Kayinvalidem hiç degismemis

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yukarıda dedim ya, kim bilir neler düşündü yine? Kızıyla bir olup, onu bunu cekistirmeyi çok severler. Şuan kesin olmakla birlikte çok eminim ki, burun estetigimi, ne kadar kötü olduğunu, acaba ne kadar para gitttigini anlatıyorlardir birbirlerine teşekkür ederim, sağolun.

"Ben beğendim önemli olan o diğer görüşler umurumda değil" diyerek kesip atsaydiniz çok büyütmüşsünüz.
Tam tersi böyle deseydim buyurdu olay. Ben her zaman ki gibi susmayı ve içimi burada dökmeyi tercih ettim. Böyle deseydim, yapacağı şova da zemin hazırlamış olurdum ki geçmişte hiçbir şey yokken bayılma numarası yapıp, oğlunu üzerime saldirtmisligi var ne yazık ki.

Size ne? Benim ayibimla sizinki bir olmak zorunda mi? Alakasiz alakasiz konularda beni surekli alintilayip son derece sacma bir muhalefet algisi olusturuyorsunuz.

Yani size simdi ayip mi begendireyim? Bu BANA GORE boyle, var mi itiraziniz?
Kusura bakmayın ama burun estetiği bölümünde açtığım konulara gelip, yorumlarimi alintilayip, alakasız alakasız muhalefet eden de sizsiniz. Buraya da geldiniz. Bundan bahsetmeyecektim ta ki siz bir başkasını aynı şeyle suclayincaya kadar.

Sizin hiçbir konunuza yorum yapmamama rağmen, bu konuya da gelip, yine muhalefet ettiniz. Bu kaçıncı? Başkalarına suçlama yapmadan önce, kendi yaptiklariniza bakın.

Ben burun estetigi konusunda actiginiz ortalama 10 konudan sonra bu konuda takintili oldugunuzu ve acele etmeemnizi soylemistim. Sonra illa ameliyat olacagim dediginizde de umarim pisman olmazsiniz demistim

Ben burun estetigi konusunda actiginiz bir konudan buraya alinti yapmadim ozetle. Hatta o konulara gidip bakmadim bile. Sizin ilk mesajiniza cevap verdim farkindaysaniz.

Diger cevap verdigim uyeye demek istedigim sey baska bir sey. Son derece takintili yapiniz sebebiyle onu bile yanlis anladiniz

Zor ama hiç bozuntuya vermeden ‘ben çooook beğendim keşke önceden yaptırsaydım’ diyip profilden bide poz kesecektiniz. Eşim de söylesin tabi gizlemedim ki eski haline bakımca gizlesem de anlaşılır diye üstüne de bide kahkaha patlatacaktınız ya sinir olduğunu anladıkça üstüne geliyor insanlar. Tamam hastaymış kadın kahkaha da olmazdı de bi tatlı, manidar gülümseme tamam

Oğlunun paracıklarını eziyorsunuz diye canlarına dokunmuş. Daha çok ezin, çoğeğlenceli oluyor.

Size ne? Benim ayibimla sizinki bir olmak zorunda mi? Alakasiz alakasiz konularda beni surekli alintilayip son derece sacma bir muhalefet algisi olusturuyorsunuz.

Yani size simdi ayip mi begendireyim? Bu BANA GORE boyle, var mi itiraziniz?

O zaman aynı şeyi konu sahibine ısrar etmeyin. Madem SİZE GÖRE öyle. Demek ki ona göre değilmiş. Çatır çatır olmuş estetiğini. Sefası olsun.

Bakın, kırıcı olmak istemiyorum ama istersem yüz konu açarım hanımefendi. Biz orada birkaç arkadas, birbirimizle çokta aktif olmayan bir bölümü çoğu zaman hareketlendirmek amacıyla konular açıp, yorumlar yapıyorduk. Burun estetigi kolay bir süreç değil ki.

Size mi düştü açtığım konuların cetelesini tutmak? O bölümde yaptığınız yorumlara hep uzlaşmacı, kırmadan yanıtlar verdim ta ki bir başkasını kendi yaptığınız şeyle suclayincaya kadar.

Şimdi de takıntı teşhisi koydunuz. Sizin ne düşündüğünüz umurunda değil, bunu umarım bu konu vasıtasıyla anlamışsınızdır artık.

Yakın bir zamanda orada yine konu açacağım.

Yaptırılır canım tabii ki.
Benim annemde kanser hastasıydı.
O sürede düğününe de gidildi, tatile de, cenazeye de, saçta yaptırıldı, kaşta alındı.
Ne ihtiyaç varsa yapıldı hayat devam ediyor neticede.
Ayrıca kızı varmış zaten çocukları var.
Herkes hayatını yaşamaya devam ediyor sonuçta annemde kanser hastasıydı ama o da hayatını yaşıyordu.
O da geziyordu tatile de gitti vs..
Hayat durmuyor ki..

