidemin kansere yakalandığını ve karı koca çok cimri insanlar oldukları için iyi bir profesör yerine, üç ayda bir doktorun değiştiği devlet hastanelerinde tedavi aldığını, her doktorun başka bir tedavi uygulaması sonucu, kanserin artık tüm vücuda yayılmaya başladığını, eşimin masrafları karşılama önerilerini reddettiklerini vs yazmıştım. Bana karışma dediniz. Karismadim. Geçmişte
, kayinvalidemin art niyetli konuşmalarından, laf sokmalarından, eşimle her günümüz kavgayla geçerdi, bu hastalik sonrasinda hepsini unutmuştum.
Evde bekar görümcem var, o bakıyor annesine.
Bundan birkac ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Enfeksiyon riskinden dolayı gelmeyin dedikleri için doğal olarak gitmemiştik. Ameliyatım çok başarılı geçti, karınca yiyen burnum gitti yerine yüzüme bence ve çevreme görede çok yakışan bir burun yapildi.
Hanımlar, kapıdan girdim, kayınvalidem tam karşımda duruyordu, birden "yazık etmişsin yüzüne" deyip, her zamanki gibi yuzunu eksiterek yerine geçti. Yüzüm degismis. Eski burnum zaten güzelmiş. Tabii ki yancisi görümcem de "delikler eşit değil" muhabbetine girince, durun dedim ya, bosverin burnu vs, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
"Zaten oğlun hemen haberledi Bize burnunu yaptirdigini" böyle diyor kadın. Sanki ayıp, gizli bir şey yaptirmisim da oğlum haberlemis bunlara.
Hanımlar, inanın kötü olsa ki burun estetiği bölümünde burnumun eski yeni hali var, biraz bile kötü olsa diyeceğim ki, gerçekten hakli kadın. Ama hem bu kadar hasta olup, hem aynen eskisi gibi kötü kalpli olması, hiç değişmemesi içime oturdu.
O kadar kötü kalpli ki. Hic değişmemiş. Eşim bile bozuldu. annem yine saçmaladı dedi. boşuna uzuluyormusum bu kadın için. Değmezmiş. İnanın burnumu begenmedigi için değil bu kırgınlığım, güzel olan bir şeye ana kız o halde bile çamur atmaları beni kırdı. Umarim anlatabilmisimdir.
Size ne? Benim ayibimla sizinki bir olmak zorunda mi? Alakasiz alakasiz konularda beni surekli alintilayip son derece sacma bir muhalefet algisi olusturuyorsunuz.
Yani size simdi ayip mi begendireyim? Bu BANA GORE boyle, var mi itiraziniz?
Ben burun estetigi konusunda actiginiz ortalama 10 konudan sonra bu konuda takintili oldugunuzu ve acele etmeemnizi soylemistim. Sonra illa ameliyat olacagim dediginizde de umarim pisman olmazsiniz demistim
Ben burun estetigi konusunda actiginiz bir konudan buraya alinti yapmadim ozetle. Hatta o konulara gidip bakmadim bile. Sizin ilk mesajiniza cevap verdim farkindaysaniz.
Diger cevap verdigim uyeye demek istedigim sey baska bir sey. Son derece takintili yapiniz sebebiyle onu bile yanlis anladiniz
Yaptırılır canım tabii ki.Annem ve boyle bir kayinvalideyi nasıl bir tutabiliriz?
Size diyorum ki, kadının bana sadece kötülüğü dokundu bu zamana kadar. Estetik ameliyat olduysam olurum, bu kimseyi ilgilendirmez. İki çocuk annesi, kocaman kadinim. Kimseye gelin bana bakın demedim.
Kayinvalidemin bana hiçbir emeği olmadı sadece laf sokup, eşimle birbirimize düşürdü bu zamana kadar. Hep alttan aldım, bir kere ya, bir kere laf sokmadim. Kendi şuan hasta ve bir çocuğu tatilde, diğeri söz yapacak. Herkes kendi hayatına bakarken, bu kadar sevilmeyen benim estetik yaptırmam mi ayıp geldi size?
Haklı cikmak için ne yazacağınızı şaşırdınız.
Çok teşekkür ederim. Sustukça ve kirmamaya çalıştıkça, her konuma had bildirme amaçlı yorum yapan bir üyeye dönüştü bu hanımefendi. Umarim anlamıştır artık, fikirlerinin umurumda olmadığını, kendi yazıp, kendi okudugunu.O zaman aynı şeyi konu sahibine ısrar etmeyin. Madem SİZE GÖRE öyle. Demek ki ona göre değilmiş. Çatır çatır olmuş estetiğini. Sefası olsun.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aynen öyle.Yaptırılır canım tabii ki.