O zaman aynı şeyi konu sahibine ısrar etmeyin. Madem SİZE GÖRE öyle. Demek ki ona göre değilmiş. Çatır çatır olmuş estetiğini. Sefası olsun.
Çok teşekkür ederim. Sustukça ve kirmamaya çalıştıkça, her konuma had bildirme amaçlı yorum yapan bir üyeye dönüştü bu hanımefendi. Umarim anlamıştır artık, fikirlerinin umurumda olmadığını, kendi yazıp, kendi okudugunu.

Hayır, kıyas yaptığı kişi de kendi annem. Annemle kayinvalidemi bir tutuyor, estetik yaptırarak büyük bir ayıba imza attığımi onaylatmak için. Dediğiniz gibi, iyi yapmışım. Yine olsa yine yaparım.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aynen öyle.

Hiç umursamayın.
Benim doğum doktorum profesör diye doğumuma gelip 3. gün eşime “bana profesör doktor bul ameliyat olacağım” diyip 5 yıldır ertelediği ameliyatını olmuştu kayınvalidem
Ben ikizlerime baktım, eşim annesine.

Hepsi değil ama çoğu böyle, iğne alsam kusur bulur tamamen kıskançlık. Hiç prim vermeyin, ana kız çatlasınlar

Olsun estetigi, ama kv’si ile cok ilgileniyormus da doktor bulmaya calisiyormus gibi yapip estetik olmasin

Yanlis hatirlamiyorsam siz bir de psikolog gibi bir seydiniz, 6 aylik sertifikayla mi psikolog oldunuz? Hayir empati yeteneginiz falan 0 da

Bir anlama sikintili uye daha

Bir onceki mesajimda sunu sordum: hani beni sucladiniz ya ordaki konularinizdan burda alinti yapmisim diye, ben de hani nerde diyorum. Burun estetigi konulariniz da o kadar fazlaydi ki, o donem online olan tum uyeler yaka silkmisti ordan hatirliyorum.

İstediginiz yerde konu acin o beni ilgilendirmez ama bu kadar bis beles muhabbet bana fazla, gozardi

Ay Woman sanki işlerine karıştırttılar da, benim lafımı dikkate almayan, uzattığım eli iten, her hareketime art niyet arayan, dibimde durdukça çekirdek aileme fesat sokan insanlar için ben de o kadar ince fikirli olamam, melek değiliz, sabrımızın da sınırı var.

Kusura bakmayin ben babami kanserden 1 sene icinde kaybettigimden uzun tedavi ihtimalini dusunmemistim, haklisiniz
Woman Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun babanın
Anneminde 6 sene sürdü hastalığı.
O arada iki tane çocuğum oldu.
Onları gördü.
Herkes için süreç o kadar farklı ki.
Annem mesela son güne kadar çarşıda gezdi biliyor musun.
Bir türlü kabullenemedi ne hastalığını ne de gideceğini.
Bizden de tek istediği hiçbir şey olmamış gibi davranmamızdı.
Hastanede yatar çıkardı o hastanede yatarken başında dururdum karnım burnumda hamileyim babam geldiğinde burdan çık kuaföre git kaşların çok çıkmış derdi.
Kendine bak bakımlı ol derdi.
Zaten vefat ettiğini duyunca herkes şok oldu nasıl iyiydi falan diye.

Merhaba, çok şaşırdım sadece. O halde insan başka şeyler düşünmeli, pozitif olmalı. Sana ne yani benim burnumdan vs. Bilmiyorum, bosveremedim bu defa. Bu saf kötülük değil mi?
biraz abartıyor olabilir misiniz?
saf kötülük buysa Ted Bundy filan nedir ?

Ya tamam ben de olmam ama ben dimdik olmam der cikarim. Burda konu acip ben cok yardimci olmak istiyorum ama yardimi kabul etmiyorlar, cimriliklerinden devlete gidiyorlar diye de konu acmam

Ben psikolog değilim. Keşke olsaydım ama değilim

Empati yetebeği olmayan siz gibisiniz. Oldukça kötü huylu bir kv için yine de eşinin hatrına elinden geleni yapmış. Bende şeytan olan üvey kv için eşim istese aynısını yapardım. Ama gider estetiğimi de olurdum. Zira ikisi arasında zerre bağlantı yok

Kayınvalidenizin huyunu biliyorsunuz huyunu bile bile yanına gidiyorsunuz. Ne zannediyorsunuz hastalıklar insanların karakterini mi değiştirecek?Kötü kötüdür mesele ölümse ölüm her an insanlar bunu bile bile yine de kötülük yapmaya devam ediyor.
Kendinize dert mi arıyorsunuz memnunsanız gülün geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…