Benim annemde kanser hastasıydı.
O sürede düğününe de gidildi, tatile de, cenazeye de, saçta yaptırıldı, kaşta alındı.
Ne ihtiyaç varsa yapıldı hayat devam ediyor neticede.
Ayrıca kızı varmış zaten çocukları var.
Herkes hayatını yaşamaya devam ediyor sonuçta annemde kanser hastasıydı ama o da hayatını yaşıyordu.
O da geziyordu tatile de gitti vs..
Hayat durmuyor ki..
Hiç umursamayın.Yukarıda dedim ya, kim bilir neler düşündü yine? Kızıyla bir olup, onu bunu cekistirmeyi çok severler. Şuan kesin olmakla birlikte çok eminim ki, burun estetigimi, ne kadar kötü olduğunu, acaba ne kadar para gitttigini anlatıyorlardir birbirlerineteşekkür ederim, sağolun.
Olsun estetigi, ama kv’si ile cok ilgileniyormus da doktor bulmaya calisiyormus gibi yapip estetik olmasinO zaman aynı şeyi konu sahibine ısrar etmeyin. Madem SİZE GÖRE öyle. Demek ki ona göre değilmiş. Çatır çatır olmuş estetiğini. Sefası olsun.
Bir anlama sikintili uye dahaBakın, kırıcı olmak istemiyorum ama istersem yüz konu açarım hanımefendi. Biz orada birkaç arkadas, birbirimizle çokta aktif olmayan bir bölümü çoğu zaman hareketlendirmek amacıyla konular açıp, yorumlar yapıyorduk. Burun estetigi kolay bir süreç değil ki.
Size mi düştü açtığım konuların cetelesini tutmak? O bölümde yaptığınız yorumlara hep uzlaşmacı, kırmadan yanıtlar verdim ta ki bir başkasını kendi yaptığınız şeyle suclayincaya kadar.
Şimdi de takıntı teşhisi koydunuz. Sizin ne düşündüğünüz umurunda değil, bunu umarım bu konu vasıtasıyla anlamışsınızdır artık.
Yakın bir zamanda orada yine konu açacağım.
Ay Woman sanki işlerine karıştırttılar da, benim lafımı dikkate almayan, uzattığım eli iten, her hareketime art niyet arayan, dibimde durdukça çekirdek aileme fesat sokan insanlar için ben de o kadar ince fikirli olamam, melek değiliz, sabrımızın da sınırı var.Olsun estetigi, ama kv’si ile cok ilgileniyormus da doktor bulmaya calisiyormus gibi yapip estetik olmasin
Yanlis hatirlamiyorsam siz bir de psikolog gibi bir seydiniz, 6 aylik sertifikayla mi psikolog oldunuz? Hayir empati yeteneginiz falan 0 da
Woman Allah sabır versin.Kusura bakmayin ben babami kanserden 1 sene icinde kaybettigimden uzun tedavi ihtimalini dusunmemistim, haklisiniz
biraz abartıyor olabilir misiniz?Merhaba, çok şaşırdım sadece. O halde insan başka şeyler düşünmeli, pozitif olmalı. Sana ne yani benim burnumdan vs. Bilmiyorum, bosveremedim bu defa. Bu saf kötülük değil mi?
Ya tamam ben de olmam ama ben dimdik olmam der cikarim. Burda konu acip ben cok yardimci olmak istiyorum ama yardimi kabul etmiyorlar, cimriliklerinden devlete gidiyorlar diye de konu acmamAy Woman sanki işlerine karıştırttılar da, benim lafımı dikkate almayan, uzattığım eli iten, her hareketime art niyet arayan, dibimde durdukça çekirdek aileme fesat sokan insanlar için ben de o kadar ince fikirli olamam, melek değiliz, sabrımızın da sınırı var.
Ben psikolog değilim. Keşke olsaydım ama değilimOlsun estetigi, ama kv’si ile cok ilgileniyormus da doktor bulmaya calisiyormus gibi yapip estetik olmasin
Yanlis hatirlamiyorsam siz bir de psikolog gibi bir seydiniz, 6 aylik sertifikayla mi psikolog oldunuz? Hayir empati yeteneginiz falan 0 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?